Marveld Recreatie in de zomer

Beleef de zomer bij Marveld en ervaar de Achterhoekse gezelligheid op ons mooie park in Groenlo!

Boek een huisje of een kampeerplaats om het vakantiepark te ervaren! Want bij Marveld Recreatie is het natuurlijk ook in de zomer goed toeven.

Iedere kampeerder kan gebruik maken van een vijfsterren toiletgebouw, compleet met babyroom en familiedouche. De sanitairgebouwen hebben vloerverwarming, zodat je er altijd warmpjes bijzit. En als je voor een bungalow kiest, heb je uiteraard alle luxe en comfort om je heen, zodat je optimaal kunt genieten tijdens de vakantie! Ook biedt Marveld Recreatie één gratis WIFI-Code (voor 2 apparaten).

Boek nu je vakantie bij Marveld Recreatie

In 2019 weer naar Marveld Recreatie? Boek tijdig!

Vanaf 2 juli 2018 kunt u weer boeken voor volgend jaar. We verwelkomen u graag op ons vakantiepark!

Kunt u niet zo lang wachten? Boek nu

Marveld Recreatie bestaat dit jaar 50 jaar!

Marveld is jarig en trakteert!
Als u voor dit jaar boekt bij Marveld ontvangt u tijdens uw verblijf een uniek ‘Ik hou van Marveld’-spel als cadeau!

Samen met familie of vrienden komt u op een speelse manier van alles te weten over Marveld en Groenlo. Boek uw vakantie bij Marveld

Scooter huren

Leer de Grolse en Achterhoekse omgeving eens kennen vanaf een scooter. Maak een ritje op een elektrische scooter van Marveld Recreatie!

Lees verder

Pitch & Putt

pitch-puttBij sportcomplex de Blanckenborg van Marveld kunt u terecht voor een uitdagend spelletje Pitch & Putt golf met vrienden, familie of collega’s. Natuurlijk kunt u ook gewoon op het heerlijke terras zitten en genieten van het weidse uitzicht.

Lees verder

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1030 customer reviews