Logo Marveld

Wandelen en fietsen in de Achterhoek

Zin in een vakantie in de Achterhoek?

Nergens anders is de afwisseling in landschap zo groot als hier! Ontdek de omgeving op de fiets of te voet. Geniet van de natuur, uitgestrekte landschappen, bossen, zandpaden, theetuinen en terrasjes onderweg. De Achterhoek is zelfs uitgeroepen tot het beste fietsgebied van Nederland! Stel uw eigen fiets- of wandelroute samen aan de hand van het knooppunten netwerk en geniet van een echte fiets- of wandelvakantie in de Achterhoek.

Ontdek alles over de Achterhoek Boek uw vakantie bij vakantiepark Marveld
Fietsen Marveld

Fietsvakantie

Fiets van hotel naar hotel met ons Achterhoekse Fietsarrangement! Bij dit vierdaagse arrangement overnacht u drie keer in een Achterhoeks hotel, waaronder ons hotel Havezate Marveld. Geniet van zowel ontbijt als diner en de faciliteiten van het hotel (met sauna en wellness). Fietsroutes en de bagage regelen wij!

Fiets van hotel naar hotel Havezate Marveld
Wandelen Achterhoek

Wandelvakantie

Houdt u van wandelen? Vergeet dan vooral niet om uw wandelschoenen mee te nemen. Er is altijd een mooie route die u langs die mooiste plekken leidt.

Ook hebben wij een wandelarrangement, waarbij u van hotel naar hotel wandelt. In beide hotels staat er in de avond een heerlijk driegangen menu op u te wachten. De volgende dag geniet u van een uitgebreid ontbijt om met goede energie te beginnen aan een nieuwe wandeling.

Wandel van hotel naar hotel Havezate Marveld
Bungalow Marveld

Hét vakantiepark van de Achterhoek

Voor een ontspannen vakantie of actief weekendje weg bent u van harte welkom in de Achterhoek. Of u nu wilt kamperen op onze camping of wilt genieten van een bungalow op ons bungalowpark, u vindt bij vakantiepark Marveld alles voor een mooie vakantie in de Achterhoek. De vakantie combineren met ontspanning? Kom overnachten in Aparthotel Havezate Marveld. Neem een duik in het zwembad, ga relaxen in de jacuzzi of bezoek de sauna.

wildwaterbaan Marveld Recreatie

Na het wandelen of fietsen genieten van de faciliteiten

Maak gebruik van de vele parkvoorzieningen. Neem een duik in één van onze (subtropische) zwembaden, ontspan in de sauna, kom gezellig bowlen met de hele familie of kom heerlijk dineren in één van onze restaurants. Bekijk onze faciliteiten en boek direct uw vakantie.

Alle faciliteiten

Tips in de omgeving

In de Achterhoek komt u tijd te kort! Bezoek middeleeuwse kastelen in omgeving, wijngaarden, klassieke Hanzesteden en de vele musea. In de zestiende en zeventiende eeuw werd Groenlo als grensstad regelmatig belegerd. Hier vindt u nog overblijfselen terug van de tachtigjarige oorlog. U kunt in de stad een mooie wandeling maken of neerstrijken op één van de terrassen. Verder is er in Winterswijk (op 10 minuten rijden vanaf Marveld) is een gezellige markt rondom de kerk en kunt u heerlijk winkelen. Voor meer actie kunt u klauteren in de bossen bij het Klimbos in Ruurlo of Winterswijk. Bekijk hier tips voor uitjes met kinderen.