Logo Marveld

Reviews

We hadden last last minute geboekt. We zaten in een knus chaletje bij een vijver. Zo mooi gelegen en dichtbij het zwembad, restaurant en speeltuin. Marveld is perfect voor gezinnen. Wij waren met onze net 1 jaar geworden zoontje. Het weer was geweldig. Dan is de camping en het mooie buiten zwembad een hemel op aarde. Kortom. We hebben Ontzettend van de Achterhoekse gastvrijheid genoten. 😀

Familie Guijt uit Volendam,
september 2021, verbleef op de camping

Top weekend gehad voor de zoveelste keer, vriendelijk personeel, keurige bungalows en t zwembad is fantastisch, alvast geboekt voor de Pasen.

Familie Van der meer uit Alphen aan den rijn ,
september 2021, verbleef in een bungalow

Fantastisch, We hebben erg genoten, Het restaurant was ook keurig. Heerlijk gegeten. En vlotte bediening. Pannenkoeken huis was ook prima. Het park ziet er geweldig uit. En ,t zwembad ben ik ook geweest ,niet alle glijbanen bezocht, 'k ben op leeftijd. Maar heel veel keuze. Geweldig. Erg leuk opgezet. We zijn ook met ,t treintje geweest, Een prachtige rondrit. Het was geweldig. En dat voor de eerste keer!! We komen zeker nog eens terug. En we hebben prachtige fietstochten gemaakt via knooppuntenroutes. In 1 woord het was geweldig. Hartelijk dank voor deze enorme mooie week. Vriendelijke groeten: Fam.Winkels. Vorden.

Familie Winkels-Nijland uit Vorden ,
september 2021, verbleef in een bungalow

Ik kwam hier zelf als klein meisje van 1,5 voor de eerste x dat is nu 30 jaar geleden. We kwamen hier elk jaar 1x dat is nu wel veranderd naar meerdere keren per jaar. Zo leuk dat ik nu hier kom met mijn kinderen. Dat zegt genoeg over het park en het leuke is dat er elk jaar weer meer leuks bij komt.

Familie Koolmoes uit Leiderdorp ,
september 2021, verbleef in een bungalow

We hebben echt een top vakantie gehad. (12 dagen) We komen hier al meerdere jaren, maar de uitbreiding met 3 glijbanen, de wild waterbaan en het buiten bad verbinden is echt geweldig! Leuk animatie team en top bungalows. We gaan hier zeker terug komen!

Familie Vermeulen uit Fijnaart ,
september 2021, verbleef in een bungalow

Augustus 2020 waren we er net 2uurtjes En de kinderen riepen "volgend jaar weer" Dus augustus 2021 waren we weer van de partij. En de kids vinden het zo leuk. Dat voor augustus 2022 en oktober 2022 geboekt staat.

Familie van oosterhout uit Sprang-Capelle,
september 2021, verbleef in een bungalow

We komen hier al jaren, vorig jaar en dit jaar moesten we onze vakantie verzetten naar ander moment ivm uitval op mijn werk. Was geen enkel probleem. We boekte in een goedkopere periode en kregen ook nog geld terug, waar we uiteraard van zijn gaan uit eten op het park. Vind het echt een pluim waard. De meeste parken schermen gelijk met de annuleringsvoorwaarden maar hier niet. Marveld denkt gelijk mee in oplossingen.

Familie Straatsma uit Didam,
september 2021, verbleef op de camping

Alweer twee weken vertoeft op marveld en het waren weer twee top weken. En nu alweer geboekt voor het komend jaar. We kunnen het niet laten gaan nu voor de achtste keer.

Familie vondenhoff uit Heerlen,
september 2021, verbleef in een bungalow

Een geweldige 1e kampeervakantie gehad op marveld, een mooi vakantiepark. Genoeg te doen, leuke animatie voor alle leeftijden. De wild river was bij onze 2 kinderen (12 & 9) favoriet, zwembad zelf ook trouwens, goed schoon.Personeel ook vriendelijk, inchecken ging snel, snackbar ook prima in orde, net zoals de supermarkt.Wij komen zeker weer terug, helaas alles al volgeboekt voor het nieuwe jaar!

Familie Hoes uit Dedemsvaart,
september 2021, verbleef op de camping

In Juni gebruik gemaakt van het hotel. Echt fantastisch gelukkig komen we maandag terug voor nog een week. We hebben er nu al zin in.

Familie Spruit uit Alblasserdam,
september 2021, verbleef in het hotel

Net terug van een vierde verblijf in het hotel met de kinderen. Ideaal! Schoon, verzorgd, kwaliteit en luxe. Vriendelijkheid van de werknemers op en top! Ook op het park zelf. Heerlijk ontbijt, gebruik van de faciliteiten van het park en weer naar het luxe appartement. Meiden wilden niet naar huis vandaag, dus maar gelijk weer geboekt voor de winter periode, want dan is het daar ook fantastisch!

