Logo Marveld

Buitenzwembaden met ligweide

Een plekje in de zon of toch onder de palmen? Hier is het echt genieten.

Het verwarmde buitenzwembad, omringd door prachtige palmen en de vele speelmogelijkheden voor kinderen, geven onze gasten het echte vakantiegevoel. Zowel het subtropische binnenzwembad als het buitenbad beschikken over prachtige glijbanen. Het buitenzwembad van Marveld bestaat uit 4 zwemgedeeltes en is via een bruggetje verbonden met het spraypark met diverse speeltoestellen. Voor iedere leeftijd is er genoeg waterplezier te beleven!

Voor parkgasten zijn de zwembaden met glijbanen standaard inbegrepen.
Wilt u als niet-parkgast een dagje zwemmen bij Marveld Recreatie? Dat kan! Koop een ticket in onze shop!

Buitenzwembad Marveld Recreatie

Kleuter- en peuterbad

Voor de kids is er een speciaal peuter- en kleuterbad. Hier kunnen ze naar alle hartelust spelen. Zelfs Pleun en Teun zijn aan het pootjebaden!

Waterglijbaan

De snelle grote waterglijbaan van het buitenzwembad van Marveld Recreatie is een spectaculaire attractie voor groot en klein.

Speeltoestellen

De grote kleurrijke speeltoestellen in twee buitenzwembaden staan garant voor urenlang plezier voor jong en oud. Allerlei glijbanen, watervallen en -fonteinen en draai- en klauterelementen zorgen voor veel waterpet bij Marveld Recreatie.

Groot zwembad

De actieve baantjeszwemmers kunnen terecht in het grote buitenzwembad. Dit bad is vrij van speeltoestellen en is niet geschikt voor kleine kinderen.

Buitenzwembad Marveld

Ligweide

Heerlijk zonnen, dat kan op de grote ligweide van het buitenzwembad. De bedjes zijn omringd door prachtige palmen, waardoor de badgasten een op en top vakantiegevoel beleven.

Voorzieningen

Het zwembad van onze camping is centraal gelegen op het vakantiepark en grenst direct aan de voorzieningen. Direct naast het zwembad (vlakbij de camping) ligt de centrale binnenplaats van Marveld, waaronder ook de toiletten, de snackbar, supermarkt en de restaurants.