Logo Marveld

Reviews

Toller Platz. Viele Möglichkeiten für Kinder sowohl außen als auch im Innenbereich. Wir hatten eine tolle Zeit mit netten Menschen und kommen gerne wieder.

Family Kluth from Willich,
April 2022, stayed at the camping

We hebben genoten bij jullie! Wat een mooie kamer en bedankt voor alle goede zorgen, zeker omtrend mijn vader! Dank ! En voor de jongeman in het restaurant... de tinto de verano... die was top :)

Family Zaal from Ede gld,
March 2022, stayed in the hotel

2 jaar oprij geweest Super voor de kinderen En mooie omgeving

Family Lagemaat from Wadenoijen,
March 2022, stayed in a bungalow

Geweldige voorjaarvakantie gehad. Met veel geluk, zonnig weer! Leeftijd kinderen 12 6 en 2 jaar. Voor elke leeftijd is er wat te doen. Zwembad helemaal geweldig. 8 persoons huisje is groot, mooi en schoon. Zeker voor herhaling vatbaar!

Family Beijer from ZEVENAAR,
March 2022, stayed in a bungalow

Wij hebben een heerlijke midweek gehad met onze kinderen van 12 en 9. Het zwembad is super, zeker de Wild water baan was favoriet, maar ook de andere glijbanen. Wij zijn wezen bowlen, schaatsen en we hebben een e-chopper gehuurd. Na afloop vroeg ik wat de kinderen het leukste vonden, dat was het zwembad en het bbq restaurant, dat vonden ze heel speciaal. Aan alles is gedacht, meerdere restaurantjes, supermarkt, bowlingbaan, zwembad (binnen en buiten), veel speeltuintjes, leuke activiteiten. Veel keuze uit verschillende huisjes/accommodaties. Het park is netjes onderhouden. Wij zaten in een DUO4 huisje, dat zou wel iets vernieuwing kunnen gebruiken, maar het was wel prima. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Family Ober from Zoetermeer,
March 2022, stayed in a bungalow

Wij komen al 7 jaar op marveld het is altijd erg netjes en goed de kids hoeven zich niet tevervelen en nu met de nieuwe glijbanen is het zwembad ook fantastisch wij zijn nu met carnaval geweest een weekendje en komen van de zomer een week dus tot van de zomer 😊

Family Janssen-brouwer from Bemmel,
March 2022, stayed in a bungalow

Geweldig hele mooie glijbanen

Family Van der veen from Sneek,
February 2022, stayed in a bungalow

We zijn inmiddels voor de derde keer met ons gezin (twee kinderen van 7 en 5 jaar oud) bij Marveld Groenlo geweest. We vinden het leuk, omdat er een mooi zwembad met fijne glijbanen is. Deze zijn echt aan te raden. Ook zit in de bungalow een heerlijk 6 persoonsbubbelbad, waar de kinderen (en wij) regelmatig in te vinden waren. Winkeltje, restaurant, bowlingbaan en speeltuin, alles kan je er vinden. We genieten er altijd met volle teugen van!

Family Groensma from Havelte,
February 2022, stayed in a bungalow

Op en top geweldig niets op aan te merken mooie bungalow alles schoon nog niet 1 dingetje kunnen op merken kom zekker terug 👍

Family Zoutenbier from Den haag,
February 2022, stayed in a bungalow

Wij zijn nu twee keer met onze 2 kids bij Marveld op vakantie geweest en het was TOP! We hadden tweemaal een heerlijk ruim huisje met jacuzzi. Zwembad is écht het leukste zwembad waar wij met de kids zijn geweest. Een golfslagbad zou misschien nog leuk geweest zijn, maar verder ontbreekt het aan niets. Verder zou een grote binnen speeltuin een geweldige toevoeging zijn, zodat er met slechter weer nog meer te doen is!

Family Onbekend from Nunspeet,
February 2022, stayed in a bungalow

Super leuk park! Wij gaan zeker ieder jaar een keer hier naartoe. En aardig en behulpzaam personeel! Huisjes zijn prima!

Family Hegmans from Vredepeel,
February 2022, stayed in a bungalow

Fantastisch weer, deze keer 2 watervilla's voor het hele gezin om alvast ons 40 jarig huwelijk te vieren. Dankzij een locale BABS (eigen initiatief) een ervaring om nooit te vergeten. Dit was voor ons de 4e keer in een bungalow en augustus 2022 voor de 3 e keer het hotel samen. Zolang het kan blijven wij onze favoriete vakantiebestemming in Nederland bezoeken 👍

