Logo Marveld

Reviews

Wij hebben met ons gezin wederom een geweldige vakantieweek beleefd (dit was ons 2e jaar) op het vakantiepark Marveld Recreatie in Groenlo. Onze accomodatie (een Achterhoeks Chalet) was brandschoon en was sinds vorig jaar zelfs uitgebreidt met en luxe overkapping boven het terras. Heerlijk! Van alle leuke dingen de het park biedt springt er één ding voor ons ver bovenuit, namelijk het Animatieteam. Wat een club lieve en enthousiaste jongens en meiden. Animatieteam, bedankt: jullie maakten onze vakantie Super Cool Mega Vet! Voor de achterhoekse challets zou er alleen nog evt geinvesteerd kunnen worden in horren voor de ramen, is geen overbodige luxe. Wij hadden simpel horgaas mee omdat we het van vorig jaar nog wisten, en dat was ook een goede oplossing.

Familie Mevr. Linda Verstraten aus Beetgumermolen,
August 2013

Prachtig mooi park waar je echt tot rust komt. Volop plezier voor zowel jong als oud! Wij zijn nu een keer geweest maar komen zeker nog meerdere keren terug!

Familie Zijlstra aus Dokkum,
August 2013

Geweldige camping, dit jaar voor het eerst geweest in juli, maar we gaan zeker terug, volgens jaar.

Familie Van den Boogaard aus Gemert,
July 2013

heerlijk 2 weken ge-kampeerd op het a-veld. Was geweldig. elke minuut genoten!! 't was natuurlijk prachtig mooi weer, maar alles was ook top. Gezellig personeel, alles zag er netjes uit...zo kan ik nog wel ff doorgaan >>>tot vlg jaar dus !!

Familie Knecht aus Bussum,
July 2013

vorig jaar zijn wij ook naar marveld geweest het is daar super leuk nu gaan we weer er zijn hele leuke activiteiten als je deze reactie leest ik zou naar maveld gaan het is een hele toffe camping

Familie Roos aus Den Haag,
July 2013

Wij hebben genoten van 2 weken op marveld het was een super vakantie met super weer super leuk en mooi huis met bubbelbad. ga zo door wij komen zeker nog een keer.

Familie De Bruijn aus Dinteloord,
July 2013

Wij zijn een midweek geweest in een vakantiewoning. Hele gezellige camping, prachtig huisje, fijn om binnen en buiten te kunnen zwemmen, vriendelijk personeel. Kortom fantastisch!

Familie Vaarting aus Meerlo,
July 2013

Het was de leukste vakantie ooi! Ik wil volgend jaar weer zo graag!!

Familie H aus Jj,
July 2013

We zijn weer thuis van een heerlijk weekje Marveld. we hebben weer genoten en hebben alweer geboekt voor volgend jaar!!!!!

Familie Van Heumen aus Millingen Aan De Rijn,
July 2013

Weer een geweldige week gehad Op naar een volgende keer.

Familie Dieleman aus Terneuzen,
July 2013

Over 3 weken zijn wij er weer voor 2 heerlijke weken. We kijken er nu al naar uit en tellen de dagen af.

Familie Rietkerken aus Leiden,
July 2013

Een fantastisch leuk weekend gehad op Marveld. Voor de kinderen is er een leuk animatieprogramma met Teun & Pleun, onze dochter heeft het er nog over. Eigenlijk hoef je tijdens de vakantie niet van het vakantiepark af. Bijzondere complimenten aan het personeel, ze bieden een uitstekende service en zijn vriendelijk. Marveld, bedankt voor het fantastische weekend en ga zo door! Dan komen wij zeker nog eens naar de Achterhoek. Ps. Uiterst attent het Grolsch bier in de koelkast van de bungalow.

Familie Stel aus Drachten,
July 2013

Wij komen altijd in de winter en dan heerlijk in een Wellness huisje met onze eigen Sauna en Jacusi. Heerlijk. Dit jaar zijn we samen geweest met de Fam Hulleman en aanhang ook uit Vassen volgend jaar weer. Was Super!!!!!!!1

Familie Hendriks aus Vaassen,
July 2013

Net thuis van 2 weken Marveld! Zo ontzettend genoten,zo ontzettend fijn gehad!! Super animatieteam,,,volgend jaar zijn wij er weer!!!

Familie Strik aus Beuningen,
July 2013

Super camping/bungalowpark, leuk voor jong en oud. Leuk animatie voor de kids en s'avonds gezellige muziek op het terras. Zwembad binnen en buiten zijn echt top vooral de nieuwe glijbaan binnen super voor jong en oud!! Je kunt ook een kano of mountainbikes en gewone fietsen erg leuk! In de ijssalon hebben ze lekkere ijsjes of een ijs coupe's. En als je een bezoekje aan de kapper nodig is kan dat ook. Het is echt een park waar van alles is te beleven.

Familie Odette aus Ulft,
July 2013

Over precies 2 weken komen we weer. Voor het 6e jaar achter elkaar. We hebben het nog steeds reuze naar ons zin. We kunnen niet wachten

Familie Van Bokhoven aus Spijkenisse,
July 2013

Super leuk familiepark, vriendelijk personeel en er wordt van alles gedaan voor de kinderen om er een super leuke vakantie van te maken. Mooie schone huisjes en ook een leuke omgeving, heerlijk om er te fietsen.

Familie Snoek aus Volendam,
July 2013

in maart zijn wij geweest, toen was het heel erg koud. Maar in de jacuzzi werd mijn hart weer heel erg warm. heerlijk genoten van sauna en jacuzzi en doen het volgend jaar weer.

Familie Heesterman aus Den Haag,
July 2013

Beste camping van Netherlands!

Familie H.A Wolbrink aus Didam,
July 2013

Weer een super leuke vakantie gehad! Accommodatie was weer super en we hebben het enorm naar ons zin gehad! We komen snel weer naar Marveld! We zullen altijd blijven komen.

Familie Otten aus Dieren,
July 2013

Ik vindt het Marveld het beste vakantiepark in Nederland

Familie Roland Viering aus Apeldoorn,
July 2013

top park voor jong en oud wat te doen

Familie Dhr. Gardien aus Naaldwijk,
July 2013

Bijzonder mooi Park goed onderhouden goed eten leuke terrasjes gewoon top nog 3 weekjes wachten en we zijn er weer tot dan

Familie Dijkman aus WAPENVELD,
July 2013

In 1 woord! Fantastischsupertopvriendelijkgastvrijpark!!!!

Familie De Jongh aus Utrecht,
July 2013

Eine Rezension schreiben