Logo Marveld

Reviews

wat hebben we een heerlijk weekend achter de rug. we gaan niet vaak terug naar dezelfde plek maar zullen hier zeker terug komen. De huisjes zijn mooi en schoon ingericht en heel kindvriendelijk. Ook de medewerkers zijn heel klantvriendelijk. Een echte aanrader!!

Familie Vermeer aus De Lier,
May 2013

Wij hebben nu een jaar een stacaravan maar wat is dit een top camping we hadden dit jaren eerder moeten doen. Dus mensen twijfel niet ga naar marveld

Familie Vermeer aus Didam,
May 2013

wij hebben het erg naar ons zin gehad,en is voor herhaling vatbaar fam bloemink

Familie Bloemink aus Hasselt O,
May 2013

Wij zijn afgelopen weekend te gast geweest in een 8 persoons bungalow. In een woord : Perfect. Fraai gelegen en schoon park, goede centrale faciliteiten, mooi zwembad,een schone en ruime bungalow met 2 badkamers en 2 toilets, een grootbeeld TV, gratis zenders waaronder zelfs EredivisieLive en ruim voldoende servies. Hierbij opgeteld de kleine attenties zoals zakje koffie, zakjes thee, vaatdoekje, afwasborstel enz. Absoluut een aanrader.

Familie R.M. Klaver aus Purmerend,
April 2013

Wij komen in augustus twee weken kamperen met onze nieuwe aanwinst een vouwwagen en we hebben er een prive sanitair bijgeboekt dus dat wordt luxe kamperen. de kinderen en wij hebben er al enorm zin in,mijn familie staat daar ook al jaren op de camping en heb alleen maar positieve ervaringen gehoord. we kunnen niet wachten om samen met onze drie kids er heen te gaan

Familie Wendy van der Meij aus Amsterdam,
April 2013

Jeeej 12 juli weer met ze allen naar Marveld.. En jeeej me paardje gaat mee..

Familie Mevr. Diandra aus Wormerveer,
April 2013

26 april en 26 juli komen we weer een week genieten!!!! Nu al zin in!!!!

Familie Mevr. Geurts aus Smakt,
April 2013

We hebben een heerlijk weekend gehad in een super schoon 8pers.huisje,heerlijk gezwommen,gewandeld en wezen bowlen.En iedereen is er over eens,we komen volgend jaar weer.

Familie Ilbrink aus Voorst,
March 2013

22 maart komen we weer voor een week en kijken er al naar uit om op dit geweldige park een week te vertoeven.

Familie Rietkerken aus Leiden,
March 2013

Wij zijn met een vriendenclub geweest van 24 personen, we hadden 3 duo8 vakantiewoningen, dit was echt perfect, mooie ruime 4 persoons huisjes, mooie ligging. De medewerkers hebben ons prima geholpen met het uit eten gaan in restaurant en snackbar, echt top! Eten was prima, wij hebben allemaal erg genoten, komen zekers nog eens weer, dan met mooi weer!!

Familie Van het Ende aus Wezep,
March 2013

We hebben super veel zin in onze vakantie in Groenlo.

Familie Vd Velde aus Twijzelerheide,
March 2013

We hebben weer supergenoten van de vakantie (krokusvakantie). Ook in deze periode was het animatieteam in vorm. Wat een geweldige jongens en meiden. De rest van het park was ook weer super. Tot in de zomer.

Familie Mevr. Smits aus Veghel,
February 2013

We komen al sinds 1989 naar deze camping. Al drie generatie's genieten hier elk jaar.

Familie Onderstal aus Ede,
February 2013

het is een super park ,we misten alleen een hondetoilet veder niks op aan te merken . we komen zeker nog een keer terug.

Familie Dieleman aus Terneuzen,
February 2013

We zijn hier al super vaak geweest! Het is elk jaar zeer goed bevallen! Schone huisjes, leuke speeltuin voor de kinderen, leuke kinds club, mooi en leuk zwembad enz.. Wij hebben elke keer een uit eten arrangement gehad en het is elk jaar het zelfde gebleven er is een ding veranderd, maar het is wel super! Kortom een supper park!!!!!!

Familie Mevr. Thirza aus Holten,
February 2013

We komen vrijdag de 21 ste een week we zijn er voor 13 de keer Ik vind de glijbaan wel het coolst

Familie Jordi aus Zwolle,
February 2013

In de voorjaarsvakantie komen we er weer aan we hebben er heel erg veel zin in! Het is al de vijfde keer dat we gaan! Tot dan!

Familie De Moor aus Kruiningen,
February 2013

wederom een geweldig weekend gehad. we blijven terug komen en genieten van de ongedwongen sfeer, maar wel een vijfsterren kwaliteit. Het nieuwe interieur is verrassend

Familie Looman aus Bathmen,
February 2013

In de voorjaarsvakantie komen we er weer aan we hebben er heel erg veel zin in! Het is al de vijfde keer dat we gaan! Tot dan!

Familie De Moor aus Kruiningen,
January 2013

Zo vorige week weer lekker een weekje naar Marveld geweest het was weer heelijk en prachtig met de sneeuw. Met de kerst zijn we ook 2 weken geweest en die staan ook al weer geboekt voor dit jaar HEERLIJK..maar we zullen vast alweer eerder dan de kerst te zien zijn in Marveld, want mijn zoontje geniet ervan als hij er is...tot snel Marveld

Familie Mevr. Denise aus Zoeterwoude,
January 2013

Reikhalzend zien we uit naar onze 2 weken vakantie in maart. We hebben er weer zin in!

Familie Kriger aus Rotterdam,
January 2013

We zijn weer een weekje geweest het was weer geweldig onze kleinzoon heb weer zo genoten tot snel Marveld we hebben alweer geboekt

Familie Beij aus Zoeterwoude,
January 2013

Wij komen hier al meer dan 20 jaar en dan ook nog 2 keer per jaar wij vinden het hier altijd geweldig

Familie Oortwijn aus Oude Pekela,
January 2013

Net oud en nieuw daar gevierd,hebben ontwenningsverschijnselen dus voorjaarvakantie geboekt!!!Wat zullen de kids blij zijn....

Familie Metten aus Beverwijk,
January 2013

Eine Rezension schreiben