Logo Marveld

Werken bij Marveld Recreatie

21 oktober 2021

Wij hebben verschillende vacatures openstaan, kom werken bij Marveld!

Het toerisme groeit. We hebben steeds meer gasten waaraan we ook nog eens steeds meer kwaliteit willen leveren, dus we kunnen er nog steeds handjes bij gebruiken. Marveld is een groot vakantiepark met een breed spectrum aan voorzieningen, voor gasten en voor bezoekers. Kampeerplaatsen – waar het ooit in 1968 mee begon – bungalows en een hotel. Zwembaden, sportvoorzieningen, horecagelegenheden en meer: Marveld biedt een uitgebreid pakket. Om dat te kunnen (blijven) doen, zijn vanzelfsprekend allerlei medewerkers nodig.

Er zijn veel mogelijkheden en veel functies. Voor de volgende afdelingen kunnen wij personeel gebruiken: receptie, horeca, facilitair en zwembad.

Interesse? Mail je CV en motivatiebrief naar [email protected]

Receptie

Van het begin tot het einde van het verblijf zorg jij ervoor dat de gasten optimaal van hun vakantie kunnen genieten. Dit doe je door ze vriendelijk te ontvangen en in te checken en ze van alle gewenste informatie te voorzien. Omdat de receptie veelal wordt gezien als het aanspreekpunt op het park, zul je ook veel contact hebben met collega’s van andere afdelingen. Het is een zeer afwisselende en veelzijdige baan, waarbij geen dag hetzelfde is. Werkzaamheden zijn onder andere gasten te woord staan, telefoon opnemen, mail, klachtenafhandeling, het maken van reserveringen, contact met externe bedrijven en overige administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Wij zijn bij de receptie zowel op zoek naar vaste krachten als vakantiewerkers.

Horeca

Met een barbowling, groot terras, drie verschillende restaurants en feestzalen bieden wij je een zeer afwisselende werkomgeving. Je werkt met een groot, gezellig team. Ook de keukenbrigade kan nog wel hulp gebruiken. Ben jij gastvrij, flexibel inzetbaar en een echte teamplayer? Beschik je over ervaring in de horeca en lijkt het je leuk om op een vakantiepark te werken? Dan is dit wellicht wat voor jou. Wij bieden je goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden uit de Recreatie CAO, het aantal uren is in overleg.

Facilitaire / huishoudelijke dienst

Werken, maar toch een vakantiegevoel krijgen? Ga dan aan de slag als medewerker schoonmaak. Als medewerker schoonmaak weet jij als geen ander wat echt schoon is. Je zorgt voor een keurig, schoon, hygiënisch, opgeruimd, comfortabel en prettig vakantieverblijf voor onze gasten. Zo kunnen zij genieten van een onbezorgde vakantie. Binnen de facilitaire dienstverlening zijn er verschillende keuzes waar wij personeel voor zoeken;

  • bungalows
  • hotelkamers
  • overige gebouwen (hoofdgebouwen, zwembaden, receptie etc.)

Zwembad

In deze functie ben jij het aanspreekpunt van onze gasten in het zwembad. Ben jij een echte waterrat, enthousiast en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je draagt zorg voor het plezier en de veiligheid van onze gasten. Het liefst ben je in het bezit van een relevante opleiding (ALO, CIOS, sport en bewegen) en heb je een geldig BHV en EHBO/AED diploma. Eventueel kunnen wij dit ook intern aanbieden.

Aantal uren/dienstverband

Er zijn verschillende constructies mogelijk qua aantal uren en andere afspraken. Ook studenten en scholieren nodigen we vooral uit, we kunnen met name in de vakantieperiodes en in de weekenden extra mensen gebruiken

Kom jij uit de omgeving van Groenlo en ben jij minimaal 16 jaar, gastvrij, enthousiast en flexibel? En lijkt het jou leuk om bij één van bovenstaande afdelingen te werken?

Alle sollicitaties kunnen naar [email protected] worden gestuurd. Wij zullen dan contact met je opnemen.