Logo Marveld

Onze restaurants

Niet zelf kokkerellen? Ontdek één van onze restaurants!

Marveld Recreatie biedt op het culinaire vlak voor ieder wat wils, van een lekker tussendoortje tot een diner voor de echte fijnproevers. Na het diner kun je genieten van de gezelligheid in onze Bar Bowling of het terras bezoeken op de buitenplaats van vakantiepark Marveld.

Marveld Recreatie staat niet stil en is continu bezig om het je tijdens jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Je hebt immers voor een vakantie in de Achterhoek gekozen om te genieten van een paar heerlijke, ontspannen dagen. Natuurlijk hoort het uit eten gaan hier ook bij. Terwijl je alvast geniet van een aperitiefje, zijn onze koks druk bezig om een smakelijk menu te bereiden. Als je één van onze restaurants bezoekt zul je ontdekken, dat de Saksische stijl die Marveld Recreatie uitstraalt hier terug te vinden is; je ontvangt een gastvrij onthaal!

Diverse eetgelegenheden:

  • À la carte restaurant Chef’s Plate
  • Grillrestaurant Grill’n & BBQ’n
  • Italiaans restaurant Mama Mia
  • Pannenkoekenrestaurant ’t Bakhoes
  • IJssalon Pico Bello
  • Snackbar
Bekijk de virtuele tour door ons restaurant!

Culinaire arrangementen bij Marveld Recreatie

Bij Marveld Recreatie kun je bij het boeken van je vakantie ook meteen een ‘Uit Eten arrangement’. Hiermee ben je elke dag verzekerd van een overheerlijk diner of ontbijtbuffet in één van onze restaurants. Mocht je echter nog even willen wachten tot je op het park aangekomen bent, ook dat is mogelijk. Reserveer het arrangement dan het liefst bij aankomst op ons vakantiepark in de Achterhoek.

Boek hier uw culinair arrangement

Ontdek Marveld Recreatie in een virtuele tour!