Marveld Magazine
Luxere feesten ‘De wensen van onze gasten zijn de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Wij gaan daarin mee en blijven onszelf vernieuwen. Feesten en partijen worden tegenwoordig vaak wat minder uitbun- dig gevierd, maar wel luxer. Dat kunnen wij ze uitstekend bieden. Op het gebied van eten en drinken is alles mogelijk. En er is altijd voldoende. Er is altijd genoeg voor iedereen. Zo doen we dat in de Achterhoek.’ Verschillende keukens Tijdens het hoogseizoen in de zomer- maanden is het aanpoten voor Rob. ‘We hebben dan het à la carte restaurant, het pannenkoeken- en pizzarestau- rant, het grillrestaurant en ook nog het familiebuffet. Ook hierin zie ik veran- deringen. Vroeger aten onze gasten minder vaak buiten de deur. Veel mensen hebben tegenwoordig een druk leven, werken hard en hebben meer te besteden. Groot gelijk dat ze dan op va- kantie vaker kiezen voor een restaurant. Heerlijk toch om na een dag zwemmen of fietsen lekker iets van de kaart te kunnen kiezen? Dankzij onze verschil- lende keukens, kunnen zo ook echt elke dag iets anders kiezen.’ | “Het is leuk om de lat steeds hoger te leggen” Rob Pijnappel (56) is hoofd horeca en evenementen. Hij is be- gonnen als vakantiemedewerker en is nooit meer weggegaan. ‘Het bijzondere aan Marveld is dat veel collega’s hier net als ik al heel lang werken. We hebben het park zien groeien en stonden iedere keer weer voor een uitdaging. Het is leuk om de lat steeds hoger te leggen en jezelf te blijven uitdagen. Zo blijft het werk uitdagend. Het mag de gast aan niets ontbreken.’ ‘Toen ik hier als een jonge hond begon, had ik geen idee dat ik zo lang bij Marveld zou werken. Maar het zit echt in mijn bloed om het mensen naar het zin te maken. Dat heb ik hier kunnen ontdekken. Hard werken, zien dat onze gasten een fijne tijd hebben: het werkt verslavend. Net als het zorgen voor live muziek in de zomer. Wist je dat Nick & Simon hier al een keer stiekem hebben opgetreden, járen voor ze doorbraken? Ze stonden toen met een groep vrien- den op Marveld. Op een avond ging Simon samen met Nick muziek maken in de koepel. Er kwamen steeds meer mensen op af en het werd erg gezellig. Vier jaar later boekte ik ze voor onze Muziek Zomer Tour. Simon zei toen: ‘Vier jaar geleden traden we hier op voor onze vrienden en nu worden we zelfs be- taald om bij Marveld te mogen staan.’ Dat zijn leuke verhalen die je een leven lang bijblijven en die Marveld voor mij een unieke plek maakt.’ Nick & SIMON 28 Marveld Magazine
RkJQdWJsaXNoZXIy Mzg0NjU=