Marveld Recreatie
Telefoon     0544 466000
Leuk nieuws! We mogen weer wat meer!
Ontdek je geluk - Marveld Recreatie Zoek en Boek
Lastminutes - Luxe hotel met spa - Fietsregio - Activiteiten - GVB halen

Dankzij de versoepelingen zijn er vanaf 5 juni weer meer faciliteiten geopend. Het is weer mogelijk om uit eten te gaan in één van onze restaurants, te genieten van het binnen- en buitenzwembad, de waterglijbanen en wildwaterbaan. Ook binnen tennissen, bowlen en naar de sauna gaan is weer toegestaan. Om dit te vieren hebben wij leuke lastminute-aanbiedingen.

Lastminutes


Check Lastminutes
Luxe hotel met spa

Boek een luxe overnachting in ons hotel Havezate Marveld. Een ruim appartement, voorzien van twee 2-persoons slaapkamers en een ruime badkamer met whirlpool. Het ontbijt maakt het verblijf compleet. Heb je deze luxe ervaring nog niet meegemaakt? Gewoon eens proberen en genieten maar!

Boeken doe je hier!

Luxe hotel met spa
Dé fietsregio van Nederland
Dé fietsregio van Nederland

Inderdaad, dat is de Achterhoek. Met name in de wijde omgeving van Groenlo. Ben je niet in de gelegenheid om je eigen fiets mee te nemen? Huur dan een fiets bij onze fietsverhuur. Ben je toch meer van het wandelen? Bij de receptie zijn gratis wandel- en fietsroutes te verkrijgen.

Activiteiten
Activiteiten

Het recreatieteam heeft in de weekenden een mooi programma samengesteld. Wil je weten wat ze allemaal organiseren? Download dan de Marveld-app of kijk op onze website. Op de markt in Groenlo is daarnaast sinds kort het vernieuwde inspiratiepunt van de VVV geopend. Daar doe je heel veel inspiratie op voor een leuk dagje uit in Groenlo en omgeving.

Recreatieteam

GVB halen in één weekend
Wil je een golfprofi worden?

Op de Blanckenborg heb je de mogelijkheid om in de maand juni je Golfvaardigheidsbewijs clubhandicap 54 (GVB) te halen. In een weekend krijg je onder deskundige begeleiding alle vaardigheden aangeleerd om je een volleerd golfer te voelen. De kosten bedragen € 125 per persoon, inclusief je Golfpas. Wil je meer informatie? kijk dan op degolfleraar.nl of bel met 0544-464142.

Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op TikTok
Kijk op marveld.nl voor meer informatie
en lastminute-aanbiedingen en volg ons op social media!
Live webcam Brochure Foto en Video
Copyright © 2021 Marveld Recreatie
Elshofweg 6   |    7141 DH Groenlo   |    Tel: 0544 466000   |    [email protected]   |    marveld.nl
{afmeldlink} {readpixel}