Logo Marveld

Reviews

Wij komen al 7 jaar op marveld het is altijd erg netjes en goed de kids hoeven zich niet tevervelen en nu met de nieuwe glijbanen is het zwembad ook fantastisch wij zijn nu met carnaval geweest een weekendje en komen van de zomer een week dus tot van de zomer 😊

Familie Janssen-brouwer uit Bemmel,
maart 2022, verbleef in een bungalow

Geweldig hele mooie glijbanen

Familie Van der veen uit Sneek,
februari 2022, verbleef in een bungalow

We zijn inmiddels voor de derde keer met ons gezin (twee kinderen van 7 en 5 jaar oud) bij Marveld Groenlo geweest. We vinden het leuk, omdat er een mooi zwembad met fijne glijbanen is. Deze zijn echt aan te raden. Ook zit in de bungalow een heerlijk 6 persoonsbubbelbad, waar de kinderen (en wij) regelmatig in te vinden waren. Winkeltje, restaurant, bowlingbaan en speeltuin, alles kan je er vinden. We genieten er altijd met volle teugen van!

Familie Groensma uit Havelte,
februari 2022, verbleef in een bungalow

Op en top geweldig niets op aan te merken mooie bungalow alles schoon nog niet 1 dingetje kunnen op merken kom zekker terug 👍

Familie Zoutenbier uit Den haag,
februari 2022, verbleef in een bungalow

Wij zijn nu twee keer met onze 2 kids bij Marveld op vakantie geweest en het was TOP! We hadden tweemaal een heerlijk ruim huisje met jacuzzi. Zwembad is écht het leukste zwembad waar wij met de kids zijn geweest. Een golfslagbad zou misschien nog leuk geweest zijn, maar verder ontbreekt het aan niets. Verder zou een grote binnen speeltuin een geweldige toevoeging zijn, zodat er met slechter weer nog meer te doen is!

Familie Onbekend uit Nunspeet,
februari 2022, verbleef in een bungalow

Super leuk park! Wij gaan zeker ieder jaar een keer hier naartoe. En aardig en behulpzaam personeel! Huisjes zijn prima!

Familie Hegmans uit Vredepeel,
februari 2022, verbleef in een bungalow

Fantastisch weer, deze keer 2 watervilla's voor het hele gezin om alvast ons 40 jarig huwelijk te vieren. Dankzij een locale BABS (eigen initiatief) een ervaring om nooit te vergeten. Dit was voor ons de 4e keer in een bungalow en augustus 2022 voor de 3 e keer het hotel samen. Zolang het kan blijven wij onze favoriete vakantiebestemming in Nederland bezoeken 👍

Familie Sluimer uit Ridderkerk,
februari 2022, verbleef in een bungalow

Met kinderen en kleinkinderen de kerstdagen op Marveld doorgebracht. Bij aankomst altijd eerst kijken of het huisje schoon is. Super! Compliment voor de schoonmaakster. Ondanks de Corona beperkingen een heerlijk verblijf gehad. Kerstdiner keurig aan huis gebracht. Was echt heerlijk, maar veel te veel. Gevraagd of het tweede kerstdag iets minder kon. Dus niet voor de bestelde 6 personen maar voor 4. Enige overweging was dat het gênant is zoveel weg te moeten gooien. Nadrukkelijk vermeld dat we gewoon voor de oorspronkelijke 6 personen betalen. De aardige mevrouw bij de receptie zou het doorgeven en overleggen of het kon. s ‘Middags telefoontje. De chef-kok wilde weten wat voor wijn we wilden ter compensatie. Wat een geweldig gebaar. Kortom, dit was niet de laatste keer op Marveld

Familie Stijgerk uit Vlaardingen,
februari 2022, verbleef in een bungalow

Het was weer een supervakantie, wij komen hier al vanaf 1990, en gemiddeld 2x in het jaar, heerlijk

Familie Braat uit Oosterhout,
december 2021, verbleef in een bungalow

Wij kwamen al bij Marveld toen de kinderen klein waren. Nu voor een weekend teruggeweest met onze inmiddels volwassen kinderen en een klein kindje. Een top weekend gehad. Een mooi en schoon huisje en de nieuwe wildwaterbaan en de glijbanen in het zwembad zijn ook voor volwassenen erg leuk. Het park is goed onderhouden. En ga gerust naar het cafetaria. Ziet er erg schoon uit en de snacks en patat zijn prima. Ook een pizza bestellen is aan te raden. Wij komen zeker terug.

Familie Burger uit Zoetermeer,
december 2021, verbleef in een bungalow

We hebben een geweldige midweek mogen ervaren in zowel de watervilla met eigen welnesscentrum, geen COVID 19 beperking, danwel van de omgeving, heel rustiek en landelijk. Zeker niet vergeten de diversiteit aan glijbanen, geweldig voor jong en oud. Op naar onze beleving in 2022.

