Marveld Recreatie
Telefoon     0544 466000
Meivoordeel
Ontdek je geluk - Marveld Recreatie Zoek en Boek
Last minutes - Terrassen open - Nieuwe waterglijbanen
Historie van Groenlo - Kampeerweer - Havezate

De dagen worden langer, de temperatuur stijgt, de natuur begint te bloeien en langzaam komt de zomer in zicht. Bekijk hier de aanbiedingen die je niet mag missen voor de maand mei.

Last minutes


Check Last minutes
Terrassen weer open!

We hebben er maanden op moeten wachten maar het is eindelijk zover. We zijn blij dat we het terras weer dagelijks mogen openen van 12:00 – 18:00 uur. Vanaf het moment dat we geopend zijn is de keuken ook geopend (tot 17:30 uur). Hierna blijft de keuken tot 20:00 uur geopend voor onze bezorgservice. Op het hoofdterras hebben wij een lunchkaart en plateservice. Bij het terras in de speeltuin is het mogelijk om pannenkoeken en pizza’s te bestellen.

Terrassen weer open
Nieuwe waterglijbanen

De nieuwe waterglijbanen zijn goedgekeurd door de keurmeester! De Wild River, diverse glijbanen en het spraypark zijn een echte belevenis. Wanneer we weer open mogen is nu nog niet duidelijk (afhankelijk van de coronamaatregelen). Zodra we weer mogen laten we je dit via een extra nieuwsbrief weten.

Bekijk op deze pagina alvast een paar video’s!
Klik hier voor de video waarin de bekende YouTube vlogger Boaz onze nieuwste aanwinst uittest!

BOAZ - Glijbanen test
Historie van Groenlo
Historie van Groenlo

We hebben een nieuw leven geblazen in het verhaal van het boek ‘Onder vuur’. Tijdens deze fietsroute voer je opdrachten uit en moet je vragen beantwoorden. Zo krijg je veel te horen over de historie van Groenlo. Daarnaast is het een leuk uitje met je gezin. Deze leuke route start vanaf Marveld en je volgt de bordjes in combinatie met de aanwijzingen uit het boekje.

Kamperen
Het is weer kampeer weer

De zon heeft weer kracht, de natuur laat het voorjaar zien en als kampeerder heb je er weer zin in. Wat doe je dan? Gewoon even boeken en genieten van een weekend of week. Kijk op marveld.nl en geniet van je voorpret.

Zoek en Boek
Appartement in Havezate Marveld
Appartement in Havezate Marveld

Havezate Marveld ligt aan de rand van vakantiepark Marveld Recreatie. Een bijzondere plek om er even uit te zijn. Boek nu een verblijf in één van de prachtige appartementen of de sfeervolle Torenkamer en geniet van onze hotelaccommodatie.

Boek nu
Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op TikTok
Kijk op marveld.nl voor meer informatie
en lastminute aanbiedingen en volg ons op social media!
Live webcam Brochure Foto en Video
Copyright © 2021 Marveld Recreatie
Elshofweg 6   |    7141 DH Groenlo   |    Tel: 0544 466000   |    [email protected]   |    marveld.nl
{afmeldlink} {readpixel}