Marveld en omgeving – Achterhoek

Marveld en omgeving

De Achterhoek staat bekend om zijn mooie en vooral rustige natuurgebieden. De combinatie van de mooie natuur, de vriendelijke mensen en de authentieke steden zorgt ervoor dat je de Achterhoek niet zult vergeten!

Marveld Recreatie is gelegen in deze prachtige Achterhoek, in het oosten van Nederland. En of je nu kiest voor een standaard bungalow, een bungalow met welnessruimte of een kampeerplaats met een sanitaire voorziening, het is altijd optimaal genieten! Een vakantie in de Achterhoek: het geluk van Nederland! Wij verwelkomen u graag op ons vakantiepark in de Achterhoek om dit zelf te ervaren.

Vestingstad Groenlo

Marveld Recreatie ligt in de Achterhoek, net buiten de stadsgrachten van Vestingstad Groenlo met zijn rijke geschiedenis uit de Tachtigjarige Oorlog. In de stad en het stadsmuseum is nog veel te zien uit deze tijd van stedendwinger Frederik Hendrik. Stadswallen, resten van stadsmuren, kanonnen en eens per twee jaar een groot opgezette Slagnabootsing met honderden reïnactors die teruggaan in de tijd van 1627: ’De slag om Grolle’. Groenlo en haar omgeving is eenvoudig te verkennen met de Groenlo Vestingstad Express.
De omgeving van Marveld heeft alles in huis om de vakantie compleet te maken; prachtige wandel- en fietsroutes, mogelijkheid om te shoppen, kunst kijken of uit eten gaan.

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1070 customer reviews