Marveld Recreatie in winterse sferen

Vier de winter bij Marveld en ervaar de Achterhoekse gezelligheid op ons mooie park in Groenlo. Boek dus nog snel een huisje of een kampeerplaats! Hieronder vind je nog een aantal leuke tips voor de winter!

Iedere kampeerder kan gebruik maken van een vijfsterren toiletgebouw, compleet met babyroom en familiedouche. De sanitairgebouwen hebben vloerverwarming, zodat je er warmpjes bijzit. En als je voor een bungalow kiest, heb je uiteraard alle luxe en comfort om je heen, zodat je optimaal kunt genieten van de winter!

Boek nu je vakantie in de winter

Winterpret

Beleef de magische winterpret op Marveld! Vanaf 21 december tot 4 maart staat de kunstijsbaan er weer. Geniet van de Winterse sferen op onze schaatsbaan!

De schaatshuur is bij de entree inbegrepen, voor de kleintjes zijn er glij-ijzertjes te huur.

Kinder Kerst Kermis
Onze kleine bezoekers kunnen zich vermaken met de speciale Kinder Kerst Kermis, met veel spannende attracties.
Deze attracties zijn toegankelijk voor kinderen tot en met 8 jaar.

Winterkamperen

Ook in de winter kunt u op onze camping met verwarmde sanitairgebouwen terecht!
Wilt u iets meer luxe en comfort, kies dan voor een plaats met privé sanitair. Op de plaats kunt u gebruik maken van uw eigen verwarmde privé sanitair cabine voorzien van een douche, toilet, wastafel en stopcontact voor bijvoorbeeld uw föhn of scheerapparaat.

Carnaval in Groenlo: Drie Dolle Dagen!

Kom in Groenlo carnaval vieren! Op 11, 12 en 13 februari wordt er in Groenlo volop carnaval gevierd. Op zondag 11 februari trekt er vanaf 14.00 uur een grote bonte optocht door de Grolse binnenstad, die door veel mensen wordt bezocht. Drie dolle dagen in Groenlo, een feest dat je niet mag missen! Voor meer info kijk op www.knunnekes.nl

Kom zwieren en zwaaien op de overdekte kunstijsbaan!

Zoals de laatste jaren gebruikelijk, heeft Marveld Recreatie weer een kunstijsbaan aangelegd. Dit jaar is ie overdekt waardoor er ook met wat minder weer heerlijk geschaatst kan worden. Naast de baan is er een gezellige koek en zopie-tent voor een typisch winterse versnapering. De ijsbaan is toegankelijk voor iedereen, ook als je niet bij Marveld op vakantie bent en is tot 4 maart geopend, dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur. Toegang tot de ijsbaan inclusief schaatshuur, bedraagt € 4,- per persoon.
De ijsbaan heeft een afmeting van maar liefst 360 m2.

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1025 customer reviews