Begin hier je vakantie!

Video preview

Dit is een preview pagina.

Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden van uw vakantie bij Marveld!

ANWB
Erkende camping Top 2020
Genomineerd camping van het jaar 2019
ADAC Best Camping 2019
Zoover
Camping Cheque
Bungalowspecial Awards Logo 2018
Greenkey
Recron
ACSI

Voor de 1e keer een luxe bungalow geboekt. Alles keurig netjes, fijne bedden en elke ochtend een heerlijk ontbijt in het hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Een heel mooi en gezellig park, met voor iedereen wat wils. Komen zeker een keer terug.

Fam Timmer op 30 juli 2020

voor ons de 1ste keer maar zeker niet de laatste keer.. hebben luxe huisje geboekt, alles perfect in orde, goede bedden, mooi gepoetst. hebben mooie ruime tuin. park enorm goed, mooi onderhouden, tot nu toe 1x frietjes gegeten en 1x grillrestaurant. alles top! grill restaurant zeker aan te bevelen. tot nu toe niks op aan te merken. het is een top park !

dominique uit belgië op 23 juli 2020

Al 16 jaar een thuis voor ons

R.Ham Apeldoorn op 16 juli 2020

Wat een fantastisch park zeg. Zoveel te doen, zo schoon binnen en buiten. Fijn huisje, heerlijke tuin. Vriendelijk personeel en zo behulpzaam. De speeltuinen door het hele park en de zwembaden .. kids zijn verliefd. Eerste keer en zeker niet de laatste. Dank!

Familie Bart op 25 juni 2020

Heerlijke camping ,fijn met acsi card en vriendelijk peŕsoneel . Voelen ons er thuis en proberen elk jaar weer een keer te komen.

Fam. Gaemers almere op 25 juni 2020

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1060 customer reviews