Buitenzwembad van Marveld Recreatie

De camping met zwembad in Gelderland!

Of het nou meer dan 30 graden is of dat er een fris Nederland briesje door de Achterhoek waait; bij ons kun je het hele jaar door genieten van het waterplezier. Naast het subtropisch zwembad heeft Marveld diverse verwarmde buitenzwembaden voor jong & oud. Overnacht je bij Marveld, dan mag je gratis gebruik maken van het buitenzwembad.

Het verwarmde buitenzwembad, omringd door prachtige palmen en de vele speelmogelijkheden voor kinderen, geven onze gasten het echte vakantiegevoel. Zowel het subtropische binnenzwembad als het buitenbad beschikken over prachtige glijbanen. Het buitenzwembad van Marveld bestaat uit 4 zwemgedeeltes, voor iedere leeftijd is er genoeg waterplezier mogelijk.

Het buitenzwembad is alleen toegankelijk voor parkgasten.

Kleuter- en peuterbad

Voor de kids is er een speciaal peuter- en kleuterbad. Hier kunnen ze naar alle hartelust spelen. Zelfs Pleun en Teun zijn aan het pootjebaden!

Waterglijbaan

De snelle grote waterglijbaan van het buitenzwembad van Marveld Recreatie is een spectaculaire attractie voor groot en klein.

Speeltoestellen

buitenzwembad-speeltuinDe grote kleurrijke speeltoestellen in twee buitenzwembaden staan garant voor urenlang plezier voor jong en oud. Allerlei glijbanen, watervallen en -fonteinen en draai- en klauterelementen zorgen voor veel waterpet bij Marveld Recreatie.

Groot zwembad

De actieve baantjeszwemmers kunnen terecht in het grote buitenzwembad. Dit bad is vrij van speeltoestellen en is niet geschikt voor kleine kinderen.

Ligweide

Heerlijk zonnen, dat kan op de grote ligweide van het buitenzwembad. De bedjes zijn omringd door prachtige palmen, waardoor de badgasten een op en top vakantiegevoel beleven.

Voorzieningen

Het zwembad van onze camping is centraal gelegen op het vakantiepark en grenst direct aan de voorzieningen. Direct naast het zwembad (vlakbij de camping) ligt de centrale binnenplaats van Marveld, waaronder ook de toiletten, de snackbar, supermarkt en de restaurants.

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1077 customer reviews