Logo Marveld

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze meest gestelde vragen

Op de dag van aankomst is uw accommodatie of bungalow vanaf 16:00 uur beschikbaar. Op de vertrekdag dient u de accommodatie om 10:00 uur te verlaten.

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 12:00 uur de camping op. Op de vertrekdag dient de kampeerplaats om 10:30 uur leeg te zijn.

Wanneer u een kampeerplek heeft geboekt is het alleen mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten wanneer u een laat vertrek op de plek kunt boeken.

U kunt op de dag van aankomst de gehele dag gebruik maken van de faciliteiten op ons vakantiepark.

Ja, er staat standaard één kinderstoel en één kinderbedje in de accommodatie. U dient zelf het dekbed en de bedlinnen hiervoor mee te nemen. Tegen betaling is het mogelijk een tweede kinderstoel en kinderbedje bij te boeken.

Dit is mogelijk. Indien u bezoekers ontvangt, dan verzoeken wij u dit bij de receptie te melden en hiervoor betaalt u het bezoekerstarief. Wij wijzen u erop, dat u verantwoordelijk bent voor het gedrag van uw bezoekers. Bezoekers dienen uiterlijk 22.00 uur het terrein te hebben verlaten. Auto’s van bezoekers worden geparkeerd op de parkeerplaats of buiten het terrein. De kosten voor dagbezoek inclusief zwembad bedragen €12,50 per persoon.

Op onze kampeerplaatsen mag er één bijzettent (2 personen) bijgeplaatst worden. Bij de accommodaties mag dit niet. 

Gekooide huisdieren mogen gratis mee. Per kampeerplaats of bungalow mag max. 1 huisdier mee tegen betaling. Op het terrein dient de hond aan de lijn te worden gehouden en het moet buiten het park worden uitgelaten. In het hotel en het bungalowtype Hooiberg, Luxe Vijver Villa, HB50 zijn huisdieren niet toegestaan. In onze hoofdgebouwen worden geen huisdieren toegelaten m.u.v. de Bar Bowling en de binnenplaats.

Wij zijn een familiepark voor gezinnen met kinderen. Alleenreizende jongeren zijn bij ons niet toegestaan. Betreft de reservering een aantal personen die tezamen als groep moeten of kunnen worden aangemerkt, dan is diegene die reserveert, hoofdelijk aansprakelijk voor het nakomen van alle verplichtingen voor alle leden die deel uitmaken van de groep. De keuze m.b.t. de ligging van de bungalows en de kampeerplaatsen is beperkt. Groepen dienen bij aankomst bij de receptie voor het gehuurde een waarborgsom (bedrag in onderling overleg vast te stellen) per groep te betalen.

Bij elke bungalow of stacaravan mag minimaal één personenauto worden geparkeerd. Bij de vakantiewoningen zijn twee auto’s toegestaan. Bij de Luxe Vijver Villa zijn 3 auto’s toegestaan. De overige auto’s dienen op de parkeerplaats te worden geplaatst. Op de camping mag maximaal één auto worden geparkeerd.

Op de parkeerplaats bij de receptie staat één laadpaal waar twee elektrische auto’s tegelijkertijd opgeladen kunnen worden. Aan het begin van het vakantiepark staan ook nog vier laadpalen voor vier elektrische auto’s.

Nee, dit is niet mogelijk. Wij bieden geen seizoen- of jaarplaatsen meer aan. De mensen die nu nog een jaarplaats bij ons hebben, kunnen nog blijven staan, echter nemen wij geen nieuwe jaarplaatsen meer aan.

Staat uw vraag er niet tussen? Stel uw vraag dan aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.