Logo Marveld

Wild River, waterglijbanen en spraypark

Durf jij van onze Wild River?

Marveld Recreatie heeft een nieuw waterspektakel!
De Wild River, speedglijbanen met space bowl en een spraypark zijn toegevoegd aan het bestaande binnen- en buitenzwembad.

Het subtropische zwembad van Marveld Recreatie is uitgebreid met een te gek waterspektakel en nóg leuker! Naast de huidige Crazy Cone die er al was, is er een te gek waterpark met nieuwe waterglijbanen en en wildwaterbaan bijgekomen! Aan iedereen is gedacht: jong, oud, stille watergenieters en echte waterratten. De nieuwe waterglijbanen zijn een echte must-go voor diegene die van actie houden. Naast de waterglijbanen en de wild river is er speciaal voor de kids een spraypark. Met diverse spray-elementen en interactieve spelelementen vervelen zij zich geen moment!

U kunt via de button https://www.marveld.nl/faciliteiten/zwemmen toegangstickets kopen voor ons zwembad, dit is inclusief de nieuwe glijbanen!
Reserveren kan maximaal 7 dagen van te voren, deze tickets zijn beperkt beschikbaar!

Het zwembad is dagelijks geopend van 10:00 – 22:00 uur. De nieuwe waterglijbanen zijn geopend tot 21:00 uur.

Wild River, speedglijbanen en Space Bowl

Het hele jaar door genieten van de Wild River? Dat kan! Deze bijzondere wildwaterbaan van bijna 100 meter lengte is iedere dag geopend, ook bij minder mooi weer. Je kunt zelfs een multi-slide maken met 2 personen in de racerglijbaan, een onderdeel van de Wild River. Wie is er het eerste beneden?

Naast de Wild River (en de Crazy Cone in het binnenbad) kun je kiezen uit drie waterglijbanen. Ga je voor snelheid, kies dan de speedglijbanen Anaconda of Cobra. De Mamba Bowl is een trechterglijbaan en is voorzien van een grote open Space Bowl. Hoeveel rondjes draai jij in de trechter?

Spraypark

Ontdek ons te gek natte spraypark! Van deze waterspeelplaats met diverse waterfonteinen wordt iedereen blij!

Boaz (Youtuber) kwam begin april de glijbanen testen. Benieuwd naar zijn video? Kijk dan verder!