Uw mening telt... laat het ons weten!

Bij Marveld Recreatie hechten we erg aan uw mening.
We vinden het dan ook erg belangrijk dat u na een verblijf op Marveld Recreatie van u laat horen. Bekijk hieronder reacties van anderen.

Laat een reactie achter

B. Schreurs uit Hengelo

Op 20 juli 2017

Eindelijk weer een keer naar Marveld ., vroeger als klein kind geweest alleen maar een normaal veld maar al onmeunig gezellig…. later met eigen kind geweest en nu 4jaar geen vakantie meer gezien pfffff kan bijna niet wachten dat t 18augustus is en ik weer mag gaan na al die tijd…. echt een soort thuiskomen daar.

Fan Heinen

Op 13 juli 2017

We zijn de tel kwijt geraakt, maar onze oudste dochter heeft op dit park leren fietsen😁Ze wordt nu 13!.en na al die jaren vinden we het nog steeds fantastisch 👍🏼Dikke duim!!!!

Anneke uit Balk

Op 13 juli 2017

Samen met mijn moeder dochter en schoonzoon genoten van dit fantastische park. Prachtig zwembad. Heerlijke restaurants met vriendelijke bediening. Na onze midweek nog weekje bijgeboekt ivm fantastisch weer.Komen zeker terug.

Fam. Koelewijn uit Bunschoten

Op 8 juni 2017

Het is hier fantastisch!! We mochten hier dit Pinksterweekend met elkaar vertoeven! Een waardevolle herinnering voor ons allëmaal! Dankbaar………maar ook verdriet om Savannah Dekker😢

Fam. uit Urk

Op 1 juni 2017

Alweer aan het aftellen naar de zomervakantie, als we voor de 7e keer naar Marveld hopen te gaan. Beter is er niet (in Nederland)

Van heijst Goirle

Op 19 mei 2017

Vriendelijk personeel en bijna altijd wat te doen. As weekend voetbal met clubs als Feyenoord, Ajax psv real Madrid Bor.dordtmund en andere goede.

Fam. van Eekelen Eindhoven

Op 28 april 2017

Voor de 5e keer op vakantie hier.
Erg tevreden, vriendelijk personeel en fijne bungalows.
Echt een aanrader.

Fam. Eijbrink

Op 25 april 2017

Ik denk dat wij hier al wel 30 keer zijn geweest, wordt steeds beter, super park, krijgt een 10!

Familie. van Schijndel

Op 21 april 2017

Voor mijn verjaardag een weekendje weg gekregen, wat een heerlijke verrassing en wat hebben we genoten!

Familie Alkema

Op 4 april 2017

Heerlijk weekendje gehad in het hotel! Alles zag er tip top uit! Toen wij eenmaal uitgerust thuiskwamen was ik helaas mijn toilettas vol met geliefde producten vergeten.. Receptie gebeld en ze hebben het gratis opgestuurd. Wat een service top!


Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1013 customer reviews