Logo Marveld

Reviews

Top verblijf in de toren kamer je betaald er wel wat voor maar dan heb je ook wat. We komen zeker nog terug

Familie Oomen aus Rijen,
December 2022, blieb im hotel

Super leuke vakantie gehad, misschien wel de leukste! Joehoe!!!

Familie Timmers aus Spijkenisse ,
December 2022, blieb in einer bungalow

Wij zijn met de kinderen en kleinkinderen bij jullie geweest.Het was geweldig . Wat hebben we van jullie mooie zwemparadijs genoten. En de bungalow was fantastisch mooi en erg gezellig ingericht . En wat een vriendelijk personeel hebben jullie van snackbar tot supermarkt of bij de info overal even vriendelijk. En verder was het in het hele park erg netjes en schoon overal. Wij komen zeker nog eens terug.

Familie Kommer aus Heerde,
December 2022, blieb in einer bungalow

Super ingericht appartement waar het aan niets ontbreekt er stond zelfs een kerstboom voor ons klaar. Het appartement is ruim net zoals het terras/balkon. De Spa is heerlijk, mooie badjassen, iedere dag opgemaakte bedden, een heerlijk ontbijt als goede start van je dag! Kortom een perfecte plek om tot rust te komen! Aanrader !!!

Familie Cruijssen-Drop aus Tilburg,
December 2022, blieb im hotel

Wat een top ervaring. Jarenlang bij Center Parcs verbleven, maar bij Marveld gaat het net een stap verder. Bungalow super schoon bij aankomst, net zoals de rest van het park. Geen verborgen kosten als de kids wat gaan doen en zelfs de kermisattractie mag kosteloos gebruikt worden. Zeker tot de volgende keer!

Familie van Walbeek aus Lelystad,
November 2022, blieb in einer bungalow

Wir hatten einen sehr schönen Urlaub. Das Schwimmbad und die vielen Rutschen sind super. Auch auf den Hüpfburgen hatten die Kinder viel Spaß. Wir haben für das nächste Jahr denselben Bungalow gebucht und freuen uns schon.

Familie Schulte aus Unna ,
October 2022, blieb in einer bungalow

Het is een top park wij genieten elke keer weer vriendelijk personeel en alles is top schoon zo wel in het huisje als op het park zelf het is echt een aanrader

Familie Van der plas aus Katwijk zh,
October 2022, blieb in einer bungalow

In 1 woord geweldig!

Familie Jansen aus Ede,
October 2022, blieb auf dem camping

Wir haben schon oft Urlaub in verschiedenen Ferienparks gemacht, dieser ist der beste. Hier stimmt das Preis/Leistungs-Verhältnis, das subtropische Schwimmbad ist ein Paradies. Auch die anderen Einrichtungen haben uns sehr gefallen, die Gastronomie, die Freundlichkeit und Sauberkeit sind beispielhaft. Wir kommen wieder!

Familie Peter Bilgeri aus Ratingen,
October 2022, blieb in einer bungalow

We waren van Maandag 19 September tot Maandag 26 September vakantie gevierd in een 4 per bungalow met een gezellige indeling en luxe badkamer met bubbelbad. Gebruik gemaakt van het geweldige subtropische zwembad en de nieuwe waterglijbanen. Op Zondag avond heerlijk geBBQ.

Familie Reparon aus Voorhout,
October 2022, blieb in einer bungalow

Weer een fantastische vakantie gehad in een mooie luxe bungalow met alles op en aan. (12 dagen) Zwembad en glijbanen zijn fantastisch evenals het super aardige animatie team. Treintje naar Groenlo en Duitsland is een aanrader. Wij komen hier al jaren en het wordt alleen maar leuker!

Familie Vermeulen aus Fijnaart ,
September 2022, blieb in einer bungalow

Onze laatste overnachting van de fietsvakantie was in hotel Havezate. Wat een schitterend hotel! Heerlijk gegeten, heel vriendelijk personeel en uitstekend ontbijt. Wat helemaal TOP.

