Logo Marveld

Reviews

Top park na weekje vakantie in bungalow zeer netjes vriendelijk medewerkers van park leuk zwembad heb hoop parken bezocht maar deze springt echt boven uit komen zeker keer terug zeker compliment voor alle medewerkers van het park

Familie Van Hemert uit Leiderdorp ,
juli 2023, verbleef in een bungalow

We hebben een super vakantie gehad. Wij zijn op diversen parken geweest, maar zo mooi als deze was de beste. Huisje was schoon, ramen waren netjes echt geen klachten. Er word veel voor de kinderen gedaan, en de toezicht op de kinderen was goed geregeld, ook in de zwembaden. De supermarkt waren de prijzen redelijk, niet super duur, en elke dag verse warme broodjes. Ook de afsluiting was super, gezellige muziek en entertainment met afloop vuurwerk. Medewerkers bedankt voor de gezellige vakantie, en komen zeker weer terug.

Familie fam de Gids uit Sliedrecht, Nederland,
juli 2023, verbleef in een bungalow

Super, perfect, gezellig! We waren super op ons gemak, de huisjes en alles eromheen is heel erg schoon. Wij hebben super veel parken bezocht en dit is echt de allerbeste. Top park echt super!

Familie Pronk uit Zeddam,
juli 2023, verbleef in een bungalow

Top weekend gehad, komen hier al 25 jaar meerdere keren per jaar. Genoten van de gastvrijheid en omgeving.

Familie Veerman uit Volendam ,
mei 2023, verbleef in het hotel

Geweldig, kom hier elk jaar met caravan en ik heb geen klachten.

Familie Mandjes uit Beverwijk,
april 2023, verbleef op de camping

Wir kommen wieder 👍👍

Familie K uit Krefeld,
april 2023, verbleef in een bungalow

Het was weer geweldig op Marveld lekker rustig aan gedaan en de vijver voor m’n huisje keurig netjes opgeknapt doorgang naar het hotel gedeelte zeker 6 meter breder dan voorheen

Familie Bruin uit Katwijk ,
april 2023, verbleef in een bungalow

Alle machtig wat een mooie kamer! ( mogelijk heb ik niet goed gekeken wat ik had geboekt..) Maar wat een ruimte! Heerlijk! Kamer 201 Super schoon!

Familie Teunisse uit Heinenoord,
maart 2023, verbleef in het hotel

Heerlijke vakantie gehad. Komen al 18 jaar op het park. Elke keer weer nieuwe ontdekkingen. Nu laatste jaar ook de kapper ontdekt. Goede kapsalon met lieve Marieke als eigenaresse. Kapsalon bevalt goed. Dus voortaan elke vakantie even langs kapsalon.

Familie Heesterman uit Den haag,
februari 2023, verbleef in een bungalow

Wij hadden de hotel bungalow gekozen, van 25 tot 27 November. We hebben onwijs genoten! Wat een heerlijk knus en schoon huisje. Lekker ontbijt, en het zwembad!! Ik heb ook zeker 3 weken heimwee gehad🤣 wij komen zeker in april weer een weekendje of zelfs misschien een weekje!

Familie De vries uit Krommenie,
februari 2023, verbleef in een bungalow

Weer super dagen gehad bij jullie voor het derde jaar bij jullie de feestdagen door gebracht het was weer top!

Familie Van gils uit Sprang-Capelle,
december 2022, verbleef in een bungalow

Fantastische tijd gehad met kinderen en kleinkinderen. Met bespreken van de Bowlingbaan was een foutje in de reservering ontstaan maar dit is fantastisch opgelost!!

Familie Van Asch uit Vleuten,
december 2022, verbleef in een bungalow

Het was weer top volgend jaar zeker weer!

Familie Blankensteijn uit Utrecht,
december 2022, verbleef in een bungalow

Top verblijf in de toren kamer je betaald er wel wat voor maar dan heb je ook wat. We komen zeker nog terug

Familie Oomen uit Rijen,
december 2022, verbleef in het hotel

Super leuke vakantie gehad, misschien wel de leukste! Joehoe!!!

Familie Timmers uit Spijkenisse ,
december 2022, verbleef in een bungalow

Wij zijn met de kinderen en kleinkinderen bij jullie geweest.Het was geweldig . Wat hebben we van jullie mooie zwemparadijs genoten. En de bungalow was fantastisch mooi en erg gezellig ingericht . En wat een vriendelijk personeel hebben jullie van snackbar tot supermarkt of bij de info overal even vriendelijk. En verder was het in het hele park erg netjes en schoon overal. Wij komen zeker nog eens terug.

Familie Kommer uit Heerde,
december 2022, verbleef in een bungalow

Super ingericht appartement waar het aan niets ontbreekt er stond zelfs een kerstboom voor ons klaar. Het appartement is ruim net zoals het terras/balkon. De Spa is heerlijk, mooie badjassen, iedere dag opgemaakte bedden, een heerlijk ontbijt als goede start van je dag! Kortom een perfecte plek om tot rust te komen! Aanrader !!!

Familie Cruijssen-Drop uit Tilburg,
december 2022, verbleef in het hotel

Wat een top ervaring. Jarenlang bij Center Parcs verbleven, maar bij Marveld gaat het net een stap verder. Bungalow super schoon bij aankomst, net zoals de rest van het park. Geen verborgen kosten als de kids wat gaan doen en zelfs de kermisattractie mag kosteloos gebruikt worden. Zeker tot de volgende keer!

Familie van Walbeek uit Lelystad,
november 2022, verbleef in een bungalow

Wir hatten einen sehr schönen Urlaub. Das Schwimmbad und die vielen Rutschen sind super. Auch auf den Hüpfburgen hatten die Kinder viel Spaß. Wir haben für das nächste Jahr denselben Bungalow gebucht und freuen uns schon.

Familie Schulte uit Unna ,
oktober 2022, verbleef in een bungalow

Het is een top park wij genieten elke keer weer vriendelijk personeel en alles is top schoon zo wel in het huisje als op het park zelf het is echt een aanrader

Familie Van der plas uit Katwijk zh,
oktober 2022, verbleef in een bungalow

In 1 woord geweldig!

Familie Jansen uit Ede,
oktober 2022, verbleef op de camping

Wir haben schon oft Urlaub in verschiedenen Ferienparks gemacht, dieser ist der beste. Hier stimmt das Preis/Leistungs-Verhältnis, das subtropische Schwimmbad ist ein Paradies. Auch die anderen Einrichtungen haben uns sehr gefallen, die Gastronomie, die Freundlichkeit und Sauberkeit sind beispielhaft. Wir kommen wieder!

Familie Peter Bilgeri uit Ratingen,
oktober 2022, verbleef in een bungalow

We waren van Maandag 19 September tot Maandag 26 September vakantie gevierd in een 4 per bungalow met een gezellige indeling en luxe badkamer met bubbelbad. Gebruik gemaakt van het geweldige subtropische zwembad en de nieuwe waterglijbanen. Op Zondag avond heerlijk geBBQ.

Familie Reparon uit Voorhout,
oktober 2022, verbleef in een bungalow

Weer een fantastische vakantie gehad in een mooie luxe bungalow met alles op en aan. (12 dagen) Zwembad en glijbanen zijn fantastisch evenals het super aardige animatie team. Treintje naar Groenlo en Duitsland is een aanrader. Wij komen hier al jaren en het wordt alleen maar leuker!

Familie Vermeulen uit Fijnaart ,
september 2022, verbleef in een bungalow

Schrijf een review