Logo Marveld

Vier Pasen bij Marveld!

Vier het Paasweekend bij Marveld

Optimaal gebruik maken van uw vrije dagen? Ga dan tijdens het Paasweekend een lang weekend weg bij Marveld. Het Paasweekend is ideaal om lekker op pad te gaan met het gezin en echt even tijd met elkaar door te brengen. De natuur ontwaakt uit de winterslaap en kleurt langzaam groen en de dagen worden warmer.

Verblijf in één van onze bungalows, in het hotel of op de camping. Ga gezellig samen brunchen met verse broodjes en in de middag samen Paaseieren zoeken. Het recreatieteam organiseert leuke Paasactiviteiten. Plons daarna in het subtropische zwembad, ontdek de 100 meter lange wildwaterbaan of ga de competitie aan op de bowlingbaan.

Boek uw vakantie bij Marveld
Zwemmen Marveld

Subtropisch avontuur

Van subtropisch binnenzwembad en wedstrijdbad tot diverse waterglijbanen of verwarmd buitenzwembad met spraypark en ligweide. Waterpret gegarandeerd bij Marveld! Als parkgast heeft u onbeperkt gratis toegang tot onze zwembaden.

Benieuwd naar alle waterglijbanen? Bekijk ze hier!

Voor een actieve of ontspannen vakantie

Met de leukste faciliteiten voor jong én oud is Marveld Recreatie altijd een goed idee. Kom heerlijk zwemmen in ons subtropisch zwembad, op avontuur in onze binnen- of buitenspeeltuin, ontspannen met onze wellness faciliteiten of ga de competitie aan op de bowlingbaan, tennisbaan of tijdens een potje pitch en putt of voetgolf. Ontdek de omgeving met één van onze e-choppers of ga prachtig wandelen en fietsen in de Achterhoek. Bekijk alle faciliteiten van Marveld.

Ijssalon Marveld

Restaurants, snackbar, pizzabezorgservice en meer…

De dag afsluiten? Ontdek één van onze restaurants. Zo is er een à la carte restaurant, een pannenkoeken/pizza restaurant, een grill restaurant en een buffetrestaurant. Na het diner kunt u genieten van de gezelligheid in onze Bar Bowling, of het terras bezoeken.

Ook is er een supermarkt op het park, snackbar, ijssalon en bezorgen wij pizza’s bij uw accommodatie. Verse broodjes kunnen besteld worden via onze Marveld app.