Logo Marveld

Waterglijbanen, wildwaterbaan en spraypark

Durf jij van onze Wild River?

Het subtropische zwembad van Marveld Recreatie is uitgebreid met een te gek waterspektakel en nóg leuker!

De Wild River, speedglijbanen met space bowl en een spraypark zijn toegevoegd aan het bestaande binnen- en buitenzwembad. Naast de huidige Crazy Cone die er al was, is er een te gek waterpark met nieuwe waterglijbanen en een 100 meter lange wildwaterbaan bijgekomen. Aan iedereen is gedacht: jong, oud, stille watergenieters en echte waterratten. De nieuwe waterglijbanen zijn een echte must-go voor diegene die van actie houden. Naast de waterglijbanen en de wild river is er speciaal voor de kinderen een spraypark. Met diverse spray-elementen en interactieve spelelementen vervelen zij zich geen moment.

Voor parkgasten is de toegang tot het subtropisch zwembad onbeperkt inbegrepen.

Daggasten kunnen alleen online tickets kopen voor het zwembad, maximaal 7 dagen van te voren. (Let op: beperkt aantal per dag beschikbaar, niet met feestdagen en in vakanties).

Waterglijbanen Marveld

Wild River, speedglijbanen en Space Bowl

Het hele jaar door genieten van de Wild River? Dat kan! Deze bijzondere wildwaterbaan van bijna 100 meter lengte is iedere dag geopend, ook bij minder mooi weer. Je kunt zelfs een multi-slide maken met 2 personen in de racerglijbaan, een onderdeel van de Wild River. Wie is er het eerste beneden?

Naast de Wild River (en de Crazy Cone in het binnenbad) kun je kiezen uit drie waterglijbanen. Ga je voor snelheid, kies dan de speedglijbanen Anaconda of Cobra. De Mamba Bowl is een trechterglijbaan en is voorzien van een grote open Space Bowl. Hoeveel rondjes draai jij in de trechter?

Spraypark

Ontdek ons te gek natte spraypark! Van deze waterspeelplaats met diverse waterfonteinen wordt iedereen blij!

Boaz (Youtuber) heeft de glijbanen als eerste getest en hierover een vlog gemaakt. Benieuwd naar zijn video? Kijk dan verder!