Logo Marveld

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De afgelopen jaren is de aandacht voor MVO, milieu en duurzaamheid in het bedrijfsleven toegenomen. Steeds meer bedrijven hebben een keurmerk gekregen in de vorm van bijvoorbeeld een Green Key.

Green Key Goud

Wij zijn trots op het feit dat we al vele jaren in het bezit zijn van de Gouden Green Key. Hiermee voldoen wij aan de hoogste eisen van het keurmerk en behoren wij tot de top van de gekeurde bedrijven in Nederland. Met deze Gouden Green Key willen wij u als onze gast laten zien dat duurzaam ondernemen een centrale rol speelt binnen onze organisatie.

Wat doen wij o.a. op het gebied van MVO duurzaamheid en Milieu

Energie en water

Eten en drinken

Afvalscheiding en schoonmaak

Duurzaam inkoop beleid
Binnen Marveld recreatie streven we naar een duurzaam inkoopbeleid waarmee ook de markt wordt gestimuleerd naar een meer innovatiegerichte en duurzame aanpak van de inkoop. Bij de keuzes betreffende inkoop van producten houden we rekening met het effect op mensheid en milieu.

MVO bestaat uit drie pijlers People, Planet en Profit

People, de maatschappij
Alle inspanningen die een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Niet alleen goede doelen dragen bij aan MVO, maar ook het verbeteren van welzijn van mensen binnen en buiten ons bedrijf.

Planet, de wereld om ons heen
Voorkom verspilling, een beter milieu, duurzaam en vemindering van CO2 uitstoot. Duurzaam inkoopbeleid.

Profit, dus winst
Het is duidelijk en aantoonbaar dat MVO geld oplevert.