Familie Zant uit `s gravenmoer,
november 2021, verbleef in een bungalow

Komen al jaren op Marveld maar hadden nu voor het eerst het hotel geboekt. Wat een geweldig hotel. Voorzien van alle luxe. Fijne grote kamers en mooi balkon. 2-personen bubbelbad was ook heerlijk ontspannen. Fijn dat je van de faciliteiten op het park ook gewoon gebruik kan maken zoals het zwembad. Over een aantal weken met Oud & Nieuw zijn we er weer en gaan dan zoals elk jaar in de MH huisjes. Kijken hier ook weer heel erg naar uit! Tot snel!

Familie Alderliesten uit Alblasserdam,
november 2021, verbleef in het hotel

Geweldig Prachtige bungalow. verrassend een spiegel met verwarming in de badkamer. Bubbelbad, natuurlijk een douche, 3xTV Sfeerhaard. Gastvrij personeel prima ontbijt. Het diner arrangement was helemaal fantastisch. Heel de week droog en veel zon in de week van 23 tot en met 30 oktober 2021. Onze vakantie kon niet meer stuk. Voor herhaling vatbaar

Familie Beerens uit Made,
november 2021, verbleef in een bungalow

Helemaal geweldig. Met onze dochters, schoonzoons en kleinkinderen een midweek geweest. Helemaal TOP. Prachtige huisjes met sauna en jacuzzi’s. Veel te snel voorbij.

Familie Vaessen uit Eygelshoven,
november 2021, verbleef in een bungalow

Wij zijn in september geweest en we vonden het geweldig veel te doen voor zowel jong als oud

Familie Van dalen uit Hoogeveen,
oktober 2021, verbleef in een bungalow

Mooi verzorgd huisje . Zwembad en horeca top. Bediening zeer vriendelijk Escaperoom groenlo een aanrader.

Familie Bausch uit Nieuwstadt ,
oktober 2021, verbleef in een bungalow

Super weekend gehad met 2 gezinnen in een DUO8 woning. Prima huisjes. Park hartstikke leuk en genoeg te doen voor jong en oud. Snackbar snel en lekker. Bbq restaurant hartstikke leuk en heerlijk gegeten Prijs kwaliteit meer dan prima

Familie Mulder uit Hardenberg,
oktober 2021, verbleef in een bungalow

Wij zijn een dagje op bezoek geweest, geweldig park, mooie huisjes, geweldig zwembad , lekker eten. In diverse restaurants

Familie Vd Heuvel uit Eindhoven ,
oktober 2021, verbleef in een bungalow

Het is een zeer geschikte camping ook voor groepen e.d. Vooral als je het wilt combineren met een warm en koud buffet en een toetjes buffet. Kwaliteit is uitstekend. Er zijn goede afspraken te maken. En ook nu voor de 2e keer met de club van Eriba-Rijders ons jubileum gevierd. We hebben een zeer geslaagde week gehad.

Familie Club van Eriba-Rijders uit Hoeven,
september 2021, verbleef op de camping

Voor de derde keer op het park geweest. Helaas moesten wij na een dag onze vakantie afbreken wegens medische problemen en moesten met spoed naar huis. De balie medewerkers waren heel hulpvaardig en alles werd keurig afgehandeld. Daar kunnen veel parken een voorbeeld aan nemen! En verder, een top park met alle voorzieningen en wij komen zeker terug.

Familie de Jong uit Wormer,
september 2021, verbleef in een bungalow

Wij komen al 14 jaar daar met plezier en dan in het voor en naseizoenen....top park!

Familie Wesselink uit Leiderdorp ,
september 2021, verbleef in een bungalow

We hadden last last minute geboekt. We zaten in een knus chaletje bij een vijver. Zo mooi gelegen en dichtbij het zwembad, restaurant en speeltuin. Marveld is perfect voor gezinnen. Wij waren met onze net 1 jaar geworden zoontje. Het weer was geweldig. Dan is de camping en het mooie buiten zwembad een hemel op aarde. Kortom. We hebben Ontzettend van de Achterhoekse gastvrijheid genoten. 😀

Familie Guijt uit Volendam,
september 2021, verbleef op de camping

Top weekend gehad voor de zoveelste keer, vriendelijk personeel, keurige bungalows en t zwembad is fantastisch, alvast geboekt voor de Pasen.

Familie Van der meer uit Alphen aan den rijn ,
september 2021, verbleef in een bungalow

Fantastisch, We hebben erg genoten, Het restaurant was ook keurig. Heerlijk gegeten. En vlotte bediening. Pannenkoeken huis was ook prima. Het park ziet er geweldig uit. En ,t zwembad ben ik ook geweest ,niet alle glijbanen bezocht, 'k ben op leeftijd. Maar heel veel keuze. Geweldig. Erg leuk opgezet. We zijn ook met ,t treintje geweest, Een prachtige rondrit. Het was geweldig. En dat voor de eerste keer!! We komen zeker nog eens terug. En we hebben prachtige fietstochten gemaakt via knooppuntenroutes. In 1 woord het was geweldig. Hartelijk dank voor deze enorme mooie week. Vriendelijke groeten: Fam.Winkels. Vorden.

Familie Winkels-Nijland uit Vorden ,
september 2021, verbleef in een bungalow

Schrijf een review