Logo Marveld

Kindvriendelijke camping

Op zoek naar een kindvriendelijke camping? Breng dan een bezoek aan dé kindvriendelijkste camping van de Achterhoek! Bij Marveld is er van alles te doen voor kinderen. Het recreatieprogramma staat vol met leuke activiteiten en de vele faciliteiten op de camping zorgen ervoor dat kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Spelen, dansen, knutselen en sportieve activiteiten: probeer de kinderen daar maar eens van weg te houden. Als ouders kun je heerlijk ontspannen terwijl de kinderen zich eindeloos vermaken. Het is dus op en top genieten met kinderen op onze kindvriendelijke camping in de achterhoek!

Zwembad Marveld Recreatie

Camping met overdekt zwembad

Wat is er lekkerder dan heerlijk afkoelen en spelen in het zwembad op een warme dag? Bij Marveld zorgt het grote buitenbad, het spraypark en peuterbad op zonnige dagen voor veel waterpret. Maar ook met met minder mooi weer kun je zwemmen in ons subtropische zwembad. Hier worden heel wat uren doorgebracht!

Met diverse glijbanen, waaronder een 100 meter lange wildwaterbaan, super snelle waterglijbanen en een trechter- en bandenglijbaan zijn de kinderen niet weg te krijgen bij het zwembad. En op vrijdagavond is er discozwemmen: zing en swing mee in het binnenbad.

Bekijk hier ons zwembad
camping Marveld

Kindvriendelijke camping

Alle kampeerplaatsen zijn 100m2 groot, beschikken over 6 ampère stroom, een tapkraan met water, en aansluiting voor de televisie. Er zijn kampeervelden met speeltoestellen zodat de kinderen kunnen spelen in het zicht terwijl u tijd heeft voor iets anders.

Op onze camping kunt u met het gezin diverse activiteiten ondernemen zoals bowlen, tennissen, midgetgolfen of pitch en putt of voetgolf. De vele faciliteiten op het park zorgen ervoor dat uw vakantie niet meer stuk kan! ‘s Avonds geen zin om te koken? Breng dan een bezoek aan één van onze vier restaurants op onze camping.

Boek nu een kampeerplaats

Kinderactiviteiten op de camping

Op onze kindvriendelijke camping is er in de landelijke vakanties en weekenden animatie aanwezig. Van schminken tot lasergamen, theater, shows, vossenjachten, speurtochten en sportspellen: de kinderen beleven eindeloos plezier met het recreatieteam. Ontdek ook de parkkabouters Teun en Pleun, speel spelletjes met vriendjes of vriendinnetjes op de camping of huur een skelter en ga op verkenning uit op de camping. De grote buitenspeeltuin en diverse speeltoestellen op het park zorgen ervoor dat de camping volledig is ingericht voor kinderen!

Meer informatie