Logo Marveld

Winterkamperen in de Achterhoek

Winterkamperen bij Marveld!

Ontdek de charme van kamperen in de winter. De camping is het gehele jaar door geopend bij Marveld. Waar veel campings de deuren sluiten in oktober, kun je bij ons ook in de wintermaanden kamperen. Geniet van de winterse natuur en de frisse buitenlucht. De sanitairgebouwen zijn verwarmd en voorzien van vloerverwarming, zodat u er ook in de winter warmpjes bijzit.

Speciale kampeeraanbieding

Er is een speciale aanbieding voor winterkampeerders. Boek het winterarrangement bij Marveld: zeven aaneengesloten nachten voor een aantrekkelijke prijs. Toegang tot het subtropische zwemparadijs met de nieuwe waterglijbanen is onbeperkt inbegrepen bij dit arrangement.

Boek hier uw kampeerplaats!

Toch te koud in de caravan? Boek dan een bungalow bij Marveld.

Boek hier uw bungalow!

Privé sanitair tijdens het winterkamperen

Het is ook mogelijk om een kampeerplaats te boeken met privé sanitair. U hoeft dan niet te lopen naar de douche of het toilet maar heeft uw eigen privé sanitair bij de kampeerplaats. 

Boek hier een kampeerplaats met privé sanitair

schaatsbaan_Marveld

Alle faciliteiten zijn geopend

Ook in de wintermaanden zijn alle faciliteiten op het vakantiepark geopend. Het terrein is sfeervol verlicht. Vanaf eind december tot eind februari ligt er een ijsbaan voor de deur.
(De ijsbaan is er vanaf 22 december 2023 t/m 25 februari 2024.)
Bij de horecagelegenheden kunt u een warme kop thee of chocolademelk halen of heerlijk dineren in één van de restaurants.

Kom daarnaast tot rust in de sauna, neem een duik in het subtropische zwembad en ontdek de vele waterglijbanen, waaronder de 100 meter lange wildwaterbaan.

Bekijk hier de faciliteiten

Geniet van het winterse landschap

De Achterhoek is verder de ideale plek om te genieten van de natuur. U kunt in de omgeving mooi wandelen, fietsen of mountainbiken in het coulisselandschap. De regio is aangesloten op het internationale netwerk van fiets- en wandelknooppunten. Daarnaast kun je in de Achterhoek genieten van het beste wild. Van half oktober tot eind december is het mogelijk om te genieten van smaakvolle wildgerechten.

Veel te doen voor kinderen

Voor kinderen is er ook genoeg te zien, te doen en te beleven bij Marveld en in de omgeving. In de landelijke vakanties en de weekenden is er animatie aanwezig. In de kerstvakantie staat er twee weken lang een indoor kerst kermis voor kinderen van 4 t/m 10 jaar met onder andere draaimolens, vliegtuigjes en springkussens. Ontdek daarnaast de vele kinderuitjes in de Achterhoek.