Logo Marveld

Reviews

Als 30 jaar super zitten nu al 15 jaar in mh. Personeel is super. Zwembad ook mooier geworden wij komen met kerst weer.

Familie P bons uit Luttenberg,
februari 2024, verbleef in een bungalow

Voor de 15 e x op het park Voelt niet als vakantie, maar als thuis komen

Familie Kooreman uit Leiden,
januari 2024, verbleef in een bungalow

Leukste vakantie park ooit! Ga woensdag weer!

Familie Bervoets-van Roon uit Maasdam ,
januari 2024, verbleef in een bungalow

We zijn vandaag weer thuis gekomen na 5 nachten op het Park te zijn geweest. We hebben ons 50 jarig Huwelijk met onze Kinderen, aanhang en Kleinkinderen en onze kleinhond hihi gevierd. Wij waren hier voor de tweede keer, 1 van onze kinderen voor de eerste keer, twas geweldig, zo genoten, heerlijk kerst gevierd en gezwommen en de ijsbaan is geweldig, kortom weer leuke dagen gehad in 2 Huizen. We komen hier echt wel weer eens terug, want het is een prachtig park waarvan wij denken dat het t beste is van heel Nederland.

Familie Hoven uit hilversum,
januari 2024, verbleef in een bungalow

Wij komen hier al twintig jaar als het al niet langer is en elke keer weer is het volledig thuis komen de rust de goede accomodaties alles eigenlijk vriendelijk personeel en schone bungalows helemaal top zeker een aanrader.

Familie Bruggink uit Abcoude,
januari 2024, verbleef in een bungalow

Op Google ook deze recensie gegeven, het was GEWELDIG! Luxe appartementen met alle service en faciliteiten van een hotel! Zeker een aanrader 100%! Hoop er nog eens terug te komen ♡

Familie Freriks uit Arnhem,
januari 2024, verbleef in het hotel

Al 4x hier geweest zowel in de zomer als de winter het voelt elke keer als thuis komen wat een fijn park met een gemoedelijke sfeer. Verschillende bungalows gehad en allemaal waren ze perfect schoon ook het bedlinnen en de handdoeken zijn fris en schoon. Personeel allemaal vriendelijk je voelt je echt welkom. BBQ restaurant is een aanrader heerlijk gegeten. Volgende vakantie alweer gereserveerd. Wel hebben we een opmerking, de bowlingbaan is echt aan vernieuwing toe.

Familie van Hal uit Veenendaal,
december 2023, verbleef in een bungalow

We hebben een fantastisch weekend gehad met kinderen en kleinkinderen in een luxe vijvervilla, een echte aanrader en het zwembad met wildriver was geweldig, ook de bungalow met welness was super,zeker voor herhaling vatbaar vriendelijk personeel, alles top geregeld.

Familie Scholtens uit Epe,
december 2023, verbleef in een bungalow

Wat hebben wij genoten. Een super fantastisch sinterklaas weekend gehad. De pieten waren geweldig die hebben onze kleinzoon een onvergetelijke avond gegeven . Top. En wat een prachtig park en super mooi huis hadden we. Schoon en alles voor elkaar. Prachtig zwemparadijs de wildwater baan was onze kleinzoon zijn favoriet. Geweldig personeel hebben jullie lief behulpzaam vriendelijk topers zijn het. Ook de badmeesters en badjuffrouwen super team. Animatie team toppers super met de kinderen. En sint en zijn pieten helemaal Geweldig. Onze kleinzoon wilde het liefst blijven wonen. We komen zeker terug. Bedankt voor het super weekend. Groetjes fam Bax en Rik.

Familie Bax uit Nijmegen,
december 2023, verbleef in een bungalow

Super weekend gehad in de torenkamer , we werden van alles luxe voorzien. Heel veel hotels al gezien maar hier kom ik graag terug en niet alleen voor de kamer maar ook de eetgelegenheden waar je als royals word bediend, niets is hen teveel en wil je het net iets anders dan op de menukaart geen probleem elke uitdaging gaan ze met plezier aan . Karin, Inge en Roel bedankt voor de geweldige service en Melvin wat ben jij een topper zeg en hopelijk tot volgend jaar !! Toppark Tophotel Topersoneel ik zeg douze point!!!!!

