Logo Marveld

Beleef de winter bij Marveld

Beleef de winter bij Marveld en ervaar de Achterhoekse gezelligheid op ons vakantiepark!

Marveld Recreatie is een vijfsterren vakantiepark in Groenlo, de Achterhoek. Naast de verschillende bungalows gevarieerd van vier tot acht personen, beschikt Marveld ook over een hotel en camping. Havezate Marveld telt 36 luxe appartementen, een romantische suite, ontbijtzaal, vergaderruimte en luxe wellness. Op de camping kan het hele jaar door worden gekampeerd. Naast de verwarmde toiletgebouwen is er ook de mogelijkheid een kampeerplaats te boeken met eigen sanitair.

Boek nu uw vakantie bij Marveld Recreatie

Winterkamperen

Er is een speciale aanbieding voor winterkampeerders. Boek het winterarrangement bij Marveld: zeven aaneengesloten nachten voor €185,- (exclusief toeristenbelasting en reserveringskosten). De aanbieding is geldig tot 15 maart 2023. Toegang tot het subtropische zwemparadijs met de nieuwe waterglijbanen is onbeperkt inbegrepen bij dit arrangement.

Winterkamperen bij Marveld

Boek hier uw kampeerplaats!

Winterkamperen bij Marveld

Marveld’s Magische Winterpret

Volop winterpret op Marveld vanaf 23 december t/m 5 maart 2023 voor jong en oud. Geniet met het hele gezin van deze winterpret en kom schaatsen op de prachtig feestelijk verlichte kunstijsbaan. De kosten bedragen €7,50 p.p. inclusief schaatshuur.

Ontdek onze vele indoor faciliteiten zoals de bowling- en tennisbanen. Gaat u liever uit eten? Bekijk dan onze diverse eetgelegenheden.

Beleef de winter bij Marveld Recreatie en ontdek ons sfeervolle vakantiepark in de Achterhoek.

Beleef de winter op ons vakantiepark in de Achterhoek

Marveld Recreatie is een vijfsterren vakantiepark in Groenlo, de Achterhoek. Naast de verschillende bungalows gevarieerd van vier tot acht personen, beschikt Marveld ook over een hotel en camping. Havezate Marveld telt 36 luxe appartementen, een romantische suite, ontbijtzaal, vergaderruimte en luxe wellness. Op de camping kan daarnaast het hele jaar door worden gekampeerd.

Bekijk hieronder het aanbod van ons vakantiepark en beleef de winter in de Achterhoek.

Bungalows Hotel Camping

Uiteten bij Marveld Recreatie

Marveld Recreatie biedt op het culinaire vlak voor ieder wat wils, van een lekker tussendoortje tot een diner voor de echte fijnproevers. Na het diner kunt u genieten van de gezelligheid in onze Bar Bowling.
We raden u aan om de restaurants tijdig te reserveren.
Reserveren kan telefonisch (0544-466000).

Ook is er een bezorgservice voor pizza’s en verse broodjes. De snackbar is ook geopend.

Bekijk hier de verschillende restaurants

Thuis uit eten Marveld

Faciliteiten van ons vakantiepark

Een grote verscheidenheid aan faciliteiten maken een verblijf bij Marveld tot een mooie herinnering. Zo is er een subtropisch zwembad met diverse glijbanen, zijn er bowlingbanen, binnen- en buiten tennisbanen, een midgetgolfbaan, pitch- en puttbaan (golf), binnen- en buitenspeeltuin, fietsverhuur, openbare sauna, supermarkt, kapsalon, bar, snackbar en verschillende restaurants.

Vanaf 23 december tot 5 maart 2023 kan er ook geschaatst worden op de overdekte kunstijsbaan.

Bekijk hier de faciliteiten van Marveld

Zwembad Marveld Recreatie