Angeln bei Marveld Recreatie oder in der Umgebung von Groenlo

Genießen Sie die Ruhe!

Angler haben bei Marveld Recreatie viele Möglichkeiten. Die Teiche im Park bieten viel Platz und Möglichkeiten, aber auch der Fluss Slinge lädt zu einem netten Angelausflug ein.

Für das Angeln in den Teichen im Park selbst benötigen Sie keine Genehmigung, im Gegensatz zum Angeln in der Slinge, hier ist eine Erlaubnis notwendig.
Sie haben keine Lizenz? Kein Problem, diese kann an der Rezeption erworben werden.

Vis-arrangement bij Marveld Recreatie

Een visvakantie in Groenlo is meer dan de moeite waard. Marveld Recreatie ligt ten oosten van deze vestingstad en is direct gelegen aan het riviertje De Slinge. Rondom het centrum van Groenlo ligt een brede gracht met een rijke historie. In de directe omgeving van Groenlo is een prachtige forellen- en karpervijver gelegen.

visflyer

Speciaal Marveld Vis-arrangement: 2x halve dag vissen in Groenlo en omgeving!

Vissen in de Groenlose gracht (halve dag) en vissen op karper of forel (4 uur). Inclusief hengel, stoeltje, steun, schepnet, aas, reservelijnen, hakensteker en deskundige begeleiding.

€ 25,- p.p. (minimaal 2 pers.)

Vis-arrangement boeken

Marveld Recreatie biedt ook de keuze om een vis-arrangement te boeken. Samen vissen aan de gracht van Groenlo of een karper of forel vangen in de grote visvijver De Leeghte in Lievelde.

Het vis-arrangement kunt u alleen telefonisch boeken op 0544-466000 en is niet van toepassing op actieprijzen of last minutes. Beide halve visdagen zijn aaneengesloten en zijn niet los van elkaar te boeken.

De volgende visweekenden zijn:

  • 17-18 september
  • 1-2 oktober
Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1035 customer reviews