Familie De Craene uit Ottersum,
november 2023, verbleef in het hotel

Durch das Tolle Apartment Zimmer ist der Urlaub noch mal besser geworden. Echt spitze. 🤩

Familie Strzala uit Hagen ,
oktober 2023, verbleef in het hotel

We hebben met 3 gezinnen ieder een eigen achterhoek chalet op een gezellig auto vrij pleintje zeer geschikt voor onze jonge kleinkinderen super genoten van onze late vakantie begin september. Door het mooie weer was het buitenzwembad open dus veel gebruik ervan gemaakt . De oudere kinderen hebben zich vermaakt bij de 9 glijbanen die het park heeft. Snackbar en de pizzeria zijn goed . Er was ook nog genoeg kinderannimatie en dat voor september. Al met al super genoten en we komen zeker nog een x terug.

Familie De lang uit Dordrecht,
oktober 2023, verbleef in een bungalow

Al meer dan 20 jaar gast bij Marveld, door Corona helaas even niet gebruik kunnen maken. Nu gelukkig weer wel. Enorm genoten vd rust en het comfort. Ook maar gelijk het buffetrestaurant uitgeprobeerd. Prima bevallen met voldoende keus en gezellig ingericht. Tot de volgende keer maar weer.

Familie TC de Boer uit Schiedam,
oktober 2023, verbleef in een bungalow

Wij hebben genoten van onze vakantie bij jullie, de kinderen vonden het ook helemaal leuk en hebben dus besloten om volgend jaar weer bij jullie terug te komen.. Wij hadden een 8persoons huisje, alles zat erop en eraan en de 2e koelkast was ook echt heel fijn!! Het zwembad en de glijbanen hebben wij ook elke dag gebruik van gemaakt, en hebben nu al zin om volgend jaar er weer van af te glijden. Bedankt voor deze fijne vakantie. Groetjes en tot volgend zomer.

Familie Leferink uit Nijverdal ,
augustus 2023, verbleef in een bungalow

Voor de derde keer met het gezin hier geweest. Alles was weer top geregeld. Zelfs de service en de technische dienst. Bij binnenkomst de wc bril stuk, zelfde dag was dat al gemaakt en de koelkast ging stuk en ook dat was dezelfde dag geregeld. Heerlijk weer genoten van de kids die daar genoeg te doen hadden en pappie en mammie in de jacuzzi. We komen zeker weten weer terug.

Familie Hanekamp uit Overdinkel,
augustus 2023, verbleef in een bungalow

Super leuk er is veel te doen en het zwembad is super leuk en het is een super gezellig sfeertje en een gezellig plekje

Familie Hoegen uit Doetinchem ,
juli 2023, verbleef op de camping

Top park na weekje vakantie in bungalow zeer netjes vriendelijk medewerkers van park leuk zwembad heb hoop parken bezocht maar deze springt echt boven uit komen zeker keer terug zeker compliment voor alle medewerkers van het park

Familie Van Hemert uit Leiderdorp ,
juli 2023, verbleef in een bungalow

We hebben een super vakantie gehad. Wij zijn op diversen parken geweest, maar zo mooi als deze was de beste. Huisje was schoon, ramen waren netjes echt geen klachten. Er word veel voor de kinderen gedaan, en de toezicht op de kinderen was goed geregeld, ook in de zwembaden. De supermarkt waren de prijzen redelijk, niet super duur, en elke dag verse warme broodjes. Ook de afsluiting was super, gezellige muziek en entertainment met afloop vuurwerk. Medewerkers bedankt voor de gezellige vakantie, en komen zeker weer terug.

Familie fam de Gids uit Sliedrecht, Nederland,
juli 2023, verbleef in een bungalow

Super, perfect, gezellig! We waren super op ons gemak, de huisjes en alles eromheen is heel erg schoon. Wij hebben super veel parken bezocht en dit is echt de allerbeste. Top park echt super!

Familie Pronk uit Zeddam,
juli 2023, verbleef in een bungalow

Top weekend gehad, komen hier al 25 jaar meerdere keren per jaar. Genoten van de gastvrijheid en omgeving.

Familie Veerman uit Volendam ,
mei 2023, verbleef in het hotel

Geweldig, kom hier elk jaar met caravan en ik heb geen klachten.

Familie Mandjes uit Beverwijk,
april 2023, verbleef op de camping

Wir kommen wieder 👍👍

Familie K uit Krefeld,
april 2023, verbleef in een bungalow

Het was weer geweldig op Marveld lekker rustig aan gedaan en de vijver voor m’n huisje keurig netjes opgeknapt doorgang naar het hotel gedeelte zeker 6 meter breder dan voorheen

Familie Bruin uit Katwijk ,
april 2023, verbleef in een bungalow

Alle machtig wat een mooie kamer! ( mogelijk heb ik niet goed gekeken wat ik had geboekt..) Maar wat een ruimte! Heerlijk! Kamer 201 Super schoon!

Familie Teunisse uit Heinenoord,
maart 2023, verbleef in het hotel

Schrijf een review