Marveld Recreatie in de zomer

Beleef de zomer bij Marveld en ervaar de Achterhoekse gezelligheid op ons mooie park in Groenlo!

Boek een huisje of een kampeerplaats om het vakantiepark te ervaren! Want bij Marveld Recreatie is het natuurlijk ook in de zomer goed toeven.

Iedere kampeerder kan gebruik maken van een vijfsterren toiletgebouw, compleet met babyroom en familiedouche. De sanitairgebouwen hebben vloerverwarming, zodat je er altijd warmpjes bijzit. En als je voor een bungalow kiest, heb je uiteraard alle luxe en comfort om je heen, zodat je optimaal kunt genieten tijdens de vakantie! Ook biedt Marveld Recreatie één gratis WIFI-Code (voor 2 apparaten).

Boek nu je vakantie bij Marveld Recreatie

In 2020 weer naar Marveld Recreatie? Boek tijdig!

Vanaf 1 juli 2019 kunt u weer boeken voor volgend jaar. We verwelkomen u graag op ons vakantiepark!

Kunt u niet zo lang wachten? Boek nu

Scooter huren

Leer de Grolse en Achterhoekse omgeving eens kennen vanaf een scooter. Maak een ritje op een elektrische scooter van Marveld Recreatie!

Lees verder

Pitch & Putt

pitch-puttBij sportcomplex de Blanckenborg van Marveld kunt u terecht voor een uitdagend spelletje Pitch & Putt golf met vrienden, familie of collega’s. Natuurlijk kunt u ook gewoon op het heerlijke terras zitten en genieten van het weidse uitzicht.

Lees verder

Kampeerkaarten inleveren bij Marveld Recreatie

Vanaf 1-1 t/m 29-5 en vanaf 11-6 t/m 13-7 kunnen gasten weer terecht met verschillende kampeerkaarten.

Vier je vakantie bij Marveld Recreatie!

Boek nu

De vrije slag door Grolle 22 juni 2019

De Vrije Slag door Grolle is een uniek zwemevenement in de gracht rond het centrum van het historische Groenlo.
De bekende zwemtocht ‘De Vrije Slag door Grolle’ wordt gehouden op zaterdag 22 juni 2019. Het is de vierde keer dat deze bijzondere zwemtocht wordt gehouden. Start (14:00 uur) en finish zijn traditiegetrouw bij de Boompjeswal in Groenlo.

Dancing in the street 22 juni 2019

Dancing in the Street is het festival voor Achterhoekse dansliefhebbers dat eens per jaar de sfeervolle binnenstad van Groenlo omtovert tot één grote dansvloer! Vanaf 18:00 uur kun je bij de verschillende podia los op de beste 80’s, 90’s & More, knallen op dance van nu of even heel relaxed met een drankje genieten van de prachtige zomeravond op het terras met live-muziek.

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1032 customer reviews