Logo Marveld

Reviews

Wij hebben een vaste plaat op deze fantastiche camping. het verveeld nooit er zijn ook hele leuke dingen te doen. het liefst zijn we er elke dag!

Familie Siemes aus Dinxperlo,
June 2013

wij hebben in 2 bungalows een weekend overnacht met eten arrangement voor 12pers super voor ons is een cijfer 9 meer dan waard.bungalow type vwo6

Familie J.J.de Kleijn aus Bunschoten,
June 2013

Voor de 9e keer in een VW06 huisje geweest. Het verveeld nooit! Mooie omgeving, Bekijk ook Münster in duitsland. Wij kijken al weer uit naar de 10e keer....

Familie Jungbacker aus Heemskerk,
June 2013

Echt mooi

Familie Dhr. Timmermans aus Oss,
June 2013

Wouw! Wat een heerlijk weekend heb ik met 5 vriendinnen gehad op Marveld! Het bubbelbad, de sauna, ontbijt en diner op Marveld en een lekker kopje koffie met gebak. Wat willen 6 vrouwen nou nog meer? Tot de volgende keer!

Familie Leontine Vis aus Spijkenisse,
June 2013

wij gaan ider jaar na marveld deze zomer gaan we 2weken het is een schoon park en veel te doen voor de kinderen

Familie Kleiejer aus Ede,
June 2013

We zijn voor de 5e keer naar Marveld geweest, dit keer een hele week. Team van Marveld, bedankt! Het was weer een super vakantie! Speciaal een pluim voor het animatieteam, mede door jullie hebben onze kinderen van iedere minuut op Marveld genoten!! Tot de volgende keer!

Familie Driessen aus Overloon,
May 2013

wat hebben we een heerlijk weekend achter de rug. we gaan niet vaak terug naar dezelfde plek maar zullen hier zeker terug komen. De huisjes zijn mooi en schoon ingericht en heel kindvriendelijk. Ook de medewerkers zijn heel klantvriendelijk. Een echte aanrader!!

Familie Vermeer aus De Lier,
May 2013

Wij hebben nu een jaar een stacaravan maar wat is dit een top camping we hadden dit jaren eerder moeten doen. Dus mensen twijfel niet ga naar marveld

Familie Vermeer aus Didam,
May 2013

wij hebben het erg naar ons zin gehad,en is voor herhaling vatbaar fam bloemink

Familie Bloemink aus Hasselt O,
May 2013

Wij zijn afgelopen weekend te gast geweest in een 8 persoons bungalow. In een woord : Perfect. Fraai gelegen en schoon park, goede centrale faciliteiten, mooi zwembad,een schone en ruime bungalow met 2 badkamers en 2 toilets, een grootbeeld TV, gratis zenders waaronder zelfs EredivisieLive en ruim voldoende servies. Hierbij opgeteld de kleine attenties zoals zakje koffie, zakjes thee, vaatdoekje, afwasborstel enz. Absoluut een aanrader.

Familie R.M. Klaver aus Purmerend,
April 2013

Wij komen in augustus twee weken kamperen met onze nieuwe aanwinst een vouwwagen en we hebben er een prive sanitair bijgeboekt dus dat wordt luxe kamperen. de kinderen en wij hebben er al enorm zin in,mijn familie staat daar ook al jaren op de camping en heb alleen maar positieve ervaringen gehoord. we kunnen niet wachten om samen met onze drie kids er heen te gaan

Familie Wendy van der Meij aus Amsterdam,
April 2013

Jeeej 12 juli weer met ze allen naar Marveld.. En jeeej me paardje gaat mee..

Familie Mevr. Diandra aus Wormerveer,
April 2013

26 april en 26 juli komen we weer een week genieten!!!! Nu al zin in!!!!

Familie Mevr. Geurts aus Smakt,
April 2013

We hebben een heerlijk weekend gehad in een super schoon 8pers.huisje,heerlijk gezwommen,gewandeld en wezen bowlen.En iedereen is er over eens,we komen volgend jaar weer.

Familie Ilbrink aus Voorst,
March 2013

22 maart komen we weer voor een week en kijken er al naar uit om op dit geweldige park een week te vertoeven.

Familie Rietkerken aus Leiden,
March 2013

Wij zijn met een vriendenclub geweest van 24 personen, we hadden 3 duo8 vakantiewoningen, dit was echt perfect, mooie ruime 4 persoons huisjes, mooie ligging. De medewerkers hebben ons prima geholpen met het uit eten gaan in restaurant en snackbar, echt top! Eten was prima, wij hebben allemaal erg genoten, komen zekers nog eens weer, dan met mooi weer!!

Familie Van het Ende aus Wezep,
March 2013

We hebben super veel zin in onze vakantie in Groenlo.

Familie Vd Velde aus Twijzelerheide,
March 2013

We hebben weer supergenoten van de vakantie (krokusvakantie). Ook in deze periode was het animatieteam in vorm. Wat een geweldige jongens en meiden. De rest van het park was ook weer super. Tot in de zomer.

Familie Mevr. Smits aus Veghel,
February 2013

We komen al sinds 1989 naar deze camping. Al drie generatie's genieten hier elk jaar.

Familie Onderstal aus Ede,
February 2013

het is een super park ,we misten alleen een hondetoilet veder niks op aan te merken . we komen zeker nog een keer terug.

Familie Dieleman aus Terneuzen,
February 2013

We zijn hier al super vaak geweest! Het is elk jaar zeer goed bevallen! Schone huisjes, leuke speeltuin voor de kinderen, leuke kinds club, mooi en leuk zwembad enz.. Wij hebben elke keer een uit eten arrangement gehad en het is elk jaar het zelfde gebleven er is een ding veranderd, maar het is wel super! Kortom een supper park!!!!!!

Familie Mevr. Thirza aus Holten,
February 2013

We komen vrijdag de 21 ste een week we zijn er voor 13 de keer Ik vind de glijbaan wel het coolst

Familie Jordi aus Zwolle,
February 2013

In de voorjaarsvakantie komen we er weer aan we hebben er heel erg veel zin in! Het is al de vijfde keer dat we gaan! Tot dan!

Familie De Moor aus Kruiningen,
February 2013

Eine Rezension schreiben