Familie De Witte aus Zaltbommel,
September 2022, blieb im hotel

Altijd een fijne vakantie bij Marveld, of het nou een weekend is of een week, wij genieten altijd! Ook is het zwembad erg mooi geworden!

Familie Datema aus Creil ,
September 2022, blieb in einer bungalow

Alweer voor de negende keer twee weken op het park vertoefd. En zo als ieder jaar twee geweldige weken gehad. Lekker gegeten in het buffet restaurant en de kleinkinderen hebben heerlijk gezwommen. We kunnen het niet laten hebben voor het komend jaar weer geboekt.

Familie vondenhoff aus Heerlen,
September 2022, blieb in einer bungalow

Een hele fijne vakantie gehad! Een fijne sfeer op de camping, leuke animatie, gezellig terras en heerlijk zwembad! We komen hier al jaren en willen graag volgend jaar weer terug! 😄

Familie Vissers aus Veghel,
August 2022, blieb in einer bungalow

Zoals gewoonlijk...TOP. Deze keer zonder gezin lekker samen in de torenkamer. Wat n weelde, vorig jaar vonden wij de vijvervilla s en daarvoor de VWL s al geweldig maar dit is letterlijk top...met de lift rechtstreeks naar je appartement, want dat is het gewoon eigenlijk. Sommige luxe hotels waar wij hiervoor verbleven kunnen iets van jullie leren, zeker wat hygiene betreft. In het begin moesten wij wennen aan het koelingssysteem wat niet echt een airco is dus geen koude lucht blies, op de vide was het overigens prima, ondanks dat wij bang zouden zijn dat de warmte zou stijgen. Hebben nu diverse accommodaties geprobeerd, dit is absoluut onze favoriet 👍👍👍

Familie Sluimer aus Ridderkerk ,
August 2022, blieb im hotel

Helemaal top.Voor het 12de jaar op rij genoten met 3 generaties .Wij willen niks anders meer

Familie Schilder aus Volendam,
August 2022, blieb in einer bungalow

Echt een top vakantiepark! We zijn hier al vele malen geweest, maar we komen graag nog vaker terug. Een fijn zwembad, zeker sinds de uitbreiding van vorig jaar met de Wild River en de extra glijbanen. In de omgeving is van alles te doen, en ook de rit met het treintje door de omgeving is een aanrader. Huisjes zijn ruim, mooi schoon en van alle gemakken voorzien. Recreatieprogramma voor de kinderen is geweldig, leuk team en vele afwisselende activiteiten. En nog even een extra compliment aan de mensen van de supermarkt: fijn team, vriendelijk en behulpzaam :)

Familie Aarts aus 's-Hertogenbosch,
August 2022, blieb in einer bungalow

Voor ons de eerste keer naar marveld. Wat een geweldige vakantie! Het was 100% Genieten. Ons huisje al weer geboekt voor volgend jaar!

Familie Schenk aus Westerhaar,
August 2022, blieb in einer bungalow

Geweldig, dit was de 3e keer en voor volgend jaar weer geboekt.. Geweldige animatie en super leuk zwembad 😊

Familie Loos aus Obdam,
August 2022, blieb in einer bungalow

Einfach Fantastisch da ist für jeden was dabei

Familie Anonym aus Anrath Deutschland,
August 2022, blieb in einer bungalow

Wat een top park is dit zeg. Voor iedereen is er wel wat te doen, we hebben weer genoten van onze vakantie en ook weer geboekt voor volgend jaar.

Familie schoonderbeek aus Montfoort,
August 2022, blieb in einer bungalow

Topper weer. !!!!!! 6 de keer en volgend jaar weer geboekt. Buffet restaurant een goede aanvulling en fijn dat je al om 16,30 mag aanschuiven Ivm kleine kinderen.

Familie Romminger aus Schiedam,
August 2022, blieb in einer bungalow

Wat een geweldige park zwembad top glijbanen top heerlijk gegeten restaurant ...huisje met jacuzzi top zeker moeite waard om terug te komen en vriendelijke personeel

Familie Van Hemert aus Leiderdorp ,
August 2022, blieb in einer bungalow

Eine Rezension schreiben