Logo Marveld

Tennis of padel

Speel een potje tennis op onze buiten- of indoorbanen!

Op ons recreatiepark liggen een aantal prachtige tennisbanen. De ondergrond van deze outdoorbanen is smashcourt waarop gedurende het hele jaar gespeeld kan worden. De Groenlose Tennisclub speelt hier maar ons park heeft een aantal vaste banen welke door jou gereserveerd kunnen worden!

Tennis Blanckenborg

Outdoor tennis

Reserveren kan online!

Kosten: €14,- per uur per baan. Rackets en ballen zijn inclusief. Reserveren kan telefonisch (vanaf 10.00 u) op 0544-464142. Heeft u een tennisabonnement? Dan kunt u via onderstaande knop reserveren.

Reserveer uw tennisbaan via onze sportplanner

Padelbanen

Padel

Reserveren kan online!

Kosten: €17,- per uur per baan. Rackets en ballen zijn inclusief. Padel is een mix tussen tennis en squash en snel en gemakkelijk te leren. Het is een spel voor jong en oud en alle niveaus: strategie en tactiek zijn in deze sport net zo belangrijk. Reserveren kan telefonisch via 0544-464142.

Indoortennis Marveld

Indoor tennis

Op het Marveldterrein, in de sporthal bij de entree, zijn ook drie indoor-tennisbanen aanwezig. Reserveren kan telefonisch via nummer 0544-466000. Rackets en ballen zijn inbegrepen. u een tennisabonnement? Dan kunt u via onderstaande knop reserveren.

Kosten: €18,- per uur per baan.

Reserveer hier uw baan!