Smaakvolle Kerstdagen bij Marveld Recreatie

Sfeervol verlichte kerstbomen, een grote kunstijsbaan en prachtig versierde zalen, dat is Marveld in kerstsfeer. Het genieten kan beginnen en zeker als u gebruik maakt van ons kerstdiner. Een heerlijke manier om de kerstdagen zorgeloos door te brengen. Zowel 1e als 2e Kerstdag zorgen onze koks voor een uitgebreid kerstdiner in een sfeervolle omgeving dat u niet snel zult vergeten.

 

Kinderbuffet
Kerst is een familiefeest en vanzelfsprekend zijn ook de kinderen van harte welkom. Voor de kinderen hebben wij een speciaal kinderbuffet zodat u samen met uw kinderen kunt genieten van een sfeervol Kerstdiner. Het recreatieteam zorgt ervoor dat de kinderen dubbel gaan genieten van zowel het buffet als de rest van het recreatieprogramma.

Compleet menu
Ook ons Grillrestaurant is op beide Kerstdagen geopend om u te laten genieten van een compleet kerstmenu in een ontspannen sfeer. Ook voor dit smaakvolle kerstmenu kunt u reserveren zowel voor de middag als de avond.

Reserveren voor het kerstbuffet of het Grillrestaurant doet u via 0544-466000. Op de dag van aankomst betaalt u aan de receptie uw gereserveerde kerstdiner.

Bekijk hier de dinerkaart.

 

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1030 customer reviews