Logo Marveld

Buitenzwembaden met ligweide

Een plekje in de zon of toch onder de palmen? Hier is het echt genieten.

Het verwarmde buitenzwembad, omringd door prachtige palmen en de vele speelmogelijkheden voor kinderen, geven onze gasten het echte vakantiegevoel. Zowel het subtropische binnenzwembad als het buitenbad beschikken over prachtige glijbanen. Het buitenzwembad van Marveld bestaat uit 4 zwemgedeeltes en is via een bruggetje verbonden met het spraypark met diverse speeltoestellen. Voor iedere leeftijd is er genoeg waterplezier te beleven!

Voor parkgasten zijn de zwembaden met glijbanen standaard inbegrepen. Wilt u als niet-parkgast een dagje zwemmen bij Marveld Recreatie? Dat kan! Koop een ticket in onze shop!

Buitenzwembad Marveld

Kleuter- en peuterbad

Voor de kids is er een speciaal peuter- en kleuterbad. Hier kunnen ze naar alle hartelust spelen. Zelfs Pleun en Teun zijn aan het pootjebaden!

De grote kleurrijke speeltoestellen in twee buitenzwembaden staan garant voor urenlang plezier voor jong en oud. Allerlei glijbanen, watervallen en -fonteinen en draai- en klauterelementen zorgen voor veel waterpret bij Marveld Recreatie.

waterglijbanen Marveld

Waterglijbanen

Het subtropische zwembad van Marveld Recreatie is uitgebreid met een te gek waterspektakel en nóg leuker! De Wild River, speedglijbanen met space bowl en een spraypark zijn toegevoegd aan het bestaande binnen- en buitenzwembad. Naast de waterglijbanen en de wild river is er speciaal voor de kinderen een spraypark. Met diverse spray-elementen en interactieve spelelementen vervelen zij zich geen moment. Daarnaast is het mogelijk om heerlijk te zonnen op de grote ligweide bij het buitenzwembad. De bedjes zijn omringd door prachtige palmen, waardoor de badgasten een op en top vakantiegevoel beleven.