Logo Marveld

Tennis of padel

Speel een potje tennis op onze buiten- of indoorbanen!

Op ons recreatiepark liggen een aantal prachtige tennisbanen. De ondergrond van deze outdoorbanen is smashcourt waarop gedurende het hele jaar gespeeld kan worden. De Groenlose Tennisclub speelt hier maar ons park heeft een aantal vaste banen welke door jou gereserveerd kunnen worden!

Tennis Blanckenborg

Outdoor tennis

Reserveren kan online!

Kosten: € 16,50 per uur per baan. Buiten de openingstijden van het sportpark dient u zelf rackets en ballen mee te nemen. Reserveren kan via de Marveld Ticketshop. Buiten de openingstijden van het clubhuis dient u zelf rackets en ballen mee te nemen.

Reserveer direct uw tennisbaan

Padelbanen

Padel

Kosten: €22,- per uur per baan. Buiten de openingstijden van het sportpark dient u zelf rackets en ballen mee te nemen. Padel is een mix tussen tennis en squash en snel en gemakkelijk te leren. Het is een spel voor jong en oud en alle niveaus: strategie en tactiek zijn in deze sport net zo belangrijk. Reserveren kan via de Marveld Ticketshop. Buiten de openingstijden van ons clubhuis dient u zelf rackets en ballen mee te nemen.

Reserveer hier een padelbaan

Indoortennis Marveld

Indoor tennis

Op het Marveldterrein, in de sporthal bij de entree, zijn ook drie indoor-tennisbanen aanwezig. Rackets en ballen zijn inbegrepen.

Kosten: €22,- per uur per baan.

Reserveer hier een tennisbaan