Familie Koenen uit Heeswijk-Dinther,
augustus 2021, verbleef in het hotel

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Genoten van dag op dag. Van vuurwerk tot het zwembad. Tot volgend jaar?

Familie Fam van Maurik uit Sprang-Capelle ,
augustus 2021, verbleef in een bungalow

Voor de 1e keer in de zomer naar Marveld geweest. We hadden een 6 persoon chalet met z,n vieren wat prima was en gezellig. Top geregeld met de bandjes voor zwembad en chalet om binnen te komen. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij moesten alleen helaas eerder naar huis want onze dochter kreeg voor de 4e keer alvleesklierontsteking waarvoor zij naar het ziekenhuis moest. We hadden vermeld dat wr misschien s,avonds of s,nacht naar het ziekenhuis moesten en de beveiliger kwam s,avonds om 23.00 vragen of alles goed ging. Ik heb nog nooit een camping mee gemaakt waar het na 23.00 zo rustig was. Wij hebben alweer geboekt voor volgend jaar.

Familie Fam. Hubers uit Beverwijk,
augustus 2021, verbleef in een bungalow

Wij komen nu voor het derde jaar op rij naar deze prachtige camping én we blijven terug komen. Het is een toppark, er is genoeg te doen voor jong en oud. Onze kinderen vermaken zich prima en eigenlijk hoeven we alleen de camping af voor boodschappen. Wij zijn er volgend jaar weer bij!

Familie Bloemberg uit Beek en Donk,
juli 2021, verbleef op de camping

Voor de 4e keer in 3 jaar een top ervaring. 1 x hotel en 3 x LVV bungalow. Ruimte, luxe en puur genieten voor jong en oud. 2022 was al geboekt voordat we in 2021 arriveerden op Marveld. Tot volgend jaar Pleun & Teun ;)

Familie de Kluijver uit Zwijndrecht ,
juli 2021, verbleef in een bungalow

Midweek verbleven in Luxe Vijvervilla... we hebben genoten vooral van de heerlijke jacuzzi. Verder heerlijk gegeten in het a la carte restaurant en het grillrestaurant. Ook met het treintje mee geweest naar het Zwillbrock was ook erg leuk. Wij komen zeker nog eens terug

Familie moddejonge uit Enschede,
juli 2021, verbleef in een bungalow

Afgelopen weekend weer voor de 5 de keer genoten met de kinderen en kleinkinderen van jullie park kleinkinderen waren super enthousiast van de wild water rivier en wilde graag nog weer volgend jaar terug naar jullie park

Familie Tabor uit Asten,
juni 2021

komen hier al meer dan 30 jaar minimaal 1 keer per jaar super park lijkt alsof het elk jaar beter word.echt geweldig

Familie Eijbrink uit Elburg,
juni 2021

Top park! komen hier al verschillende jaren. Keurige bungalows. Pret voor ons hele gezin. Plezier voor jong en oud.

Familie Dijkman uit Vaassen,
mei 2021

Als er een mogelijkheid zou zijn, zouden wij het park 6 sterren geven. Komen hier al zo een 12 jaar en voor het eerst 2 nachten verbleven in het prachtig hotel. Super mooi appartement die van alle gemakken voorzien is. Gezien de corona alles super goed geregeld in het zwembad en op terras. Heerlijk kunnen eten in het appartement en het ontbijt... wauw! Ze brengen in de ochtend een mand vol met heerlijk eten en verse jus d'orange. Ik zou nog veel meer kunnen typen maar dit moet je echt zelf ervaren. Wij gaan zeker weer boeken. Het is een soort van tweede thuis geworden voor ons allemaal!

Familie Van Winsen uit Hillegom,
mei 2021

Weer een paar dagen gelogeerd in de mooie Havezate Marveld. Het voelt als thuiskomen in een van de prachtige appartementen.

Familie Janny en Jan uit Emmen,
maart 2021

Toppark, we komen er al ruim 10 jaar, sterke aanrader!

Familie Wesselink uit Leiderdorp,
maart 2021

Geweldig vakantiepark, wij komen hier nu al een aantal jaren naar toe. De bungalows en het park zelf zijn mooi, schoon en alles wordt goed onderhouden. Er zijn diverse leuke activiteiten en het personeel is heel vriendelijk. Ook dit jaar komen wij weer genieten van een fijne vakantie op Marveld!

Familie Reedijk uit Mijnsheerenland,
februari 2021

Het is een mooi park met mooie restaurants en mooi suptropisch zwembad Ik geef het 5 sterren.

Familie Seth uit Den Ham,
februari 2021

Schrijf een review