Logo Marveld

Werken bij Marveld Recreatie

8 december 2022

Wij hebben verschillende vacatures openstaan, kom werken bij het leukste vakantiepark van de Achterhoek!

Het toerisme groeit. We hebben steeds meer gasten waaraan we ook nog eens steeds meer kwaliteit willen leveren, dus we kunnen er nog steeds handjes bij gebruiken. Marveld is een groot vakantiepark met een breed spectrum aan voorzieningen, voor gasten en voor bezoekers. Kampeerplaatsen – waar het ooit in 1968 mee begon – bungalows en een hotel. Zwembaden, sportvoorzieningen, horecagelegenheden en meer: Marveld biedt een uitgebreid pakket. Om dat te kunnen (blijven) doen, zijn allerlei medewerkers nodig.

Bij de volgende afdelingen kunnen wij personeel gebruiken: recreatie, horeca, facilitair en zwembad. Hierbij zijn wij zowel op zoek naar vaste medewerkers als vakantiekrachten. De werktijden en het aantal uren zijn in overleg.

Recreatie

Wij zijn op zoek naar enthousiaste animatiemedewerkers! Ben jij spontaan, weet jij van doorpakken en hou jij van lekker gek doen? Samen met een gezellig team zorg jij ervoor dat kinderen de leukste tijd beleven op ons vakantiepark. De activiteiten waarbij jij zult helpen verschillen van sport en spel, tot knutselen, schminken, shows of theater. Kom jij uit de buurt, ben jij 16 jaar of ouder én in de weekenden en vakanties beschikbaar? Solliciteer dan via [email protected]

Horeca/keuken

Lijkt het jou leuk om bestellingen op te nemen, drankjes te maken en met een dienblad te lopen? Met een barbowling, groot terras en vier verschillende restaurants bieden wij je een zeer afwisselende werkomgeving. Ook in de snackbar of in de keuken kunnen wij handen gebruiken. Ben jij enthousiast, sociaal vaardig, weet jij van aanpakken en lijkt het je leuk om bij één van deze afdelingen te werken? Wij zoeken zowel vakantiekrachten als vaste medewerkers. Het aantal uren is in overleg. Stuur je sollicitatie naar [email protected] en geef je voorkeur aan voor een bepaalde afdeling.

Technische dienst

Als medewerker technische dienst ben jij van nature handig, praktisch ingesteld en weet je altijd een oplossing voor technische problemen. Samen met een team zorg jij voor de uitstraling en het onderhoud van Marveld. Ben jij technisch vaardig, sociaal, gastvrij en enthousiast en wil je graag werken in een vakantiesfeer? Stuur je sollicitatie naar [email protected] en geef je voorkeur aan voor een bepaalde afdeling.

Facilitaire dienst

Werken, maar toch een vakantiegevoel krijgen? Ga dan aan de slag als medewerker schoonmaak. Als medewerker schoonmaak weet jij als geen ander wat echt schoon is. Je zorgt voor een keurig, schoon, hygiënisch, opgeruimd, comfortabel en prettig vakantieverblijf voor onze gasten. De mogelijkheid is er om het hotel schoon te maken of onze bungalows. Een combinatie van beide is ook mogelijk. Zo kunnen gasten genieten van een onbezorgde vakantie. Wij zoeken zowel vakantiekrachten als vaste medewerkers. Het aantal uren is in overleg. Stuur je sollicitatie naar [email protected] en geef je voorkeur aan voor een bepaalde afdeling.

Huishoudelijke dienst

Het schoonmaken van de restaurants, de receptie, de bar bowling en de hoofdgebouwen is het dagelijks werk van de huishoudelijke dienst. Omdat er steeds meer werk bij komt is het team op zoek naar versterking. Het aantal uren is in overleg. Wil je deze leuke job in een gezellig team? Wij zoeken zowel vakantiekrachten als vaste medewerkers. Het aantal uren is in overleg. Stuur je sollicitatie naar [email protected] en geef je voorkeur aan voor een bepaalde afdeling.

Toezichthouder zwembad

In deze functie ben jij het aanspreekpunt van onze gasten in het zwembad. Ben jij een echte waterrat, enthousiast en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je draagt zorg voor het plezier en de veiligheid van onze gasten. Het liefst ben je in het bezit van een relevante opleiding (ALO, CIOS, sport en bewegen) en heb je een geldig BHV en EHBO/AED diploma. Eventueel kunnen wij dit ook intern aanbieden. Wij zoeken zowel vakantiekrachten als vaste medewerkers. Het aantal uren is in overleg. Stuur je sollicitatie naar [email protected] en geef je voorkeur aan voor een bepaalde afdeling.

Interesse? Mail naar [email protected] en geef hierin je voorkeur voor afdeling aan.