Uw mening telt... laat het ons weten!

Bij Marveld Recreatie hechten we erg aan uw mening.
We vinden het dan ook erg belangrijk dat u na een verblijf op Marveld Recreatie van u laat horen. Bekijk hieronder reacties van anderen.

Laat een reactie achter

Fam Vondenhoff uit Heerlen Limburg

Op 2 oktober 2018

Voor de vierde keer op het park geweest, altijd een geweldige week gehad huisjes zien er goed en schoon uit. En het personeel altijd even vriendelijk. komend jaar gaan we er twee weken vertoeven.

fam 't Hart IJmuiden

Op 2 oktober 2018

we zijn in week 36 bij U te gast geweest en is ons zeer goed bevallen . De bungalow DUO4 was erg schoon en alles was aanwezig . Het personeel op receptie en in de diverse horeca gelegenheden waren zeer vriendelijk en behulpzaam .
Graag tot ziens

Familie Vriesreillingh

Op 2 oktober 2018

Wat hebben we weer genoten. Het was een heerlijk weekend. Eigenlijk te kort, maar ja. Het eten in het a la carte restaurant was super! Op naar de 2019!

Fam

Op 7 maart 2018

Kerst’17 een week met ze 8en.goed huisje.eenvoudig ingericht maar super schoon en net . Top week!!alles even leuk.knus en met aandacht! Erg behulpzaam en zorgzaam personeel.

Willem & Christien Hordijk uit Spijkenisse

Op 7 maart 2018

Net terug van de 11de keer Marveld. Weer SUPER genoten van een GOED onderhouden (in alle opzichten) Marveld !!
Lieve mensen van Marveld, GA ZO DOOR !! En op naar het volgende jubileum voor het park !!
PS: Zijn wel benieuwd naar de bungalows in aanbouw.

Fam Kempers

Op 16 november 2017

Wij komen al 21 jaar op Marveld..Altijd in huisjes.Bijna alle type huisjes gehad.Nu in de herfstvakantie voor het eerst met de caravan geweest.Campeerplaats met eigen sanitair.Ideaal.We komen snel weer terug.

fam van der Heijden oss

Op 26 oktober 2017

Net terug van een heerlijke week Marveld ,wij komen hier al 14 jaar en alle seizoenen al gehad ..het maakt niet uit wanneer je gaat het is altijd heel goed op Marveld..we hebben alweer geboekt voor volgend jaar!!

familie van Amersfoort Wijk aan Zee

Op 21 september 2017

We komen hier al 10 jaar het bevalt prima. Schoon en voor de kleinkinderen een prima programma

Familie Bastmeijer uit Nieuwaal

Op 24 augustus 2017

Net terug van een heerlijk weekje op het park. Huisje was netjes, bedden liggen goed. Beneden en boven toilet, was erg fijn. Er is verrassend veel te doen voor de kids… kortom we hebben genoten!

Fam v d kieboom

Op 24 augustus 2017

Vandaag terug gekomen van een weekje marveld , wat een fantastisch park alles zeer goed verzorgd , bungalows winkels restaurants zwembade en alles voor een normale prijs ook grote complimenten voor het entertaiment team , onze kleindochter heeft genoten en wij ook natuurlijk , en volgend jaar komen we zeer zeker weer terug , team marveld bedankt voor deze geweldige week


Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1028 customer reviews