Marveld Recreatie in winterse sferen

Vier de winter bij Marveld en ervaar de Achterhoekse gezelligheid op ons mooie park in Groenlo. Boek dus nog snel een huisje of een kampeerplaats! Hieronder vind je nog een aantal leuke tips voor de winter!

Iedere kampeerder kan gebruik maken van een vijfsterren toiletgebouw, compleet met babyroom en familiedouche. De sanitairgebouwen hebben vloerverwarming, zodat je er warmpjes bijzit. En als je voor een bungalow kiest, heb je uiteraard alle luxe en comfort om je heen, zodat je optimaal kunt genieten van de winter!

Boek nu je vakantie in de winter

Schaatsen bij Marveld Recreatie (alleen voor parkgasten)

Zoals de laatste jaren gebruikelijk, heeft Marveld Recreatie weer een kunstijsbaan aangelegd. Ook dit jaar is de baan overdekt, waardoor er ook met wat minder weer heerlijk geschaatst kan worden.

De ijsbaan is tot 1 maart 2021 geopend, dagelijks van 9.00 tot 22.00 uur.

De volgende regels gelden hiervoor:

  • Gezinnen met kinderen tot en met 10 jaar kunnen schaatsen van 9.00 – 13.00 uur. U dient zelf de 1½ meter per gezin in acht te nemen.
  • Jongeren tot en met 17 jaar kunnen schaatsen van 13.00 – 20.00 uur (volwassenen niet toegestaan ook niet als toeschouwers).
  • Volwassenen kunnen schaatsen van 20.00 -22.00 uur. U dient zelf de 1½ meter in acht te nemen.

Pitch & Putt

pitch-puttBij sportcomplex de Blanckenborg van Marveld kunt u terecht voor een uitdagend spelletje Pitch & Putt golf met familie of het gezin. Natuurlijk kunt u ook gewoon op het heerlijke terras zitten en genieten van het weidse uitzicht.

Lees verder

Footgolf

Footgolf is een leuke combinatie van golf en voetbal. Je speelt het ook gewoon op de golfbaan, alleen met andere holes. Erg leuk om te doen!

Scooter huren

Leer de Grolse en Achterhoekse omgeving eens kennen vanaf een scooter. Maak een ritje op elektrische scooter van Marveld Recreatie!

Lees verder

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1074 customer reviews