Marveld Recreatie
Telefoon     0544 466000
Eindelijk voorjaar!
Ontdek je geluk - Marveld Recreatie Zoek en Boek
Last minutes - Fietsarrangement - Kamperen in de natuur - Hotel Havezate

Stel je eens voor dat je ‘s morgens zit te genieten van je ontbijtje met een heerlijk gekookt eitje en een sapje. Er komt een eekhoorntje kijken of je al wakker bent en een paartje koolmezen is actief bezig met het maken van een nest.

Wat gaan we doen vandaag? Samen naar de speeltuin? Een heerlijke wandeling maken of een leuke fietstocht? Of ga je de competitie aan op de tennisbaan of de Pitch & Putt baan?

Marveld Recreatie
Boek nu je bungalow met 25% korting
voor de hele maand maart


Komen de muren thuis op je af? En ben jij toe aan een "workation"? Verplaats je werkplek dan eens naar een vakantiehuisje. Een andere omgeving inspireert. Daarnaast kan je aan het einde van de dag heerlijk relaxen in je eigen jacuzzi of sauna.

Marveld Recreatie bied je een fijne plek om erop uit te gaan en om naar terug te keren. Met ruim 50 jaar ervaring gaan we er alles aan doen om het je zo optimaal mogelijk naar de zin te maken rekening houdend met de bekende Covid-19 beperkingen. Via onze website houden we je op de hoogte.

Bekijk de aanbiedingen hieronder.

Check Last minutes

Fietsarrangement
Achterhoeks fietsarrangement

Het Achterhoeks fietsarrangement is een 4-daags hotelarrangement waarbij je van hotel naar hotel fietst en onderweg prachtige plekjes in de Achterhoek doorkruist. Even heerlijk quality time voor elkaar en het enige dat je hoeft te doen, is genieten. Kijk voor meer info op hotelsindeachterhoek.nl.

Kamperen
Lekker kamperen in de natuur

Lekker kamperen, de temperaturen laten het weer toe. Heerlijk van de natuur genieten op één van de kampeervelden of op een plaats met je eigen sanitaire voorzieningen. Boek op tijd, dan ben je verzekerd van een mooie vakantie.

Boek nu
Hotel Havezate Marveld
Hotel Havezate Marveld

Boek een vierpersoons appartement met ruim balkon of terras in ons Aparthotel. Ga er even tussenuit en geniet van je eigen tweepersoons whirlpool. ’s Ochtends vindt je een rijkelijk gevulde ontbijtmand voor de deur van je appartement op het door jouw aangegeven tijdstip. Diner bestel je gemakkelijk via de Marveld-app of telefonisch en bezorgen we aan je kamer. Kijk voor meer info op havezatemarveld.nl.

Boek nu
Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op TikTok
Kijk op marveld.nl voor meer informatie
en lastminute aanbiedingen en volg ons op social media!
Live webcam Brochure Foto en Video
Copyright © 2021 Marveld Recreatie
Elshofweg 6   |    7141 DH Groenlo   |    Tel: 0544 466000   |    [email protected]   |    marveld.nl
{afmeldlink} {readpixel}