Logo Marveld

Kamperen

Camping in de Achterhoek

De gezelligheid om je heen, de geur van de natuur en de vele faciliteiten op het vakantiepark. Dat maakt Marveld Recreatie tot een ideale camping in Gelderland om jouw kampeervakantie door te brengen.

Kamperen bij Marveld is genieten van alles wat de Achterhoek te bieden heeft. De kinderen vermaken zich op één van de vele speeltoestellen, ondernemen activiteiten met het animatieteam of glijden van de waterglijbanen in het binnen- of buitenzwembad. Dit terwijl je geniet van het zonnetje, de krant leest, een hengeltje uitgooit of gebruik maakt van ons gratis WIFI netwerk (1 code voor 2 apparaten). Wat kan kamperen leuk zijn!

Prijzen en acties 2021 Prijzen en acties 2022

Kamperen bij Marveld:

  • Ruime kampeerplaatsen (100 m2)
  • Verwarmde sanitair gebouwen
  • Uitgebreide wasgelegenheden met familiedouches
  • Wasmachines en wasdrogers
  • Gratis WIFI (1 code voor 2 apparaten)
  • Een centrale antenne voor het TV-signaal
  • Stroomvoorziening (6 tot max. 16 ampère)
Boek nu een kampeerplaats

Camping met prive sanitair

Een camping met privé sanitair naast de caravan of tent. Je hoeft geen eind te lopen naar de WC, douche of wastafel en deze te delen met andere gasten. Dankzij het privé sanitair op onze camping in Gelderland staat jouw caravan of tent direct naast je eigen voorzieningen.

Meer informatie

Vier de zomervakantie op de camping

Het grote, verwarmde buitenbad met glijbanen, ligweide en een fantastische wildwater glijbaan met waterspeeltuin voor de kinderen staat garant voor veel waterpret.


Je kunt ook lekker gaan kanovaren op de roeivijver of het riviertje de Slinge. Uiteraard kun je ook een hengeltje uitgooien in de fraaie visvijvers of in de visrijke Slinge, het riviertje waar Marveld Recreatie aan gelegen is.

Start hier met boeken!

Kamperen in de herfst en in de winter

Op de camping is het ook in de herfst en in de winter goed toeven. Iedere kampeerder kan gebruik maken van een vijfsterren toiletgebouw, compleet met babyroom en familiedouche. De gebouwen hebben zelfs vloerverwarming, zodat je er ook in herfstseizoen warmpjes bijzit.

Volop kindervermaak en animatie bij Marveld

Op Marveld kan het allemaal! De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken door ons bijzondere animatieteam. Het animatieteam heeft speciaal voor de kinderen een uitgebreid animatieprogramma. Ga op reis met de schaterparade over het hele vakantiepark, dans mee in de disco of beleef spannende avonturen met Pleun & Teun.

Meer informatie

Marveld plattegrond

Marveld Recreatie heeft veel te bieden. Op de plattegrond staat het complete overzicht van alle faciliteiten en bungalow-/kampeerplaatsen.

Plattegrond Marveld (PDF)

Marveld Recreatie behoort tot: