Logo Marveld

Supermarkt

Alle dagelijkse boodschappen binnen handbereik.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u bij de supermarkt terecht. Onze uitgebreide supermarkt op Marveld Recreatie biedt een keur aan artikelen in een prettige winkel op de binnenplaats van het vakantiepark. Speelgoed of lectuur, we hebben het allemaal. Ook voor vers gebak kun je bij de supermarkt terecht en meerdere keren per dag bakken we ons brood ovenvers.

Verblijft u op Marveld Recreatie, dan is het makkelijk als u even snel boodschappen kunt doen voor de maaltijd die u wilt bereiden in je eigen bungalow. Marveld Recreatie biedt die mogelijkheid met haar eigen uitgebreide supermarkt gelegen op de binnenplaats van het vakantiepark. Van dagelijks vers brood tot huishoudelijke middeltjes, er is bijna niets wat ontbreekt.

Tel. 0544-463747

boodschappen bestellen

Dagelijks verse broodjes en gebak

Onze broodjes worden iedere dag vers afgebakken. Er is een ruime keuze uit diverse broodsoorten en heerlijke gebakjes. Ook is het mogelijk verse broodjes te bestellen via de Marveld app. De volgende ochtend bezorgen wij het bij uw accommodatie.

Boodschappenservice

Marveld Recreatie biedt de mogelijkheid een boodschappenlijstje samen te stellen op deze site. Wij zorgen er dan voor dat de boodschappen al in de bungalow staan voordat u aankomt op ons vakantiepark. De boodschappen kunt u afrekenen bij de receptie tijdens het inchecken. Minimaal 24 uur van te voren dient u de boodschappen te bestellen.

Bestel hier je boodschappen!