Logo Marveld

Reviews

Wij komen nu voor het derde jaar op rij naar deze prachtige camping én we blijven terug komen. Het is een toppark, er is genoeg te doen voor jong en oud. Onze kinderen vermaken zich prima en eigenlijk hoeven we alleen de camping af voor boodschappen. Wij zijn er volgend jaar weer bij!

Familie Bloemberg uit Beek en Donk,
juli 2021, verbleef op de camping

Voor de 4e keer in 3 jaar een top ervaring. 1 x hotel en 3 x LVV bungalow. Ruimte, luxe en puur genieten voor jong en oud. 2022 was al geboekt voordat we in 2021 arriveerden op Marveld. Tot volgend jaar Pleun & Teun ;)

Familie de Kluijver uit Zwijndrecht ,
juli 2021, verbleef in een bungalow

Midweek verbleven in Luxe Vijvervilla... we hebben genoten vooral van de heerlijke jacuzzi. Verder heerlijk gegeten in het a la carte restaurant en het grillrestaurant. Ook met het treintje mee geweest naar het Zwillbrock was ook erg leuk. Wij komen zeker nog eens terug

Familie moddejonge uit Enschede,
juli 2021, verbleef in een bungalow

Afgelopen weekend weer voor de 5 de keer genoten met de kinderen en kleinkinderen van jullie park kleinkinderen waren super enthousiast van de wild water rivier en wilde graag nog weer volgend jaar terug naar jullie park

Familie Tabor uit Asten,
juni 2021

komen hier al meer dan 30 jaar minimaal 1 keer per jaar super park lijkt alsof het elk jaar beter word.echt geweldig

Familie Eijbrink uit Elburg,
juni 2021

Top park! komen hier al verschillende jaren. Keurige bungalows. Pret voor ons hele gezin. Plezier voor jong en oud.

Familie Dijkman uit Vaassen,
mei 2021

Als er een mogelijkheid zou zijn, zouden wij het park 6 sterren geven. Komen hier al zo een 12 jaar en voor het eerst 2 nachten verbleven in het prachtig hotel. Super mooi appartement die van alle gemakken voorzien is. Gezien de corona alles super goed geregeld in het zwembad en op terras. Heerlijk kunnen eten in het appartement en het ontbijt... wauw! Ze brengen in de ochtend een mand vol met heerlijk eten en verse jus d'orange. Ik zou nog veel meer kunnen typen maar dit moet je echt zelf ervaren. Wij gaan zeker weer boeken. Het is een soort van tweede thuis geworden voor ons allemaal!

Familie Van Winsen uit Hillegom,
mei 2021

Weer een paar dagen gelogeerd in de mooie Havezate Marveld. Het voelt als thuiskomen in een van de prachtige appartementen.

Familie Janny en Jan uit Emmen,
maart 2021

Toppark, we komen er al ruim 10 jaar, sterke aanrader!

Familie Wesselink uit Leiderdorp,
maart 2021

Geweldig vakantiepark, wij komen hier nu al een aantal jaren naar toe. De bungalows en het park zelf zijn mooi, schoon en alles wordt goed onderhouden. Er zijn diverse leuke activiteiten en het personeel is heel vriendelijk. Ook dit jaar komen wij weer genieten van een fijne vakantie op Marveld!

Familie Reedijk uit Mijnsheerenland,
februari 2021

Het is een mooi park met mooie restaurants en mooi suptropisch zwembad Ik geef het 5 sterren.

Familie Seth uit Den Ham,
februari 2021

Gewoon Geweldig. We komen hier vaker en altijd leuk! We zijn er nu in deze kerstvakantie en dachten zullen wel gaan ivm deze gekke tijd waarin we leven en onze kids verheugde zich zo om te gaan zwemmen, maar helaas is die gesloten vanwege de maatregelen. En toch hebben ze ondanks dat,het hier weer fijn ,want ze organiseren hier nog zoveel meer leuks! En alles is goed geregeld. Dus voor ons weer GENIETEN hier.

Familie Burgmeijer uit Westervoort,
december 2020

Super camping met een mooi subtropisch zwembad en ruime en schone douchegebouwen. De coronamaatregelen werden goed nageleefd. We komen in betere tijden vast nog een keer terug! Nu kwam het restaurant naar onze campeerplaats {super geregeld!} maar dan komen wij ook graag naar het restaurant toe!

Familie Dame uit Vuren,
oktober 2020

Weer 11 dagen vertoefd op marveld en het was weer top. Ondanks het corona virus hebben we weer 11 geweldige dagen beleeft. Het weer zat gelukkig mee en de kleinkinderen hebben heerlijk kunnen zwemmen. Komend jaar zullen we zeker weer van de vakantie gaan genieten op marveld.

Familie Vondenhoff uit Heerlen,
september 2020

Net weer terug van 10 dagen marveld. En moet zeggen het was weer fantastisch net als de vorige keer. Huisje was perfect met giga groot gras veld erbij. Het weer zat ook goed mee . Buitenbad goed groter gemaakt met meerdere plekken om te liggen. Voor de kids ook weer veel te doen. Dus met 1 woord TOP. Bedankt Marveld voor top vakantie namens mij fam van dam en fam hermsen

Familie Wim van Dam uit Leiden,
augustus 2020

Perfecte en heerlijke camping met alles er op en eraan. Restaurants zijn prima alleen de supermarkt sluit om 18.00 uur dit had iets later mogen zijn. Maar evengoed is alles 5 sterren waard.

Familie Van der Plaat uit Heiloo,
augustus 2020

voor ons de 1ste keer maar zeker niet de laatste keer.. hebben luxe huisje geboekt, alles perfect in orde, goede bedden, mooi gepoetst. hebben mooie ruime tuin. park enorm goed, mooi onderhouden, tot nu toe 1x frietjes gegeten en 1x grillrestaurant. alles top! grill restaurant zeker aan te bevelen. tot nu toe niks op aan te merken. het is een top park !

Familie Dominique uit België,
juli 2020

Geweldig park! Aanrader! Alles is goed geregeld en ziet er netjes onderhouden uit. Ook erg hygiënisch. Wij hebben een super weekend gehad! Dank je wel 😊

Familie Van den Brink uit Putten,
juni 2020

al heel veel jaren bij jullie geweest komen zeker nog een keer alles zeer goed geregeld dat is pas echt vakantie

Familie Simons uit Etten-leur,
mei 2020

Na jaren geleden 6x op zomervakantie te zijn geweest nu met carnaval geboekt. Park is nog steeds super. Voldoende faciliteiten en alles is keurig onderhouden. Prijs kwaliteit verhouding is top! We komen zeker nog een keer terug.

Familie Hanneke uit Best,
maart 2020

Toch maar weer geboekt voor komend jaar de kleinkinderen willen alleen naar marveld. Maar het kan ook niet anders het is een goed park we gaan nu voor de zesde keer en zeker niet de laatste keer.

Familie Vondenhoff uit Heerlen Limburg,
december 2019

Al 23 jaar een top vakantie op dit park. En hele goeie vrienden aan overgehouden. Tot volgend jaar.

Familie Hans en Anneke Heijdt uit Zoetermeer,
december 2019

Wij komen er al zeker 10 jaar en zijn zeer tevreden. Zeker een aanrader!

Familie Van Liempd uit Halsteren,
augustus 2019

Wat een super vakantie. Genoeg te doen voor jong en oud, leuke kleine veldjes, net sanitair en leuke medewerkers. Wij zijn volgend jaar weer van de partij!

Familie Bloemberg uit Beek En Donk,
augustus 2019

Schrijf een review