Das Aussenschwimmbad von Marveld Recreatie

Der Campingplatz mit Schwimmbad in Gelderland!

Ob es nun mehr als 30 Grad ist , oder eine frische holländische Brise in der Achterhoek weht; bei uns können Sie Spaß im Wasser das ganze Jahr über genießen. Neben dem subtropischen Schwimmbad hat der Marveld Freizeitpark mehrere Außenpools für Jung und Alt. Wenn Sie im Freizeitpark Marveld übernachten, ist die Nutzung für Sie kostenlos.

Der Außenpool, umgeben von schönen Palmen und viele Spielmöglichkeiten für Kinder, gibt unseren Gäste das wahre Urlaubsgefühl. Sowohl der subtropische Innen- als auch der Außenpool hat schöne Schwimmbahnen. Das Außenbecken des Marveld Freizeitsparks besteht aus vier Schwimmbecken, somit ist viel Spaß im Wasser für jedes Alter garantiert.

Der Außenpool ist nur für Parkgäste.

Kleuter- en peuterbad

Voor de kids is er een speciaal peuter- en kleuterbad. Hier kunnen ze naar alle hartelust spelen. Zelfs Pleun en Teun zijn aan het pootjebaden!

Waterglijbaan

De snelle grote waterglijbaan van het buitenzwembad van Marveld Recreatie is een spectaculaire attractie voor groot en klein.

Speeltoestellen

buitenzwembad-speeltuinDe grote kleurrijke speeltoestellen in twee buitenzwembaden staan garant voor urenlang plezier voor jong en oud. Allerlei glijbanen, watervallen en -fonteinen en draai- en klauterelementen zorgen voor veel waterpet bij Marveld Recreatie.

Groot zwembad

De actieve baantjeszwemmers kunnen terecht in het grote buitenzwembad. Dit bad is vrij van speeltoestellen en is niet geschikt voor kleine kinderen.

Ligweide

Heerlijk zonnen, dat kan op de grote ligweide van het buitenzwembad. De bedjes zijn omringd door prachtige palmen, waardoor de badgasten een op en top vakantiegevoel beleven.

Voorzieningen

Het zwembad van onze camping is centraal gelegen op het vakantiepark en grenst direct aan de voorzieningen. Direct naast het zwembad (vlakbij de camping) ligt de centrale binnenplaats van Marveld, waaronder ook de toiletten, de snackbar, supermarkt en de restaurants.

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1030 customer reviews