Logo Marveld

Kinderuitjes

Van alles te beleven voor onze jonge gasten.

Marveld Recreatie is uitstekend geschikt voor een vakantie met kinderen. Alles wat je hartje begeert is hier voorhanden!

Van een subtropisch zwemparadijs met enorm veel glijbanen tot een gezellige kidsclub. En vergeet vooral ook de bijna ontelbare hoeveelheid speeltuinen op ons park niet. Voor kinderen is er van alles te doen en beleven. In de weekenden en schoolvakanties worden er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Wilt u precies weten wat er tijdens uw verblijf te doen is voor kinderen? Download dan de Marveld-app. Markeer de activiteit als favoriet, dan ontvangt u 15 minuten voor aanvang van de activiteit een pop-up op uw telefoon.

Teun & Pleun Marveld

Teun en Pleun

Maak tijdens uw verblijf kennis met de parkkabouters Teun en Pleun. De kabouters hebben hun huisje op het terrein van Marveld neergezet. Bekijk het huidige animatieprogramma om te zien wanneer Teun & Pleun aanwezig zijn om je welkom te heten. Op zoek naar hun huisje en het verhaal? Neem eens een kijkje op het plateau waar de Kidsclub gevestigd is.

Spraypark Marveld

Faciliteiten

Er zijn vele faciliteiten aanwezig op het vakantiepark. Zo is er een subtropisch zwembad met diverse glijbanen, een buitenzwembad, spraypark voor kinderen, zijn er bowlingbanen, binnen- en buiten tennisbanen, is er een midgetgolfbaan, pitch- en puttbaan (golf), binnen- en buitenspeeltuin, openbare sauna, supermarkt, kapsalon, bar, snackbar, ijssalon en vier verschillende restaurants. Voor plezier hoeft u het vakantiepark niet af!

Erop uit in de omgeving

Niet alleen op het park is van alles te zien en beleven, ook daarbuiten is er genoeg te doen. Ontdek Vestingstad Groenlo of Winterswijk! Beleef de Achterhoek op z’n mooist! Laat u verrassen door het prachtige historische hart met een sfeervol winkelcentrum, een uitgebreide warenmarkt, talloze gastvrije horecagelegenheden, bijzondere musea en bezienswaardigheden.

Leuke uitjes in de omgeving met kinderen zijn hier te vinden. Hieronder een kleine greep uit de enorme lijst met mogelijkheden.