Logo Marveld

Onze restaurants

Niet zelf kokkerellen? Ontdek één van onze restaurants!

Marveld Recreatie biedt op het culinaire vlak voor ieder wat wils, van een lekker tussendoortje tot een diner voor de echte fijnproevers. Na het diner kunt u genieten van de gezelligheid in onze Bar Bowling, of het terras bezoeken op de buitenplaats van vakantiepark Marveld.

Marveld Recreatie staat niet stil en is continu bezig om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. U heeft immers voor een vakantie in de Achterhoek gekozen om te genieten van een paar heerlijke, ontspannen dagen. Natuurlijk hoort het uit eten gaan hier ook bij. Terwijl u alvast geniet van een aperitiefje, zijn onze koks druk bezig om een smakelijk menu te bereiden. Als u één van onze restaurants bezoekt zult u ontdekken dat de Saksische stijl die Marveld Recreatie uitstraalt hier terug te vinden is; u ontvangt een gastvrij onthaal!

Diverse eetgelegenheden:

  • À la carte restaurant Chef’s Plate
  • Grillrestaurant Grill’n & BBQ’n
  • Italiaans restaurant Mama Mia
  • Pannenkoekenrestaurant ’t Bakhoes
  • IJssalon Pico Bello
  • Snackbar
Bekijk de virtuele tour door ons restaurant!

Culinaire arrangementen bij Marveld Recreatie

Bij Marveld Recreatie kunt u bij het boeken van uw vakantie ook meteen een ‘uit eten arrangement’ er bij boeken. Hiermee bent u elke dag verzekerd van een overheerlijk diner in één van onze restaurants. Reserveer het arrangement van te voren via 0544-466000 of boek uw culinaire arrangement hieronder op ons vakantiepark in de Achterhoek.

Boek hier uw culinair arrangement

Ontdek Marveld Recreatie in een virtuele tour!