Kindercamping in Gelderland, de Achterhoek

Dé kindercamping in Nederland

Naar de leukste kindercamping in Gelderland, de Achterhoek? Op onze kindercamping zullen kinderen zich geen moment vervelen. Onze camping biedt alle faciliteiten om de kids te vermaken. Ze kunnen heerlijk zwemmen in ons subtropisch zwembad, klauteren op onze speeltoestellen of meedoen aan onze activiteiten van het animatieteam.

Kinderen zijn op Marveld Recreatie speciale gasten. In hun wereld van fantasie en plezier is er op Marveld Recreatie voor hen veel te beleven. De kinderen kunnen zich op ons vakantiepark zorgeloos en met veel plezier vermaken. Wij zijn niet voor niets uitgeroepen tot de meest kindvriendelijke kindercamping van Europa. Of je nou geniet in een bungalow of op de camping, alle faciliteiten zijn aanwezig voor alle kinderen. Geniet dus optimaal van een zorgeloze vakantie in Gelderland.

De kindercamping van Europa volgens Zoover & Kids Vakantiegids

Onze camping in Gelderland, de Achterhoek is door Zoover & Kids Vakantiegids uitgeroepen tot één van de kindvriendelijkste kindercampings van Europa. Een resultaat waar we trots op zijn! Voor ons vakantiepark is dit een bevestiging dat kinderen centraal staan en zich goed vermaken op de camping.

Wat mogen uw kinderen niet missen op ons vakantiepark?

  • Animatieteam en activiteiten met dagelijks vermaak voor uw kinderen in de schoolvakanties
  • Subtropisch binnenzwembad, met diverse baden inclusief een kleuter- en peuterbad
  • Buitenzwembaden met diverse waterspeeltoestellen speciaal voor kinderen
  • Diverse glijbanen met o.a. de superglijbaan de Crazy Cone, een supersnelle waterglijbaan!
  • Diverse grote speelvelden met toestellen, welke rondom ons gehele vakantiepark geplaatst zijn
  • Speelvelden om te sporten (o.a. voetbal en basketbal)

Subtropisch zwembad en buitenzwembad

Ons subtropisch zwembad en buitenzwembaden zijn toegankelijk voor iedere leeftijd. De jongste kinderen kunnen samen met papa en mama lekker spetteren in het water en de oudere kinderen kunnen supersnel van onze Crazy Cone af. De nieuwe super sensatie van ons vakantiepark. Een glijbaan van maar liefst 75 meter met magic-light effecten tijdens je afdaling. Al deze faciliteiten maken Marveld tot een kindercamping voor alle leeftijden.

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1074 customer reviews