Uw mening telt... laat het ons weten!

Bij Marveld Recreatie hechten we erg aan uw mening.
We vinden het dan ook erg belangrijk dat u na een verblijf op Marveld Recreatie van u laat horen. Bekijk hieronder reacties van anderen.

Laat een reactie achter

Fam Kempers

Op 16 november 2017

Wij komen al 21 jaar op Marveld..Altijd in huisjes.Bijna alle type huisjes gehad.Nu in de herfstvakantie voor het eerst met de caravan geweest.Campeerplaats met eigen sanitair.Ideaal.We komen snel weer terug.

fam van der Heijden oss

Op 26 oktober 2017

Net terug van een heerlijke week Marveld ,wij komen hier al 14 jaar en alle seizoenen al gehad ..het maakt niet uit wanneer je gaat het is altijd heel goed op Marveld..we hebben alweer geboekt voor volgend jaar!!

familie van Amersfoort Wijk aan Zee

Op 21 september 2017

We komen hier al 10 jaar het bevalt prima. Schoon en voor de kleinkinderen een prima programma

Familie Bastmeijer uit Nieuwaal

Op 24 augustus 2017

Net terug van een heerlijk weekje op het park. Huisje was netjes, bedden liggen goed. Beneden en boven toilet, was erg fijn. Er is verrassend veel te doen voor de kids… kortom we hebben genoten!

Fam v d kieboom

Op 24 augustus 2017

Vandaag terug gekomen van een weekje marveld , wat een fantastisch park alles zeer goed verzorgd , bungalows winkels restaurants zwembade en alles voor een normale prijs ook grote complimenten voor het entertaiment team , onze kleindochter heeft genoten en wij ook natuurlijk , en volgend jaar komen we zeer zeker weer terug , team marveld bedankt voor deze geweldige week

Fam vd kieboom waspik

Op 24 augustus 2017

Vandaag terug gekomen van 1 weekje marveld wat een toppark zijn jullie alles keurig verzorgd en schoon mooie bungalows , ook winkels bars en restaurants waren top en alles voor een goede prijs , vriendelijk en behulpzaam personeel , ook een groot compliment voor het entertainment team van alles te doen voor jong en oud echt geweldig , we komen volgend jaar zeer zeker terug .

Du bois putten

Op 24 augustus 2017

Wij hebben genoten mooie zwembaden binnen en buiten goed verzorgd ook fijn personeel animatie was geweldig voor de kids alles was toppie vakantie 4/8/2017

Familie Bastmeijer uit Nieuwaal

Op 24 augustus 2017

Vorige week terug gekomen van een fantastische week op jullie park. Alles ziet er netjes, schoon en onderhouden uit. Huisjes zijn netjes, bedden liggen goed. Veel te doen voor de kids…kortom het was een TOP vakantie.

h eijbrink

Op 24 augustus 2017

voor mijn 65 verjaardag 2 huisjes gehuurd met de kinderen plus aanhang geweldig weekend gehad top voor elkaar denk al wel 30 keer hier geweest altijd perfect

Fam van Staalduinen

Op 26 juli 2017

Een midweekje met ons gezin,het was echt TOP!!!zo genoten en wat een mooi en netjes park.mooie huisjes en schoon.veel te doen voor de kids.Wij komen zeker volgend jaar weer terug!


Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1023 customer reviews