Logo Marveld

Huisdieren bij Marveld

Op vakantie met uw huisdier

Marveld Recreatie is hèt vakantiepark voor uw hele gezin! Op Marveld begrijpen wij dat uw huisdier daar een belangrijk onderdeel van is. Wij maken het daarom graag mogelijk uw huisdier mee te nemen naar ons vakantiepark. Zo kunnen jullie samen genieten van de Achterhoekse natuur.

Bungalows met huisdier

Op Marveld is het in verschillende vakantiewoningen toegestaan om uw huisdier mee te nemen. Het gaat om de types A75, BR50, DUO, VWL5/8, VW06, Achterhoek Chalet en alle stacaravans. Uw huisdier moet op het vakantiepark aangelijnd zijn. De kosten zijn €17,- per verblijf.

Al geboekt? Boek uw huisdier telefonisch bij: 0544-466000.

Let op! U kunt maximaal 1 huisdier per bungalow meenemen!

Kamperen met uw huisdier

Op Marveld kunt u uw huisdier meenemen tijdens uw kampeervakantie. U hoeft hiervoor geen speciale plek te boeken. Uw huisdier moet op het vakantiepark en rondom uw kampeerplek aangelijnd zijn. De kosten zijn €2,60 per nacht.

Al geboekt? Boek uw huisdier telefonisch bij: 0544-466000.

Let op! U kunt maximaal 1 huisdier per kampeerplek meenemen!

Teun & Pleun Marveld

Voorwaarden

Toegang tot de faciliteiten

U kunt uw huisdier aangelijnd meenemen naar de Bar Bowling, de Binnenplaats en de terrassen. In de restaurants, de supermarkt en het binnen- en buitenzwembad zijn huisdieren niet toegestaan.

Uitlaten van uw huisdier

Voor het uitlaten van uw huisdier hebben wij hondenpoepzakjes op de receptie. Uw huisdier moet tijdens het uitlaten, zowel op het park als buiten het park, aangelijnd zijn.