Marveld Recreatie
Telefoon     0544 466000
Hoera, Marveld is weer open!
Ontdek je geluk - Marveld Recreatie Zoek en Boek
Last minutes - Fietsen in de lente - Bezorgservice - Hotel bungalow - Wild river

Alhoewel met wat beperkingen maar toch, je kunt weer genieten van een heerlijke vakantie. Sinds 28 april 2020 is het park weer geopend voor bungalowgasten, hotelgasten en kampeerders die kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair. De geldende Covid-19 maatregelen vind je op onze website.

Last minutes

Op onze website hebben we een aantal leuke lastminutes voor je klaar staan. Heb je thuis een voucher ontvangen? Dan kun je die vanzelfsprekend inzetten voor de betaling of een deel daarvan.



Fietsen in de lente

De natuur is in deze lente op zijn mooist. Frisgroene blaadjes aan de bomen, veel bollen in volle bloei en de vogels zijn zeer actief met het bouwen van nesten . Wil je daar van genieten boek een week of weekend met je gezin, neem je fietsen mee of huur ze bij ons. De fietsroutes zijn bij de receptie gratis verkrijgbaar. Het genieten kan beginnen. Maximaal genieten van rust, vrijheid en er met elkaar eropuit. Kom dan kamperen op Marveld en beleef de lente in de prachtige omgeving van de Achterhoek. Reserveer online via marveld.nl of telefonisch via 0544-466000

Boek nu

Ook voor de inwendige mens hebben we gezorgd. De supermarkt is geopend en bij de snackbar kunt je gerechten afhalen, pizza’s gaan we bezorgen en zelfs het à la carte restaurant heeft een bezorgservice.

Hotel Havezate
Nieuw bij Marveld

De Hotel bungalow, afgekort de HB50, met alle hotel-faciliteiten: van ontbijt tot gebruik van de spa. Ook je bedden worden iedere dag opgemaakt. Hoe fijn is dat! Voor nog meer informatie zie website.

HB 50 interieur

De Wild River, verwacht in het voorjaar van 2021!
Nieuw in 2021

Dat is de Wild River baan met spacebowl glijbaan en een spraypark!

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Instragram
Kijk op marveld.nl voor meer informatie
en lastminute aanbiedingen en volg ons op social media!
Live webcam Brochure Foto en Video
Copyright © 2020 Marveld Recreatie
Elshofweg 6   |    7141 DH Groenlo   |    Tel: 0544 466000   |    [email protected]   |    marveld.nl
{readpixel}
Nieuwsbrief overzicht