Marveld Recreatie
Telefoon    0544 466000
Genieten in december
Ontdek je geluk - Marveld Recreatie Zoek en Boek
Last minutes - Sinterklaas drive-in - Kerst Kids Fun festival - Je bungalow in kerstsfeer - Uit eten in je accommodatie - Hotel Havezate Marveld

De bladeren vallen nu echt van de bomen, de herfst loopt over in de winter en ook daar kun je heerlijk van genieten. Ofwel een winterse beleving in de Achterhoek. Wil je dat ook eens meemaken? Kom dan met je gezin naar Marveld. Wij hebben een groot aantal leuke aanbiedingen voor je. Want een last minute is zo geboekt.
Last minutes

DUO 4
Bungalow BR50
Bungalow A75
Voor nog meer voordelige lastminutes, check onze website!
Zoek & Boek
(Genoemde prijzen zijn exclusief bedlinnen, toeristenbelasting en schoonmaakkosten)
Sinterklaas drive-in

Speciaal voor Marveld maakt de Sint een uitzondering en werkt niet thuis maar komt op zijn verjaardag 5 december naar Marveld. Speciaal voor de Sint hebben we een drive-in bedacht. Zo kunnen jong en oud toch de Sinterklaas sfeer beleven. Boek een last-minute en kom het komend weekend lekker voordelig naar Marveld. De pieten komen de cadeaus brengen. Bel de receptie voor een afspraak en tijd 0544-466000.

Marveld in kerstsfeer

Nadat de Sint weer naar Spanje is zal Marveld in no time omgetoverd worden naar een winterse kerstsfeer. Van veel verlichte bomen tot zelfs een sfeervolle ijsbaan vanaf 18 december.


Kijk voor een speciaal kerst of oud en nieuw-arrangement op marveld.nl. Voor de kinderen is er het Kerst Kids Fun Festival in de tennishal en draaimolen draait iedere dag op het plein.

Je eigen bungalow in kerstsfeer

Wil je bij aankomst een prachtige kerstboom in je bungalow? Natuurlijk kan dat. Bel met 0544-466000 en bestel je compleet versierde en verlichte kerstboom. Groenrijk zorgt ervoor dat de met zorg opgetuigde kerstboom in je bungalow staat als jij aankomt. Vanaf dat moment is het je eigendom.
Uit eten in je accommodatie

Jazeker, dat kan van een aangepast à la carte menu tot heerlijke pizza’s. Maak gebruik van onze gratis bezorgservice. Nadat je het via de Marveld App of telefonisch hebt besteld, bezorgen wij de bestelling zo snel mogelijk bij je eigen bungalow, appartement of op de camping.


Horeca en kerstdiners

We kunnen je vanaf 9 december meer informatie verschaffen over de horeca en kerstdiners.

Hotel Havezate Marveld

Nu al sfeervol versierd. Je boekt je ruime 4 persoons appartement nu op havezatemarveld.nl. In het hotel is het genieten van een heerlijke spa met zwembad, whirlpool, zonnebank en sauna.

Oud en Nieuw in de Achterhoek

Sfeervol oud en nieuw vieren doe je bij Marveld. Als je een bungalow boekt heb je daar zeker geen spijt van. Je bent er lekker even tussenuit.

Zoek & Boek

Fijne en sfeervolle Sinterklaas en kerstdagen toegewenst. Namens de directie en medewerkers wensen we je ook een fijne jaarwisseling en vooral gezond 2021.

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Instragram
Kijk op marveld.nl voor meer informatie
en lastminute aanbiedingen en volg ons op social media!
Live webcam Brochure Foto en Video
Copyright © 2020 Marveld Recreatie
Elshofweg 6   |    7141 DH Groenlo   |    Tel: 0544 466000   |    [email protected]   |    marveld.nl
{readpixel}
Nieuwsbrief overzicht