Logo Marveld

Teun en Pleun

Maak kennis met de parkkabouters van Marveld!

Bestel hier de goodies van onze grote vrienden van ieder kind (en ouder): de parkkabouters Teun en Pleun.

Deze mascottes heten alle gasten van harte welkom tijdens de aankomst op het vakantiepark Marveld en worden ook weer uitgezwaaid als de vakantie is afgelopen. Kinderen beleven samen met Teun en Pleun de grootste avonturen. Ook mag Jan de Muziekman niet ontbreken. Zing en dans mee!

Pleun en Teun goodies

Bestel via onderstaande link leuke Pleun en Teun goodies zoals knuffels, bekers, placemats, een memoriespel of een CD met gezellige muziek om mee te zingen met Pleun en Teun.

Bestel hier je Pleun & Teun goodies!

Kleurplaat Pleun en Teun

Maak een mooie tekening van Pleun en Teun.

Download hier de kleurplaat van Pleun en Teun!

Zing mee met Teun en Pleun!

Tijdens de Marveld Recreatie animatieshows van Pleun en Teun zingen de kabouters leuke liedjes met de kinderen. Wie zingt er mee?

Luister hier de Teun en Pleun deun!

Lichtjesparade van Teun & Pleun

Komt u ook kijken naar de lichtjesparade? In de schoolvakanties rijdt de lichtjesparade over het park als het donker is. Er zal een trein zijn die achter de parade rijdt. Stap in en beleef de parade van dichtbij!

De parade is een bonte stoet vrolijkheid met muziek en lichtjes, een echte belevenis voor kinderen! De trein rijdt over de hoofdwegen van het vakantiepark. Kinderen kunnen mee in de trein, maar het is ook mogelijk om vanaf je huisje of caravan de optocht te bekijken. De aansluitpunten zijn de toiletgebouwen op de camping en bij het bungalowgedeelte bij de ‘MH’ en ‘R’ bungalows. Pleun & Teun, Guus & Gees en het recreatieteam zullen bij de lichtjesparade aanwezig zijn.