Marveld Recreatie in het voorjaar

Beleef het voorjaar bij Marveld en ervaar de Achterhoekse gezelligheid op ons mooie park in Groenlo!

Boek een huisje of een kampeerplaats om het vakantiepark te ervaren! Want bij Marveld Recreatie is het natuurlijk ook in het voorjaar goed toeven.

Iedere kampeerder kan gebruik maken van een vijfsterren toiletgebouw, compleet met babyroom en familiedouche. De sanitairgebouwen hebben vloerverwarming, zodat je er altijd warmpjes bijzit. En als je voor een bungalow kiest, heb je uiteraard alle luxe en comfort om je heen, zodat je optimaal kunt genieten tijdens de vakantie! Ook biedt Marveld Recreatie gratis WIFI (1 code voor 2 apparaten).

Boek nu je vakantie bij Marveld Recreatie

Meivakantie kamperen: er zijn nog plaatsen beschikbaar!

camping-kinderen-voetbal

Nog geen plannen gemaakt voor de meivakantie? Boek dan nog snel je vakantie bij Marveld Recreatie. Ons bekroonde vijf sterren ANWB Top camping is ideale plek om je kampeervakantie door te brengen!
Boek nu

Scooter huren

Leer de Grolse en Achterhoekse omgeving eens kennen vanaf een scooter. Maak een ritje op elektrische scooter van Marveld Recreatie!

Lees verder

Pitch & Putt

pitch-puttBij sportcomplex de Blanckenborg van Marveld kunt u terecht voor een uitdagend spelletje Pitch & Putt golf met vrienden, familie of collega’s. Natuurlijk kunt u ook gewoon op het heerlijke terras zitten en genieten van het weidse uitzicht.

Lees verder

Vestingvrijmarkt in Groenlo

IMG_1652-672x372

Vesting Vrijmarkt van 27 April (Koningsdag) in Groenlo heeft alles in zich om uit te groeien tot een mooi en groots festijn.
Naast de Vesting Vrijmarkt een heuse 2e hands instrumenten markt dit jaar. We beginnen om 10.00 uur en het duurt tot 16.00 uur. De deelname is gratis.

Lees verder

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1001 customer reviews