Logo Marveld

Reviews

Het was weer zoals elk jaar SUPER! prachtig en verzorgt park en een super schoon huisje. Gezellige en aardige medewerkers. We waren er met onze zoon (2jr) perfect vermaakt in zwembad en buitenspeeltuinen. Wij komen hier zeker weer terug.

Familie uit ,
juni 2022

Wij hebben met ons gezin een top vakantie gehad tijdens de Hemelvaart.... tot volgend jaar.

Familie uit ,
juni 2022

Heerlijk weekend gehad bij Marveld. Fantastisch ontvangst bij de receptie, wat een leuke, vriendelijke medewerkers. Mooi park, fantastische zwembaden en glijbanen. Mooie bungalow met sauna en whirlpool. Ondanks dat wij in de buurt van Groenlo wonen, voelt het dat je er echt even uit bent.

Familie uit ,
juni 2022

Keurig verzorgd park. Fantastisch zwembad. Hele mooie omgeving. Zelfs een nacht bijgeboekt. Echt een aanrader!

Familie uit ,
mei 2022

Super huisje aan het meertje leuke open haard op het terras. Binnen Super schoon zoals wij gewent zijn. Wij zijn er nu al een keer of 8 geweest en alle keren was het Super. Voor de Kids en voor volwassenen is er van alles te doen. Ook even de stad in is ook geweldig. Leuk centrum en leuke terrasjes. Al met al een aanrader voor iedereen. Met of zonder kids

Familie uit ,
mei 2022

Toller Platz. Viele Möglichkeiten für Kinder sowohl außen als auch im Innenbereich. Wir hatten eine tolle Zeit mit netten Menschen und kommen gerne wieder.

Familie Kluth uit Willich,
april 2022, verbleef op de camping

We hebben genoten bij jullie! Wat een mooie kamer en bedankt voor alle goede zorgen, zeker omtrend mijn vader! Dank ! En voor de jongeman in het restaurant... de tinto de verano... die was top :)

Familie Zaal uit Ede gld,
maart 2022, verbleef in het hotel

2 jaar oprij geweest Super voor de kinderen En mooie omgeving

Familie Lagemaat uit Wadenoijen,
maart 2022, verbleef in een bungalow

Geweldige voorjaarvakantie gehad. Met veel geluk, zonnig weer! Leeftijd kinderen 12 6 en 2 jaar. Voor elke leeftijd is er wat te doen. Zwembad helemaal geweldig. 8 persoons huisje is groot, mooi en schoon. Zeker voor herhaling vatbaar!

Familie Beijer uit ZEVENAAR,
maart 2022, verbleef in een bungalow

Wij hebben een heerlijke midweek gehad met onze kinderen van 12 en 9. Het zwembad is super, zeker de Wild water baan was favoriet, maar ook de andere glijbanen. Wij zijn wezen bowlen, schaatsen en we hebben een e-chopper gehuurd. Na afloop vroeg ik wat de kinderen het leukste vonden, dat was het zwembad en het bbq restaurant, dat vonden ze heel speciaal. Aan alles is gedacht, meerdere restaurantjes, supermarkt, bowlingbaan, zwembad (binnen en buiten), veel speeltuintjes, leuke activiteiten. Veel keuze uit verschillende huisjes/accommodaties. Het park is netjes onderhouden. Wij zaten in een DUO4 huisje, dat zou wel iets vernieuwing kunnen gebruiken, maar het was wel prima. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Familie Ober uit Zoetermeer,
maart 2022, verbleef in een bungalow

Wij komen al 7 jaar op marveld het is altijd erg netjes en goed de kids hoeven zich niet tevervelen en nu met de nieuwe glijbanen is het zwembad ook fantastisch wij zijn nu met carnaval geweest een weekendje en komen van de zomer een week dus tot van de zomer 😊

Familie Janssen-brouwer uit Bemmel,
maart 2022, verbleef in een bungalow

Geweldig hele mooie glijbanen

Familie Van der veen uit Sneek,
februari 2022, verbleef in een bungalow

We zijn inmiddels voor de derde keer met ons gezin (twee kinderen van 7 en 5 jaar oud) bij Marveld Groenlo geweest. We vinden het leuk, omdat er een mooi zwembad met fijne glijbanen is. Deze zijn echt aan te raden. Ook zit in de bungalow een heerlijk 6 persoonsbubbelbad, waar de kinderen (en wij) regelmatig in te vinden waren. Winkeltje, restaurant, bowlingbaan en speeltuin, alles kan je er vinden. We genieten er altijd met volle teugen van!