Family Sluimer from Ridderkerk,
February 2022, stayed in a bungalow

Met kinderen en kleinkinderen de kerstdagen op Marveld doorgebracht. Bij aankomst altijd eerst kijken of het huisje schoon is. Super! Compliment voor de schoonmaakster. Ondanks de Corona beperkingen een heerlijk verblijf gehad. Kerstdiner keurig aan huis gebracht. Was echt heerlijk, maar veel te veel. Gevraagd of het tweede kerstdag iets minder kon. Dus niet voor de bestelde 6 personen maar voor 4. Enige overweging was dat het gênant is zoveel weg te moeten gooien. Nadrukkelijk vermeld dat we gewoon voor de oorspronkelijke 6 personen betalen. De aardige mevrouw bij de receptie zou het doorgeven en overleggen of het kon. s ‘Middags telefoontje. De chef-kok wilde weten wat voor wijn we wilden ter compensatie. Wat een geweldig gebaar. Kortom, dit was niet de laatste keer op Marveld

Family Stijgerk from Vlaardingen,
February 2022, stayed in a bungalow

Het was weer een supervakantie, wij komen hier al vanaf 1990, en gemiddeld 2x in het jaar, heerlijk

Family Braat from Oosterhout,
December 2021, stayed in a bungalow

Wij kwamen al bij Marveld toen de kinderen klein waren. Nu voor een weekend teruggeweest met onze inmiddels volwassen kinderen en een klein kindje. Een top weekend gehad. Een mooi en schoon huisje en de nieuwe wildwaterbaan en de glijbanen in het zwembad zijn ook voor volwassenen erg leuk. Het park is goed onderhouden. En ga gerust naar het cafetaria. Ziet er erg schoon uit en de snacks en patat zijn prima. Ook een pizza bestellen is aan te raden. Wij komen zeker terug.

Family Burger from Zoetermeer,
December 2021, stayed in a bungalow

We hebben een geweldige midweek mogen ervaren in zowel de watervilla met eigen welnesscentrum, geen COVID 19 beperking, danwel van de omgeving, heel rustiek en landelijk. Zeker niet vergeten de diversiteit aan glijbanen, geweldig voor jong en oud. Op naar onze beleving in 2022.

Family Zant from `s gravenmoer,
November 2021, stayed in a bungalow

Komen al jaren op Marveld maar hadden nu voor het eerst het hotel geboekt. Wat een geweldig hotel. Voorzien van alle luxe. Fijne grote kamers en mooi balkon. 2-personen bubbelbad was ook heerlijk ontspannen. Fijn dat je van de faciliteiten op het park ook gewoon gebruik kan maken zoals het zwembad. Over een aantal weken met Oud & Nieuw zijn we er weer en gaan dan zoals elk jaar in de MH huisjes. Kijken hier ook weer heel erg naar uit! Tot snel!

Family Alderliesten from Alblasserdam,
November 2021, stayed in the hotel

Geweldig Prachtige bungalow. verrassend een spiegel met verwarming in de badkamer. Bubbelbad, natuurlijk een douche, 3xTV Sfeerhaard. Gastvrij personeel prima ontbijt. Het diner arrangement was helemaal fantastisch. Heel de week droog en veel zon in de week van 23 tot en met 30 oktober 2021. Onze vakantie kon niet meer stuk. Voor herhaling vatbaar

Family Beerens from Made,
November 2021, stayed in a bungalow

Helemaal geweldig. Met onze dochters, schoonzoons en kleinkinderen een midweek geweest. Helemaal TOP. Prachtige huisjes met sauna en jacuzzi’s. Veel te snel voorbij.

Family Vaessen from Eygelshoven,
November 2021, stayed in a bungalow

Wij zijn in september geweest en we vonden het geweldig veel te doen voor zowel jong als oud

Family Van dalen from Hoogeveen,
October 2021, stayed in a bungalow

Mooi verzorgd huisje . Zwembad en horeca top. Bediening zeer vriendelijk Escaperoom groenlo een aanrader.

Family Bausch from Nieuwstadt ,
October 2021, stayed in a bungalow

Super weekend gehad met 2 gezinnen in een DUO8 woning. Prima huisjes. Park hartstikke leuk en genoeg te doen voor jong en oud. Snackbar snel en lekker. Bbq restaurant hartstikke leuk en heerlijk gegeten Prijs kwaliteit meer dan prima

Family Mulder from Hardenberg,
October 2021, stayed in a bungalow

Wij zijn een dagje op bezoek geweest, geweldig park, mooie huisjes, geweldig zwembad , lekker eten. In diverse restaurants

Family Vd Heuvel from Eindhoven ,
October 2021, stayed in a bungalow

Het is een zeer geschikte camping ook voor groepen e.d. Vooral als je het wilt combineren met een warm en koud buffet en een toetjes buffet. Kwaliteit is uitstekend. Er zijn goede afspraken te maken. En ook nu voor de 2e keer met de club van Eriba-Rijders ons jubileum gevierd. We hebben een zeer geslaagde week gehad.

Family Club van Eriba-Rijders from Hoeven,
September 2021, stayed at the camping

Write a review