Marveld Recreatie
Telefoon     0544 466000
Eindelijk, het is lente!
Ontdek je geluk - Marveld Recreatie Zoek en Boek
Last minutes - Mogelijkheden - Uit eten
Hotelovernachting - Kamperen in april - Feestdagen

De lente is niet alleen leuk, maar biedt ook veel voordelen. De temperaturen lopen op tot in de dubbele cijfers, de winterjas is niet meer nodig en het vakantiegevoel begint te komen. Tijd om een keuze te maken en je vakantie te boeken. Marveld helpt je hier graag bij. Hieronder een paar aantrekkelijke aanbiedingen voor de maand april. Denk bijvoorbeeld eens aan een luxe bungalow voor 6 personen, type VWL5 of type VWL8. Of een standaard bungalow DUO4 of BR50.

Marveld Recreatie
Een greep uit onze aanbiedingen


Check Last minutes
Mogelijkheden

Vanaf 2 april gaat het buitenzwembad open voor buitensport. Ook kunt u bij ons (elektrische) fietsen, skelters of mountainbikes huren. Wandel- en fietsroutes zijn gratis af te halen bij de receptie. Pitch en putt, voetgolf en midgetgolf zijn leuke activiteiten om met het gezin te ondernemen. Verder is de buitenspeeltuin geopend en zorgt ons recreatieteam voor vermaak voor kinderen in de weekenden en schoolvakanties.

Marveld Recreatie
Uit eten

Door de maatregelen kunnen we helaas nog geen gebruik maken van onze restaurants. Wil je toch “uit eten”? Maak dan gebruik van onze bezorgservice.

Wij zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk en heerlijk warm bij je bungalow of caravan wordt bezorgd. Ook ons pizza-bezorgteam staat voor je klaar. Toch een beetje “uit eten” maar dan even anders. Smakelijk!

Hotel Havezate Marveld
Hotelovernachting bij Havezate Marveld

Samen genieten, ontspannen en bijkomen van alle drukte van thuis? Boek dan een overnachting in één van onze appartementen. Maak gebruik van je eigen tweepersoons whirlpool. Daarnaast is het ontbijt inclusief. Iedere ochtend staat er een met zorg samengestelde ontbijtmand voor de deur. Dat is een goed begin van de dag toch?

Boek nu
Kamperen in april
Kamperen in april

Waarom niet? Het kan maar zo heel mooi weer zijn in de week dat jij hebt geboekt. Nog niet eerder een plaats met privé sanitair geboekt? Moet je toch eens proberen.

Zoek en Boek
Pasen, Hemelvaart en Pinksteren
Pasen, Hemelvaart en Pinksteren

Vergeet niet te boeken voor één van de feestdagen Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Voor de prijzen en beschikbaarheid kijk je op www.marveld.nl

Boek nu
Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op TikTok
Kijk op marveld.nl voor meer informatie
en lastminute aanbiedingen en volg ons op social media!
Live webcam Brochure Foto en Video
Copyright © 2021 Marveld Recreatie
Elshofweg 6   |    7141 DH Groenlo   |    Tel: 0544 466000   |    [email protected]   |    marveld.nl
{afmeldlink} {readpixel}