Nazomeren doe je bij Marveld

Vier de nazomer bij Marveld en ervaar de Achterhoekse gezelligheid op ons mooie park in Groenlo. Boek dus nog snel een huisje of een kampeerplaats! Hieronder vind je nog een aantal leuke tips voor de nazomer!

Slag om Grolle

Op 20, 21 en 22 oktober 2017 vindt een nieuwe editie van de Slag om Grolle plaats. Gedurende deze drie dagen en nachten zal heel Groenlo in het teken staan van de Slag om Grolle en kun je als bezoekers een boordevol programma verwachten.

Meer informatie op: www.slagomgrolle.nl

Kamperen met korting!

 Kamperen met korting! Vanaf 26-8 tot 31-12 2017 is de laagseizoenskorting weer van toepassing, 25% korting op het kampeertarief (excl. toeristenbelasting/ milieuheffing). Tevens krijgt u 1 zwembadkaartje voor het subtropisch binnenbad per persoon per verblijf gratis!

 

Hiernaast kunt u natuurlijk ook met campingcheques en andere kampeerkaarten bij ons terecht!

Bredevoort schittert

In Bredevoort, een klein historisch vestingstadje in de Achterhoek, barst elk jaar in het laatste weekend van september een uniek spektakel los: ‘Bredevoort Schittert’. De smalle middeleeuwse straatjes worden omgetoverd tot een sprookje. Licht, muziek, (straat) theater en romantiek staan centraal. De openbare straatverlichting wordt gedoofd en er worden tienduizenden lichtjes in glazen potjes ontstoken.

Meer op bredevoortschittert.nl

Scooter huren

Leer de Grolse en Achterhoekse omgeving eens kennen vanaf een scooter. Maak een ritje op elektrische scooter van Marveld Recreatie!

Lees verder

Passe Partout Promotie Dagen 2017

Bezoek maar liefst vier toeristische bezienswaardigheden in Groenlo met een unieke passe partout. U ontvangt een juten zakje met vier dukaten die bij verschillende deelnemers ingeleverd kunnen worden. De kosten bedragen €5,- voor volwassenen vanaf 13 jaar en €2,50 voor kinderen t/m 12 jaar.

De speciale promotiedagen (tussen 11.00 uur en 17.00 uur) zijn op:
Zaterdag 10 juni (Oude Calixtuskerk het middelpunt)
Zaterdag 1 juli (Stoomhoutzagerij het middelpunt)
Zaterdag 2 september (Calixtusbasiliek het middelpunt)
Zaterdag 30 september (Stadsmuseum het middelpunt)

In 2018 weer naar Marveld Recreatie? Boek tijdig!

Vanaf 1 juli 2017 kunt u weer boeken voor volgend jaar. We verwelkomen u graag op ons vakantiepark!

Kunt u niet zo lang wachten? Boek nu

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1014 customer reviews