Logo Marveld

Reviews

Wat een top ervaring. Jarenlang bij Center Parcs verbleven, maar bij Marveld gaat het net een stap verder. Bungalow super schoon bij aankomst, net zoals de rest van het park. Geen verborgen kosten als de kids wat gaan doen en zelfs de kermisattractie mag kosteloos gebruikt worden. Zeker tot de volgende keer!

Familie van Walbeek uit Lelystad,
november 2022, verbleef in een bungalow

Wir hatten einen sehr schönen Urlaub. Das Schwimmbad und die vielen Rutschen sind super. Auch auf den Hüpfburgen hatten die Kinder viel Spaß. Wir haben für das nächste Jahr denselben Bungalow gebucht und freuen uns schon.

Familie Schulte uit Unna ,
oktober 2022, verbleef in een bungalow

Het is een top park wij genieten elke keer weer vriendelijk personeel en alles is top schoon zo wel in het huisje als op het park zelf het is echt een aanrader

Familie Van der plas uit Katwijk zh,
oktober 2022, verbleef in een bungalow

In 1 woord geweldig!

Familie Jansen uit Ede,
oktober 2022, verbleef op de camping

Wir haben schon oft Urlaub in verschiedenen Ferienparks gemacht, dieser ist der beste. Hier stimmt das Preis/Leistungs-Verhältnis, das subtropische Schwimmbad ist ein Paradies. Auch die anderen Einrichtungen haben uns sehr gefallen, die Gastronomie, die Freundlichkeit und Sauberkeit sind beispielhaft. Wir kommen wieder!

Familie Peter Bilgeri uit Ratingen,
oktober 2022, verbleef in een bungalow

We waren van Maandag 19 September tot Maandag 26 September vakantie gevierd in een 4 per bungalow met een gezellige indeling en luxe badkamer met bubbelbad. Gebruik gemaakt van het geweldige subtropische zwembad en de nieuwe waterglijbanen. Op Zondag avond heerlijk geBBQ.

Familie Reparon uit Voorhout,
oktober 2022, verbleef in een bungalow

Weer een fantastische vakantie gehad in een mooie luxe bungalow met alles op en aan. (12 dagen) Zwembad en glijbanen zijn fantastisch evenals het super aardige animatie team. Treintje naar Groenlo en Duitsland is een aanrader. Wij komen hier al jaren en het wordt alleen maar leuker!

Familie Vermeulen uit Fijnaart ,
september 2022, verbleef in een bungalow

Onze laatste overnachting van de fietsvakantie was in hotel Havezate. Wat een schitterend hotel! Heerlijk gegeten, heel vriendelijk personeel en uitstekend ontbijt. Wat helemaal TOP.

Familie De Witte uit Zaltbommel,
september 2022, verbleef in het hotel

Altijd een fijne vakantie bij Marveld, of het nou een weekend is of een week, wij genieten altijd! Ook is het zwembad erg mooi geworden!

Familie Datema uit Creil ,
september 2022, verbleef in een bungalow

Alweer voor de negende keer twee weken op het park vertoefd. En zo als ieder jaar twee geweldige weken gehad. Lekker gegeten in het buffet restaurant en de kleinkinderen hebben heerlijk gezwommen. We kunnen het niet laten hebben voor het komend jaar weer geboekt.

Familie vondenhoff uit Heerlen,
september 2022, verbleef in een bungalow

Een hele fijne vakantie gehad! Een fijne sfeer op de camping, leuke animatie, gezellig terras en heerlijk zwembad! We komen hier al jaren en willen graag volgend jaar weer terug! 😄

