Logo Marveld

Animatie

Er is zoveel te beleven voor onze gasten. Veel plezier met ons animatieteam!

Op Marveld kan het allemaal! De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken met ons animatieteam. Het animatieteam heeft speciaal voor de kinderen in alle weekenden en vakanties een uitgebreid animatieprogramma.

Ga op reis met de schaterparade over het hele vakantiepark, dans mee in de disco of beleef spannende avonturen met Pleun & Teun. Natuurlijk kunnen de kinderen zich ook vermaken met de grote waterspeeltuinen, lekker spelen in de vele speelvelden en toestellen. We zijn niet voor niets dé kindercamping!

Klik hier voor het actuele animatieprogramma!
Musical Marveld Recreatie

Activiteiten voor de kids

Ons recreatieteam organiseert daarnaast allerlei leuke activiteiten voor de kids, van de allerkleinsten tot de tieners, zoals vossenjachten of discotheekavonden in onze eigen discotheek tijdens het hoogseizoen. Bekijk hier het animatieprogramma.

Kidsclub

Gezellig knutselen op onze recreatiezolder, dat kan natuurlijk met het animatieteam! Bij slecht weer dé ideale plek om kinderen een gezellige middag te bezorgen.

Pleun, Teun en Jan de Muziekman

De vaste mascottes van Marveld zijn kabouters Pleun en Teun. Samen met Jan de Muziekman zijn ze niet meer weg te denken op Marveld Recreatie.

Guus & Gees Marveld

Guus en Gees

Guus & Gees zijn goede vrienden van elkaar en samen met Pleun & Teun zijn ze in vakanties en weekenden te zien bij Marveld Recreatie. Ze beleven de leukste avonturen!

Met de schaterparade-trein word je opgehaald en gebracht naar het schatertheater. Bij dit theater hoor en zie je alles over de avonturen van Guus & Gees. Vrienden van Guus & Gees zullen er af en toe ook gezellig zijn, zoals Gijs & Goosje. Ook spelen ze samen in het weekend spelletjes. Guus en Gees kunnen niet wachten om je te zien. Beleef de leukste avonturen met deze vrolijke vrienden!