Logo Marveld

Nazomeren bij Marveld

Kom nazomeren bij Marveld Recreatie

Voor wie niet gebonden is aan de schoolvakanties is de nazomer een ideaal moment om er lekker op uit te gaan! Het is rustiger op het park en de prijzen zijn aantrekkelijker. Geniet tijdens de nazomer van de aangename temperaturen en veelal zonnige dagen. September heeft vaak nog zomerse temperaturen voor ons in petto. Boek een vakantie in september of oktober en combineer een actieve vakantie met ultieme ontspanning.

Er is van alles te doen voor jong en oud. Kom zwemmen in één van onze zwembaden met waterglijbanen, ga klimmen en klauteren in de speeltuin of kom een hapje eten in een van onze horecagelegenheden. Bekijk hier alle faciliteiten.

Boek uw vakantie bij Marveld
Luxe Vijver Villa Marveld

Verwen uzelf met een weekend weg

Geen tijd voor een lange vakantie in de nazomer? Verwen uzelf dan met een weekend weg in één van onze bungalows of met een overnachting in hotel Havezate Marveld. In het laagseizoen hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen.

Geniet van een drankje op het terras, lees een boek in het zonnetje of ga erop uit en ontdek de mooie plekjes van de Achterhoek. In de Achterhoek kunt u prachtig wandelen of fietsen.

Bungalows Hotel Havezate Marveld
Marveld Recreatie van bovenaf

Hét vakantiepark van de Achterhoek

Marveld is uitgegroeid tot een vakantiepark met ruim 300 bungalows, een hotel met 37 appartementen en een camping waar plaats is voor ruim 300 caravans en tenten. Marveld is een vakantiepark waar alle leeftijden samenkomen en u kunt genieten van alles wat de Achterhoek te bieden heeft. Nergens anders is de afwisseling in landschap zo groot als hier. Geniet van de uitgestrekte landschappen tijdens een fiets- of wandeltocht. De Achterhoek is zelfs uitgeroepen tot het beste fietsgebied van Nederland.

Ons vakantiepark is de perfecte bestemming voor een heerlijke vakantie!

Wandelen en fietsen in de Achterhoek
wildwaterbaan Marveld Recreatie

Faciliteiten van ons vijfsterren vakantiepark

Maak gebruik van de vele parkvoorzieningen. Neem een duik in één van onze (subtropische) zwembaden, ontspan in de sauna, kom gezellig bowlen met de hele familie of kom heerlijk dineren in één van onze restaurants. Bekijk onze faciliteiten en boek direct uw vakantie.

Ontdek het zwembad Boek uw vakantie bij Marveld