Familie Vissers uit Veghel,
augustus 2022, verbleef in een bungalow

Zoals gewoonlijk...TOP. Deze keer zonder gezin lekker samen in de torenkamer. Wat n weelde, vorig jaar vonden wij de vijvervilla s en daarvoor de VWL s al geweldig maar dit is letterlijk top...met de lift rechtstreeks naar je appartement, want dat is het gewoon eigenlijk. Sommige luxe hotels waar wij hiervoor verbleven kunnen iets van jullie leren, zeker wat hygiene betreft. In het begin moesten wij wennen aan het koelingssysteem wat niet echt een airco is dus geen koude lucht blies, op de vide was het overigens prima, ondanks dat wij bang zouden zijn dat de warmte zou stijgen. Hebben nu diverse accommodaties geprobeerd, dit is absoluut onze favoriet 👍👍👍

Familie Sluimer uit Ridderkerk ,
augustus 2022, verbleef in het hotel

Helemaal top.Voor het 12de jaar op rij genoten met 3 generaties .Wij willen niks anders meer

Familie Schilder uit Volendam,
augustus 2022, verbleef in een bungalow

Echt een top vakantiepark! We zijn hier al vele malen geweest, maar we komen graag nog vaker terug. Een fijn zwembad, zeker sinds de uitbreiding van vorig jaar met de Wild River en de extra glijbanen. In de omgeving is van alles te doen, en ook de rit met het treintje door de omgeving is een aanrader. Huisjes zijn ruim, mooi schoon en van alle gemakken voorzien. Recreatieprogramma voor de kinderen is geweldig, leuk team en vele afwisselende activiteiten. En nog even een extra compliment aan de mensen van de supermarkt: fijn team, vriendelijk en behulpzaam :)

Familie Aarts uit 's-Hertogenbosch,
augustus 2022, verbleef in een bungalow

Voor ons de eerste keer naar marveld. Wat een geweldige vakantie! Het was 100% Genieten. Ons huisje al weer geboekt voor volgend jaar!

Familie Schenk uit Westerhaar,
augustus 2022, verbleef in een bungalow

Geweldig, dit was de 3e keer en voor volgend jaar weer geboekt.. Geweldige animatie en super leuk zwembad 😊

Familie Loos uit Obdam,
augustus 2022, verbleef in een bungalow

Einfach Fantastisch da ist für jeden was dabei

Familie Anonym uit Anrath Deutschland,
augustus 2022, verbleef in een bungalow

Wat een top park is dit zeg. Voor iedereen is er wel wat te doen, we hebben weer genoten van onze vakantie en ook weer geboekt voor volgend jaar.

Familie schoonderbeek uit Montfoort,
augustus 2022, verbleef in een bungalow

Topper weer. !!!!!! 6 de keer en volgend jaar weer geboekt. Buffet restaurant een goede aanvulling en fijn dat je al om 16,30 mag aanschuiven Ivm kleine kinderen.

Familie Romminger uit Schiedam,
augustus 2022, verbleef in een bungalow

Wat een geweldige park zwembad top glijbanen top heerlijk gegeten restaurant ...huisje met jacuzzi top zeker moeite waard om terug te komen en vriendelijke personeel

Familie Van Hemert uit Leiderdorp ,
augustus 2022, verbleef in een bungalow

Leuke vakantie gehad en gelijk weer geboekt voor 2023. Campingplaats met prive sanitair is uitstekend bevallen. Veel animatie activiteiten voor de kinderen en prachtig zwembad. Hier komen we graag terug volgend jaar.

Familie Davelaar uit Veenendaal,
augustus 2022, verbleef op de camping

Super leuke vakantie gehad, veel animatie voor de kinderen, voor jong en oud wat te doen

Familie Van Ginkel uit Veenendaal,
juli 2022, verbleef in een bungalow

geweldig genoten van deze dagen keurig en super mooi hotel we komen zeker nog een keer terug

Familie de graaf uit heerde,
juli 2022, verbleef in het hotel

De leukste vakantie ooit en we gaan in oktober terug naar het hotel en de kamer niks over te klagen

Familie Willems uit Naardevesting,
juli 2022, verbleef in het hotel

Schrijf een review