Logo Marveld

Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

23 september 2021

Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

Zwembaden

  • U kunt via de button https://www.marveld.nl/faciliteiten/zwemmen toegangstickets kopen voor ons zwembad, dit is inclusief de nieuwe glijbanen!
    Dit kan maximaal 7 dagen van te voren, deze tickets zijn beperkt beschikbaar.
  • Voor parkgasten is de toegang van het zwembad onbeperkt inbegrepen.
  • Inwoners van de gemeente Oost Gelre (Groenlo, Lichtenvoorde, Lievelde, Harreveld, Mariënvelde, Vragender, Zieuwent en buurtschap Zwolle) kunnen aan de balie van het zwembad een kaartje kopen voor banenzwemmen, dit is zonder het nieuwe glijbanencomplex.
  • Voor het zwembad heeft u GEEN coronatoegangsbewijs nodig.

Horeca

  • Vanaf 25 september heeft u een coronatoegangsbewijs nodig bij een bezoek aan onze horeca.
  • U dient in het bezit te zijn van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs. Via de CoronaCheck-app dient u de unieke QR-code te laten zien bij binnenkomst.
  • Als u geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs heeft dient u een negatieve test te kunnen laten zien.

Corona voucher

Heeft u een voucher ontvangen en wilt u deze verzilveren? Dat kan online of telefonisch (0544-466000). Houdt altijd uw voucher bij de hand. Als u online een reservering maakt, kunt u tijdens het boekingsproces bij de stap  ‘uw gegevens’ het vouchernummer invullen. Het corona tegoed wordt dan verrekend op de reserveringsbevestiging die u na de aanvraag van ons ontvangt. Let op! De per post ontvangen voucher dient u in te leveren bij aankomst.
Alle uitgeschreven vouchers zijn geldig tot 31 december 2022.

Marveld houdt de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. U kunt erop vertrouwen dat de veiligheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft.