Logo Marveld

Supermarkt

Alle dagelijkse boodschappen binnen handbereik.

Voor je dagelijkse boodschappen kun je bij de supermarkt terecht. Onze uitgebreide supermarkt op Marveld Recreatie biedt een keur aan artikelen in een prettige winkel op de binnenplaats van het vakantiepark. Speelgoed of lectuur, we hebben het allemaal. Ook voor vers gebak kun je bij de supermarkt terecht en meerdere keren per dag bakken we ons brood ovenvers.

Verblijf je op Marveld Recreatie, dan is het makkelijk als je even snel boodschappen kunt doen voor de maaltijd die je wilt bereiden in je eigen bungalow. Marveld Recreatie biedt die mogelijkheid met haar eigen uitgebreide supermarkt gelegen op de binnenplaats van het vakantiepark. Van dagelijks vers brood tot huishoudelijke middeltjes, er is bijna niets wat ontbreekt.

Tel. 0544-463747

Dagelijks verse broodjes en gebak

Onze broodjes worden iedere dag vers afgebakken. Er is een ruime keuze uit diverse broodsoorten en heerlijke gebakjes.

Boodschappenservice

Marveld Recreatie biedt de mogelijkheid een boodschappenlijstje samen te stellen op deze site. Wij zorgen er dan voor dat de boodschappen al in de bungalow staan als je aankomt op ons vakantiepark. Deze boodschappen worden vervolgens afgerekend bij het inchecken aan de receptie.

Bestel hier je boodschappen!