Logo Marveld

Oud-en-nieuw

Download hier de plattegrond van ons bungalow & kampeerpark in PDF formaat

Plattegrond

Het jaar 2023 loopt op zijn eind en 2024 staat voor de deur. Traditiegetrouw luiden we het nieuwe jaar knallend in met champagne en vuurwerk. Om ervoor te zorgen dat de jaarwisseling goed verloopt en we 2023 op een mooie manier kunnen afsluiten brengen wij de volgende punten graag onder de aandacht.

Vuurwerk

Bekijk voordat u het vuurwerk afsteekt op de plattegrond waarop de plekken waar u vuurwerk mag afsteken staan aangegeven met vuurpijlen. Dit zijn open ruimtes op het park zoals grote grasvelden. Vuurwerk afsteken rondom de hoofdgebouwen (zwembad, restaurants etc.) is niet toegestaan

Gebruik voor het afsteken van vuurpijlen de bijgeleverde hulzen en zet deze stevig in de grond. Gebruik alleen grote flessen gevuld met zand. Lege flessen of andere materialen zijn onstabiel en vallen om. Let u bij het afsteken van vuurwerk ook goed op uw omgeving, de andere gasten en de huisdieren.

Containers

In verband met brandgevaar worden onze ondergrondse containers op 31 december en 1 januari afgesloten. Wij vragen u het afval bij u te houden tot de containers weer geopend zijn. Vuurwerkresten kunt u veilig in de container gooien nadat u ze heeft ondergedompeld in water.

Namens de directie en alle medewerkers van Marveld Recreatie wensen wij u fijne feestdagen en een gezond 2024!