Logo Marveld

Herfst beleef je op Marveld Recreatie

Beleef de herfst bij Marveld en ervaar de Achterhoekse gezelligheid op ons mooie park in Groenlo!

Marveld Recreatie is een vijfsterren vakantiepark in Groenlo, de Achterhoek. Naast de verschillende bungalows gevarieerd van vier tot acht personen, beschikt Marveld ook over een hotel en camping. Havezate Marveld telt 36 luxe appartementen, een romantische suite, ontbijtzaal, vergaderruimte en luxe wellness. Op de camping kan daarnaast het hele jaar door worden gekampeerd. Naast de verwarmde toiletgebouwen is er ook de mogelijkheid een kampeerplaats te boeken met eigen sanitair.

Boek nu je vakantie bij Marveld Recreatie

Kamperen bij Marveld Recreatie

Nog geen plannen gemaakt voor de herfstvakantie? Kom dan gezellig een weekje kamperen in de Achterhoek! Deze herfstaanbieding wilt u niet missen.

Boek voordelig een week (7 nachten) in de maand oktober voor €200,- exclusief toeristenbelasting. Het zwembad is onbeperkt inbegrepen.

Boek nu een kampeerplaats bij Marveld

herfstvakantie kamperen

Beleef een kleurrijke herfst

De herfst is toch wel de mooiste periode van het jaar. Dat wil je beleven, dat wil je zien.

Een grote verscheidenheid aan faciliteiten maken een verblijf bij Marveld tot een mooie herinnering. Zo is er een subtropisch zwembad met diverse glijbanen, zijn er bowlingbanen, binnen- en buiten tennisbanen, een midgetgolfbaan, pitch- en puttbaan (golf), binnen- en buitenspeeltuin, fietsverhuur, openbare sauna, supermarkt, kapsalon, bar, snackbar en drie verschillende restaurants.

Bekijk hier de faciliteiten van Marveld

Herfst

Wild arrangement

Vanaf 15 oktober tot en met 2 januari 2022 hebben wij naast onze menukaart ook een heerlijk viergangen wildmenu samengesteld. Uiteraard kan dit menu begeleid worden met passende wijn.

De prijs is €45,- per persoon. Kom smaakvol dineren in ons restaurant. Reserveren kan via 0544-466000

Lees verder

Aparthotel Havezate Marveld

Wild eten combineren met een overnachting? Kom dan overnachten in Havezate Marveld. Een luxe hotel met ruime hotelkamers die verwijzen naar de historie van het adellijke landhuis dat ooit op deze plek stond. De prijs is €125,- per persoon inclusief overnachting, toeristenbelasting, gebruik van de spa & wellness, ontbijt en viergangenwildmenu inclusief welkomstdrankje. Geldig t/m 23 december 2021.

Lees verder