Familie Groensma uit Havelte,
februari 2022, verbleef in een bungalow

Op en top geweldig niets op aan te merken mooie bungalow alles schoon nog niet 1 dingetje kunnen op merken kom zekker terug 👍

Familie Zoutenbier uit Den haag,
februari 2022, verbleef in een bungalow

Wij zijn nu twee keer met onze 2 kids bij Marveld op vakantie geweest en het was TOP! We hadden tweemaal een heerlijk ruim huisje met jacuzzi. Zwembad is écht het leukste zwembad waar wij met de kids zijn geweest. Een golfslagbad zou misschien nog leuk geweest zijn, maar verder ontbreekt het aan niets. Verder zou een grote binnen speeltuin een geweldige toevoeging zijn, zodat er met slechter weer nog meer te doen is!

Familie Onbekend uit Nunspeet,
februari 2022, verbleef in een bungalow

Super leuk park! Wij gaan zeker ieder jaar een keer hier naartoe. En aardig en behulpzaam personeel! Huisjes zijn prima!

Familie Hegmans uit Vredepeel,
februari 2022, verbleef in een bungalow

Fantastisch weer, deze keer 2 watervilla's voor het hele gezin om alvast ons 40 jarig huwelijk te vieren. Dankzij een locale BABS (eigen initiatief) een ervaring om nooit te vergeten. Dit was voor ons de 4e keer in een bungalow en augustus 2022 voor de 3 e keer het hotel samen. Zolang het kan blijven wij onze favoriete vakantiebestemming in Nederland bezoeken 👍

Familie Sluimer uit Ridderkerk,
februari 2022, verbleef in een bungalow

Met kinderen en kleinkinderen de kerstdagen op Marveld doorgebracht. Bij aankomst altijd eerst kijken of het huisje schoon is. Super! Compliment voor de schoonmaakster. Ondanks de Corona beperkingen een heerlijk verblijf gehad. Kerstdiner keurig aan huis gebracht. Was echt heerlijk, maar veel te veel. Gevraagd of het tweede kerstdag iets minder kon. Dus niet voor de bestelde 6 personen maar voor 4. Enige overweging was dat het gênant is zoveel weg te moeten gooien. Nadrukkelijk vermeld dat we gewoon voor de oorspronkelijke 6 personen betalen. De aardige mevrouw bij de receptie zou het doorgeven en overleggen of het kon. s ‘Middags telefoontje. De chef-kok wilde weten wat voor wijn we wilden ter compensatie. Wat een geweldig gebaar. Kortom, dit was niet de laatste keer op Marveld

Familie Stijgerk uit Vlaardingen,
februari 2022, verbleef in een bungalow

Het was weer een supervakantie, wij komen hier al vanaf 1990, en gemiddeld 2x in het jaar, heerlijk

Familie Braat uit Oosterhout,
december 2021, verbleef in een bungalow

Wij kwamen al bij Marveld toen de kinderen klein waren. Nu voor een weekend teruggeweest met onze inmiddels volwassen kinderen en een klein kindje. Een top weekend gehad. Een mooi en schoon huisje en de nieuwe wildwaterbaan en de glijbanen in het zwembad zijn ook voor volwassenen erg leuk. Het park is goed onderhouden. En ga gerust naar het cafetaria. Ziet er erg schoon uit en de snacks en patat zijn prima. Ook een pizza bestellen is aan te raden. Wij komen zeker terug.

Familie Burger uit Zoetermeer,
december 2021, verbleef in een bungalow

We hebben een geweldige midweek mogen ervaren in zowel de watervilla met eigen welnesscentrum, geen COVID 19 beperking, danwel van de omgeving, heel rustiek en landelijk. Zeker niet vergeten de diversiteit aan glijbanen, geweldig voor jong en oud. Op naar onze beleving in 2022.

Familie Zant uit `s gravenmoer,
november 2021, verbleef in een bungalow

Komen al jaren op Marveld maar hadden nu voor het eerst het hotel geboekt. Wat een geweldig hotel. Voorzien van alle luxe. Fijne grote kamers en mooi balkon. 2-personen bubbelbad was ook heerlijk ontspannen. Fijn dat je van de faciliteiten op het park ook gewoon gebruik kan maken zoals het zwembad. Over een aantal weken met Oud & Nieuw zijn we er weer en gaan dan zoals elk jaar in de MH huisjes. Kijken hier ook weer heel erg naar uit! Tot snel!

Familie Alderliesten uit Alblasserdam,
november 2021, verbleef in het hotel

Geweldig Prachtige bungalow. verrassend een spiegel met verwarming in de badkamer. Bubbelbad, natuurlijk een douche, 3xTV Sfeerhaard. Gastvrij personeel prima ontbijt. Het diner arrangement was helemaal fantastisch. Heel de week droog en veel zon in de week van 23 tot en met 30 oktober 2021. Onze vakantie kon niet meer stuk. Voor herhaling vatbaar

Familie Beerens uit Made,
november 2021, verbleef in een bungalow

Helemaal geweldig. Met onze dochters, schoonzoons en kleinkinderen een midweek geweest. Helemaal TOP. Prachtige huisjes met sauna en jacuzzi’s. Veel te snel voorbij.

Familie Vaessen uit Eygelshoven,
november 2021, verbleef in een bungalow

Schrijf een review